![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 23.10.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Molim vas da mi pomognete!
Naime, imam problem sa Wordom. Otkucam neki dokument, sačuvam ga u određenom folderu, ali onda kad želim da ga otvorim (bukvalno samo naslonim miš, čak ni ne otvorim), automatski mi se pojave još 2 ikonice sa istim nazivom (obe 0 bytes), s tim što jedna ima identično ime kao 'moj' dokument, a druga i grešku u nazivu, nešto tipa ~$(pa deo mog naziva). Koliko god puta brisala ova dva debilna, suvišna 'dokumenta', uvek mi se javljaju pri otvaranju mog pravog. Najgore od svega je što moj originalni ne mogu da narežem na CD. Mogu, ali neće da otvori pravilno, već se i tada javi neka greška.... (( Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex Parrot
|
![]()
Nisu u pitanju greske, vec backup fajlovi samog dokumenta i ne bi trebalo da ih brises (to moze da bude uzrok problema sa otvaranjem originalnog fajla). Ako te vec nerviraju, iskljuci prikazivanje skrivenih i sistemskih foldera i fajlova.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 1.518 puta na 1.051 poruka
|
![]()
Goran je u pravu, ne briši te dokumente koji se pojavljuju. Koji ti grešku prijavljuje kad neće posle da se otvori?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
To što ti pravi fajl sa istim imenom kao i tvoj okument samo sa prefiksom ~$ je normalno, ali nije normalno da ti to pravi kada pređeš mišem preko dokumenta. I po gašenju, to jest zatvaranju orginalnog dokumenta se taj fajl briše sam od sebe. Mada reinstaliraj office, pa bi trebalo da sve proradi.
A što se tiče narezivanje, kakvu grešku izbaci. Probaj da prvo zapajumeš taf wordov fajl u rar ili zip pa ga onda nareži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Novi član
|
![]() Citat:
što se narezivanja tiče, pa ja kao narežem samo originalni dokument, a kad hoću to da otvorim sa diska, izvaci mi dokument sa sitnim kvadratićima, i to je to.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
He, nasi "domaci" nacini se svode na reinstalaciju programa a ako to ne uspe - reinstalaciju sistema!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.667
Zahvaljeno 837 puta na 500 poruka
|
![]()
ne verujem ni da moze da bude nesto drugo.... tj. ne verujem da je moguce da taj fajl pravi takve duplikate i kada ga prebacis na drugi komp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
Pa, moze biti da ima nekih virusa na kompjuteru, jer koliko god M$ bio omrazen, word bi po deafolt-u trebalo da radi po kako treba. Tako da je verovatno neki treci software krivac za njegovo blesavljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Ume i Office da "baci kašiku", veruj mi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Meni zakucava redovno, pa mora End now da radi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Ma verujem ja, nego ja pokusavam da objasnim sledece:
Na sveze instaliranom windowsu, sa ispravnom isntalacijom office-a ne moze biti nikakvih problema. Problemi se mogu javiti tek nakon sto neki drugi program koji ste naknadno instalirali, dodje u konflikt sa ofisom (ae, wordom), a sto ima za posledicu da ovaj pobrljavi. Drugo: moze se desiti da se slucajno nekim reg-cleanerom obrise neki deo ofisa, pa da to izaziva neke smetnje. U trecem slucaju, neispravnost hardvera moze biti krivac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
Zasto jednostavno ne instaliras neki drugi program za obradu teksta i pokusas da ga otvoris.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
mislim dokument
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta za 500-550 € | Axel Freeman | Šta da kupim? | 102 | 2.10.2008 2:22 |
Cena Google AdSense reklama (najvece i najnize) | freeminder | Internet usluge | 19 | 28.2.2007 23:06 |
Smeshan problem sa Winamp-om | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 5 | 25.1.2007 14:01 |
Problem sa OpenGL-om | Milos Darmanovic | Grafika | 3 | 15.1.2007 0:07 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |