![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 413
Zahvaljeno 633 puta na 428 poruka
|
![]() Nalupetao se covek za sve pare. Overwatch ima masu problema koje uticu na lose competitive iskustvo, ali njegovi argumenti su zaista bronze SR problem. Cuj, Reaper se teleportuje u grupu ljudi? Mislim, svestan si da taj teleport predstavlja verovatno najvece smece od svih E ability-a u igri i da je koristan jedino kao setup za ambush death blossom sa nekog high grounda, jer ima nevidjeno dug cast time? S druge strane, Death Blossom je verovatno najlaksi ultimate za counter u igri jer je dovoljno da D.Va drzi RMB i ceo ult ti je beskoristan. A ako prvo moras da demechujes D.Vu, izgubio si elemenat iznenadjenja sa tim ultijem i nema sanse da pokupis vise od 1-2 fraga pre nego sto ti skine glavu neki udaljeni hitscan (Widowmaker ili Soldier) ili popijes flash od McCrea. Ista situacija je i sa TacVisorom. Vecina low-ranked igraca ili ljudi koji ne igraju Overwatch kukaju "kako je moguce da aimbot postoji u igri, kakvo je to smece", a ne znaju da su tu tenkovi kao D.Va i Rein koji se smeju u lice Soldieru koji aktivira ult u losoj poziciji. Mislim, nemoj da se lazemo, Overwatch je jedan od najlaksih FPS-ova za pocetnika i moze u njemu da uziva i apsolutni pajser (za razliku od R6 Siege recimo), ali toliko finesa, ult kombinacija, sitnih mini-borbi odlucuju ishod team fighta da to je to necuveno. Upravo u tome je i draz igre kao competitive pucacine. Igram na GM nivou i bas juce sam imao situaciju gde sam kao Genji dobio nanoboost gde sam naslagao 4 (ukljucujuci i Pharmercy combo) i bila je takva situacija da me je Pharah boopavala sa svojim concussive blastom kada sam aktivirao Ult. Da sam potrosio svoj dash reset pri aktivaciji, ostao bih bez dasha za pokrivanje distance, ne bih ubio nikog i moj tim bi potrosio 2 ultija i na kraju izgubio team fight. Dakle jedna samokontrola da se ne pritisne shift pre nego sto je drugi ability bio na cooldownu je odlucio ishod teamfighta. Takvih situacija je masa u igri - clutch sleep dartovi, anti-heal na Zenov ulti, kao D.Va kada matrixujete Graviton i slicno... Kad bolje razmislim, ono gore razmisljanje nije ni bronze nivo, vec Quick Play nivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Veteran
Član od: 17.10.2012.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 79 puta na 56 poruka
|
![]()
Tamo mene mozete da pronadjete.
Quick play i Arcade. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Veteran
Član od: 3.3.2016.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 147 puta na 113 poruka
|
![]()
Overwatch će biti besplatan od 22. do 25. septembra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Član
Član od: 30.5.2010.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 41 puta na 39 poruka
|
![]()
Discord server za sve one koji zele da igraju sa domacim igracima. Trenutno, community je jos uvek mali, nesto preko 20 clanova ali se prilicno brzo siri, jos brze uz vasu pomoc. U sustini ne igramo samo OW, tu su i Dota2, LOL, Warcraft III tft, AOE III, WOW i slicne zanimljive coop igre. Svi ste dobrodosli.
Link servera: https://discord.gg/N4kej8S |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Starosedelac
|
![]()
Danas izlazi Halloween update sa noviim skinovima i verovatno novim PvE-om, pa eto malo motiva za koju partiju Overwatcha u oktobru.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Veteran
|
![]()
Nikad.
OW je zabavan u malim dozama, toliko jos nisam zaglibio da bih kupovao loot boxove zbog skinova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Veteran
|
![]()
Da si normalan, ne bi ni igrao comp.
Tamo se zaradi rak i odes sa zivcima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li je neko pousavao ona besplatan Twitch Prime za lootbox?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Starosedelac
|
![]()
Koji Halloween skin se juri? Lemme guess, Cultist Zenyatta i Van Helsing McCree? Imam 27k kredita i mislim da nisam kupio nijedan skin jos od Anniversary eventa, ali ako ova dva ne dobijem u narednih par dana, morace se odresiti coins kesa.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 581
Zahvaljeno 1.547 puta na 882 poruka
|
![]()
Ja sam igrajuci dobio: Reaper, McCree, Torb, Zarya i Ana Halloween skinove. Plus 3-4 regularna Legendary skina i svaki proslogodisnji koji mi je nedostajao.
Dakle nedostaju mi: Symmetra, Zen i Mei. Kupicu jos dva, ako ne dobijem nista do ponedeljka jer su mi Zen/Symmetra bas odlicni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 365 puta na 267 poruka
|
![]()
Tja, ja mislim da sam završio sa ovim eventom. Dobio igrajući Reapera, Anu, Symetru, par prošlogodišnjih i par legendary standardnih. Kupio sam McCree-a, mislim da je ovo jedini skin njegov koji mi se sviđa.
Čini mi se da je drop rate za ovaj event nešto bolji nego do sad, ovo sam dobio iz oko 10-12 loot boxa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam dobio samo Reapera u nekih 10ak boxova koje sam skupio tokom eventa (Arcade sam igrao samo prve nedelje). Drop rate je ocajan... moracu da kupim Zena i Creea, a za ostale hbg.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uzeo sam 5 lootboxeva za besplatan Trial, ali su to obicni lootboxovi (pise i na promociji) tako da nema nista od novih skinova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 581
Zahvaljeno 1.547 puta na 882 poruka
|
![]() |
![]() |