|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
26.7.2007, 14:49 | #1 |
Član
Član od: 4.2.2007.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 159 puta na 35 poruka
|
Kako menjati boju automobila u photoshopu?
Pozdrav svima....
Evo poshto se blizi trenutak kada cu terati kola na farbanje , pada mi na pamet ideja da im promenim boju ( jednostavno neznam, mozda im promenim a mozda i ne, sve zavisi kako budem stoajo sa kintom ) Ono shto me interesuje je to, kako ce auto izgledati u drugoj boji. Problem je u tome shto neznam kako kroz Photo Shop ili JAsc Paint shop PRo da to uradim! Zato bih molio bilo koga ko se razume u to da mi objasni kako mogu to uraditi. Inache ima digitalac pa bi bash uslikao svoj auto i na slici na kojoj je on isprobao razne boje! Takodje ako neko zna da li postoji program koji je usko specijalizovan po ovom pitanju, tj boje na automobilu ( jer kontam da mozda se neko od proizvodjacha auto lakova i boja toga dosetio i omogucio da ljudi isprobaju ) Unapred hvala na odgovorima! |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
HELP!HELP! Kako iskljuciti boju oko ikona? | Master Of The Air | Kvarovi | 16 | 26.1.2007 18:50 |
Kako da uradim gradient? | flame | Grafički softver i radovi | 4 | 11.1.2007 21:53 |
Kako da osposobim sliku? | flame | Grafički softver i radovi | 1 | 31.10.2006 17:18 |