|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
9.7.2022, 22:00 | #1 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 201 puta na 138 poruka
|
Tastature se restartuju
Internet pretrage nisu urodile plodom , ima li neko da zna sta da uradim da resim sledeci problem sa tastaturom .
Ne znam u cemu je stvar. Isprobao sam sve USB ulaze i na svima se desava isto. Nekad cesce , nekad redje tastatura se restartuje kao da sam izvukao prikljucak i ukljucio posle sekunde, sve to uz Windows zvuk koji se cuje kad se ubada bilo koji USB. Pomislio sam da je kabal tastature ,koja nema ni pola godine starosti ,Canyon mehanicka . Medjutim ne desava se sa misom ,a nisam primetio da se desava sa kamerom , mada kameru malo koristim. Ta Canyon tastatura kad se restartuje ,treba joj pola minuta da opet proradi i bilo je nesnosno. Dva dana sve ok a onda na pola sata non stop pali se i gasi. I tako uzmeme novu tastaturu Aula , isto mehanicka ,ako je to uopste bitno. Nekoliko dana sve normalno i onda opet zvuk ubadanja USB-a i kratki reset , ugase se svetla na tasterima i upale . Razlika je sto ova Aula ne trazi pola minuta da ponovo proradi nego par sekundi. Ploca je Asus TUF B460 , ima godinu ipo kako sam uzeo novu. Moguce da se desava i sa misem ali da se on toliko brzo restartuje da se ne primecuje . Mada cuo bih zvuk reseta i pojavio bi se prozor sa podesavanje DPI-a . Tako da moj komp resetuje tastature po svom nahodjenju , ne znam kako i zasto i da li je to neki bug koji moze da se resi. Desilo se pre pisanja komentara ,i za vreme. Onaj zvuk turu ru turu ru , i resetuje se tastatura. |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kupovina mehanicke tastature | ilija | Ostale komponente | 26 | 27.2.2017 17:43 |
Priključak za tastature | CtRl_Alt_DeL | Kvarovi | 11 | 16.10.2011 12:25 |
2 tastature -zajednicki rad ? | NemanjaS | Ostale komponente | 3 | 15.4.2010 12:00 |
Logitech sprema G18 i G13 tastature | zdravkelja | Ostale komponente | 1 | 11.12.2008 15:28 |
Multifunkcije kod tastature ne rade. M.P. | milim | Ostale komponente | 0 | 12.6.2006 17:15 |