|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
28.10.2010, 22:02 | #1 |
Veteran
|
Ping i internet brzina
Pozdrav,
Ovako imam sledeci problem/pitanje. Vec par godina koristim adsl sa modemom koji sam dobio od Telekoma. Ok je sve radilo i zaista ne mogu da se pozalim. Medjutim, bila mi je potrebna bezicna konekcija, pa sam kupio bezicni ruter. I na njega sam kao IN povezao ADSL modem, kao OUT komp i + wireless (komp mi je povezan preko LAN kabla). I posto sam sve uspeo da postavim, pokrenuo sam internet i speedtest (http://www.speedtest.net/) cisto da vidim da li je to dodatno premoscivanje prouzrokovalo neke probleme. Sve je ispalo kao sto je i ranije bilo, standardna brzina i standardno uvecan ping (oko 500ms). Medjutim kada sam istu stvar iz radoznalosti uradio preko telefona (bezicno povezan sa mojom mrezom) brzina je cak i malo veca za nekih 0.1-0.2Mbps a ping je drasticno manji (30ms) pa me zanima kako je to moguce? Inace, komp je relativno nov, manje od godinu dana i situacija sam pingom je uvek bila ovakva. |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
SBB uvozi internet iz inostranstva? | Bryan Fury | Internet usluge | 32 | 2.12.2008 19:33 |
Dovoljna brzina Interneta za HD video streaming | Predrag Stankovic | Video/TV softver | 11 | 3.11.2008 17:54 |
Najveća moguća brzina interneta u Srbiji | Predrag Stankovic | Internet usluge | 2 | 27.10.2008 19:49 |
Deinstalacija Norton Internet Securitya | Marti Misterija | Zaštita | 3 | 5.3.2007 2:32 |
Satelitski Internet | Elementarna Nepogoda | Internet usluge | 12 | 19.9.2006 17:20 |