![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 18.5.2006.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 28 puta na 12 poruka
|
![]()
Купио сам прошле године Вербатимов екстерни ХД и пар пута сам пребацио неке фајлове.
Међутим, сада када убациш у усб порт, он се конектује, дакле може да се види садржај ХД, али рачунар максимално успори, да курсор једва да може да се помера. Како извадим ХД, рачунар више нема овај баг. У чему је проблем ? п.с. на прва два усб порта који су напред не може да се конектује, на задњем може, а други задњи ми је предвиђен за бежичног миша. На истом том усб порту је радио, а сада овај баг. Стари ХД може да се конектује на предњим усб портовима који су спорији, али пребацује сасвим нормалном брзином фајлове. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Oк,ништа, решио сам проблем. Угасио сам real-time protection.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Заправо, ради ок неколико минута и негде пред крај пребацивања фајлова опет почне да багује, односно да успорава да је немогуће померити курсор.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.639
Zahvaljeno 11.116 puta na 7.106 poruka
|
![]()
Vidi u HDSentinelu u kakvom je stanju taj eksterni HDD, možda pokušava da pročita bad sectore pa uspori ceo računar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 688
Zahvaljeno 1.244 puta na 958 poruka
|
![]()
A nije nemoguce da postoji neki problem sa USB 3 (plavi usb slotovi).
Zavrti HDSentinel kako ti CeCoy rece pa vidi. Mada je HD dosta nov..Antivirus program privremeno iskljuci pa vidi ima li razlike. Ako kopiras sumnjive fajlove moguce da AV program blokira transfer..sto je zapravo tebi u korist ako nisi siguran da li su fajlovi cisti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Не могу да форматирам екстерни ХД | wu-gambino | Nosači podataka | 14 | 31.8.2022 20:16 |
Да ли да форматирам нови екстерни ХД ? | wu-gambino | Nosači podataka | 14 | 3.1.2014 18:45 |
Комп за ХД филмове и са квалитетним звукоl | wu-gambino | Šta da kupim? | 5 | 24.1.2012 22:31 |
Нова конфигурација због ХД филмова ? | wu-gambino | Šta da kupim? | 13 | 28.4.2011 13:46 |