![]() |
![]() |
![]() |
#1 | ||||
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 487
Zahvaljeno 2.833 puta na 1.203 poruka
|
![]()
Citat:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 421
Zahvaljeno 120 puta na 78 poruka
|
![]()
Uf mnogo je bolji pocetak nego sto sam ocekivao a ocekivao sam da bude dobro.
Muzkika me je prvo udarila u srce, uvodni sinematik u mozak a produkcija same igre prija za oci. ![]() Bez sale odmmah se po muzici videlo da se neko potrudio a i dalje se to vidi na svakom koraku. Tek sam poceo a obican udarac macem pokazuje isto sto i muzika tj neko je zeleo da napravi dobru igru. Heroj koga vodimo i postavka za sada su mi veoma interesantni. Nadam se da sve ovo nije lazni utisak a po ocenama sa Stima mi se cini da nije. Sa radom igre nema problema.Nesto je veca instalacija to je sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.941
Zahvaljeno 2.014 puta na 1.036 poruka
|
![]()
Deluje interesantno igra, podseca me na miks XCOM i klasicnih cRPG-ova, definitivno ce se probati kad-tad.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 532 puta na 326 poruka
|
![]()
Baš nisam ljubitelj ovog tipa combata, ali me sve ostalo privlači. Koliko procentualno se igra fokusira na combat zapravo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ima "drvo" koje ide u vertikalu i horizontalu i na osnovu izbora se otkljucava po zelji i vrsti poena. Horizontala je religioznost i jedni izbori daju poene za paganstvo drugi za hriscanstvo a vertikala je odnos prema sopstvenoj vlasti tj kakav vladar zelis da budes. I na tom drvetu se otkljucavaju misije sa orginalnim likovima , izmedju ostalog . Dakle ako hoces da budes hriscanin onda ce neke stvari biti zakljucane za ceo prelaz koje su na paganskoj strani. Ima igra i pricu koja gura sve to i glasovno je odglumljena pa ako je borba ni tamo ni vamo mislim da ostalo moze da gura kroz igru ( ako su dobro uradili) ali ako je nekome borba bas odbojna onda moguce ali ne verujem. Na samom sam pocetku ali ovo je izvesno i taj sistem izbora mi je interesantan sam za sebe jer izgleda da zaista utice na prelaz igre i pricu npr vec nemam lika koji je interesantan i jedinsven jer sam morao da biram. Poslednja ispravka: Koreli A. (29.4.2022 u 2:31) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.581
Zahvaljeno 10.720 puta na 6.858 poruka
|
![]()
Reciklaža 10+ godina starih igara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 532 puta na 326 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.581
Zahvaljeno 10.720 puta na 6.858 poruka
|
![]()
Pa ne baš, ali mi ovde odsustvo bilo kakve ambicije baš bode oči.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Veoma interesantna igra . I ako je je takticki potezna makljacina kao Expeditions:Rome u svemu ostalom potpuno drugacija od te igre koja je zaista odlicna , sem da i ovde i tamo glasovna gluma potpuna i dobra .
Obe su mi izuzetno zarazne i zaista se vidi trud . Posto sam vise odmakao sada mogu da kazem da me postavka sveta i lore koji se oslanja potpuno na artujanski folklor a ipak je neso potpuno za sebe i orginalno vuce kroz igru najvise i kako su uvezali to sa izborima vezanim za religiju i nacin vladavine. Ne secam se fantazije gde su likovi eksplicitno hriscani i idu u borbu sa hriscanskim poklicima , sto je zanimljivo u odnosu na samu pricu . Veoma unikatan tvist sto se postavke price tice ,ocekivao sam neku verziju poznate legende . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.867
Zahvaljeno 2.067 puta na 1.143 poruka
|
![]()
Prvi put sad vidim ovo, meni deluje interesantno i rado cu odigrati.
Leonida, da nisi mozda probao igru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.941
Zahvaljeno 2.014 puta na 1.036 poruka
|
![]() Citat:
Ali koliko vidim na steamu utisci su uglavnom i vise nego pozitivni, jedine vece kritike su na racun veceg broja bagova i nesto losije optimizacije. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci: | ||
filpan (4.5.2022) |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.867
Zahvaljeno 2.067 puta na 1.143 poruka
|
![]()
Igra izuva, iznenadjenje godine za mene. Ima li neko da je presao da cujemo utiske? Ja sam odusevljen svim elementima igre za sada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 7.10.2013.
Zahvalnice: 116
Zahvaljeno 25 puta na 20 poruka
|
![]()
Upravo igram peti chapter. Meni igra odlična. Nekako mi je baš legla. Stil, atmosfera, šmek, borba, likovi, pogotovu glavni lik, sve su lepo uklopili.
E sad, peti chapter je nešto kao bonus misije, ima nekoliko boseva koji se pominju u igri, a developeri su ga izgleda zamislili kao sezonski endgame sadržaj iz akcionih rpg-ova. Može se reći da se igra završava četvrtim chapterom, pa bih tu dao solidnih 8 ili 8,5/10, dok taj bonus sadržaj, bar po meni smanjuje ocenu na 7,5. Ima i besplatna mini kampanja gde se igra sa negativcima, ali to još uvek nisam probao. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dushke na korisnoj poruci: | ||
filpan (12.7.2022) |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
Prekinuo sam u 3 cinu negde glavna misija nivo 10 ako se secam, kad se ponovo pojavljuje otac jednog od heroja i tu borbu sam ponavljao 7,8 puta na HARD .Uspeo sam da ga dobijem ali pobije mi heroje. I to kad resetujem nivo i odem pravo na njega sa neokrnjenim herojima.
Nisam hteo da mi ubijaju heroje jer ne znam ima li sadrzaja za specificne likove kasnije ali nema veze. Igra je odlicna samo sam presao nesto drugo da igram( previse sam petljao prelaz, menjao tezine , levelovao pogresne heroje) . Sad kad zavrsim banner Saga 3 krenucu ispocetka Artura. Treba mi savet vezano za tezinu. Sad je ova 1.2.1 verzija i kao malo je bolje izbalansirana i sada moze roguelike da se kombinuje sa biranjem tezine.Ne bih da menjam tezinu u sred igre nego od pocetka do kraja jedna tezina. Navodno je igra balansirana prema hard , ne znam da li je to istina. Da li je za roguelike normal optimalna tezina sad ili je prelako ? Jeste pitanje preference ali nema veze ,opet neka zapazanja pomazu da se donese odluka . P.S Mislim da trenutna verzija veoma razlicita po pitanju tezine od onih koje sam igrao a igrao sam samo do pola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 7.10.2013.
Zahvalnice: 116
Zahvaljeno 25 puta na 20 poruka
|
![]() Spoiler za Misije:
U vezi težine, igrao sam na hard, ali ne u rogulike modu. Počeo sam, mislim sa verzijom 1.1. Znam da su dosta menjali u vezi težine specifičnih misija, pre svega onih gde se regrutuju heroji. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dushke na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (17.7.2022) |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
Sve je bolja i bolja sto se dalje stigne. Ako je prvi cin 7/10 treci je 9/10.
Dobro je sto mogu da se nelojalni heroji da zamene drugim . Neki bas ne vole moje izbore. Fundamentalisti su odlicni ako isto misle , ocas im lojalnost ode maksimum i 20% damage bonus sto znaci mnogo a i suprotno je tacno. Bolje je ispo ovaj moralni sistem nego sto se cinilo u pocetku. kasnije ima solidan uticaj na izbor heroja. Dobro je i sto moze se vidi u svakom momentu kod kojih odluka su kako reagovali heroji jer neki su trajno nepodobni element ![]() Borbe se bas razviju takticki i sve su bolji scenariji nivoa i borbe . Zaista bas fina progresija igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Shattered: Tale of the Forgotten King | Exia | Platformske igre | 0 | 17.6.2016 10:02 |
The King of Fighters '98 Ultimate Match Final Edition | Boondock Saint | Akcione igre | 2 | 1.1.2015 22:02 |
King Arthur | DeCoy | Strateške igre | 31 | 17.2.2012 16:42 |