13.3.2007, 1:19 | #1 |
Novi član
Član od: 11.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Problem sa standalone tjunerom
Imam ST-lab m-210 stanalone tjuner i jedan problem.Ima ulaze za video,antenu audio a sa strane S video i AV in.Sa pc ide vga kabl u port vga in a kabl je mini din sa 7 pinova.Ostalo je standardno.Problem je sto signal iz kompjutera se ne prosledjuje preko tjunera na monitor sem zvuka dok sve ostalo funkcionise.Prenese se zvuk a video signal ne pa se ekran zacrni.Cuje se zvuk sa racunara ali nema slike.Kada se na daljinskom pritisne taster PC/TV program se brzo pojavljuje i na taj deo nemam zamerki ali samim tim sto ne prosledjuje vga signal sa pc ostaje stalno zongliranje sa kablovima sto bas i nema smisla.Zamenili su mi uredjaj ali pomenuti problem ostaje.Pokusao sam sa raznim podesavanjima ali ne pomaze.Ako neko hoce informacije o tjuneru ima ih ili na itsvet.com ili list.co.yu pod oznakom na pocetku.Cena je oko 4500din.Ne moguce je da sve radi pristojno a da osnovni prenos vga signala zataji.Da li takav tjuner ili je nesto drugo u pitanju.Ako nema resenja mogu posluziti i konvertori iz vga u s video ili av in ako postoje pa ko se razume ako ga ne mrzi da mi odgovori sto pre kako bih mozda mogao da zamenim tjuner.
|
15.3.2007, 16:43 | #2 |
Novi član
Član od: 11.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Re: Problem sa standalone tjunerom
problem verovatno pravi integrisana grafika i945gm gma950 ali kod novog zamenjenog tjunera nemogu da se podese kanali iznad 450 Mhz tako da moram ponovo da vracam...
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta za 500-550 € | Axel Freeman | Šta da kupim? | 102 | 2.10.2008 2:22 |
Cena Google AdSense reklama (najvece i najnize) | freeminder | Internet usluge | 19 | 28.2.2007 23:06 |
Smeshan problem sa Winamp-om | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 5 | 25.1.2007 14:01 |
Problem sa OpenGL-om | Milos Darmanovic | Grafika | 3 | 15.1.2007 0:07 |