![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Posle skoro tri meseca bez interneta (ponekad sam dolazio na forum sa telefona, da vidim sta se dogadja), doneo sam komp kod komsije s namerom da upgradeujem linux, pa sam se dokopao malo interneta. Mislio sam da cu tokom radnih dana pre ili posle skole poludeti bez neta, ali sam ubrzo poceo da uzivam u ostalim zanimljivim stvarima koje zivotpruza, npr. gledanje svih osam kanala koje imam na TV-u (!!!) ili pointless sedenje za kompom i pretrazivanje harda po hiljaditi put.
E, sad posto sam se jako uzeleo net-a (da, zavisnik sam) a nema puno sanse (i para) da se ovaj moj long-gone wireless 'opravi, podneo sam zahtev da mi se uvede fixni (koji takodje nemam) u nadi za ADSL-om ili makar Dial-Upom. Ovaj "zdrav" i izolovan zivot je poceo da utice na mene na najgori nacin. Nisam vise bled k'i vampir, i ranije lezem, dakle ne uspevam da zaspim u skoli, pa slusam beskrajne sage o metodama sociologije (iako sam po struci elektrotehnicar) i podlezem ispiranju mozga sa svih strana... Ovi iz poste otezu i odbijaju saradnju, tako da - ko zna kad cu opet videti dragi mi Google... Da ova tema nebi bila cisto jadikovanje s moje strane, da postavim par pitanja : Sta bi ste vi radili tri meseca bez neta? Kako bi ste to resili? Imate li predlog? Sorry za duzinu, morao sam malo da nadoknadim izgubljeno vreme (nadam se da adminima ne smeta). Pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
Bez interneta, hm... Pa kad se mora, mora se. Sta bih radio? Pa nista, i pre sam mogao godinama bez neta, vala i sad bih mogao, ima tu zanimacija: fax, treninzi, izlasci, drustvo... Popuni se dan, lako. Uostalom, i da nemam net kuci, imam na faxu. A to sta bih radio da resim problem... Hm, pa pre nego sto sam dobio wireless, cekao sam 5-6 godina na digitalnu liniju, koja i dan danas nije stigla, tako da, nista ne bih ni preduzimao, jednostavno, cekanje, pa kad stigne stigne... Ne zavisi mi zivot od njega...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Kao sto rekoh, problem je u radnim danima, kad drustvo bas i ne izlazi. Vikendi su just fine.
![]() @ForceWare : Igram se ja, igram se ![]() ![]() Poslednja ispravka: fingerprint (30.10.2007 u 19:29) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ja sam bio oko tri nedelje bez neta (i telefona uopste), jer su me idioti iz telekoma iskljucili greskom (samo jedan telefonski racun nije bio placen, a kada sam ga platio rekli su da je telefon iskljucen greskom). Cak sam i sanjao internet. Vreme sam provodio na fudbalu, basketu i Adi, ali posto je sada vreme bezveze, ti se uhvati malo knjige i ucenja (da sigurno...), ili jednostavno to vreme nadoknadi nenormalnim igranjem. A ko zna, mogao bi da nadjes i devojku...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Meni se pokvario komp i moji su govorili kako ne mogu bez njega 2 dana i ja se zainatim i 2 meseca nisam popravljao komp...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Jako dugo sam bio bez neta, mislim da su bili oko 5 meseci
Bili je to tesko vreme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Ja sam bio skoro godinu dana bez neta sve dok nisam promenio modem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Ja sam jednom apstinirao sa sk foruma nekih dve nedelje i onda sam opet morao da se vratim....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]() Citat:
![]() Da nemam net verovatno bi igrao igre offline, citao neku knjigu ili blejao pored televizora... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
"10 ways to..." ... bilo je na NGC skoro
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
i ja sam imao istu muku
Naravno u pocetku mi je bilo sve dobro jer sam skinuo sve sto mi je trebalo za nekih mesec dana rada u off-u.Ali mesec dana je brzo proslo i doso je i druga pa kasnije i treci mesec.Ja nisam znao sta da radim, pa sam se smarao igrajuci CS sa botovima (kako su glupi...) i blejanjem ispred TV-a.I mogu da zakljucim da me oci vise bole kad blejim u TV nego u komp. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Veteran
|
![]() Citat:
@Offtopic Sudnji dan dolazi... :-) @Ontopic Na hardu imam dosta toga da mogu da se zabavljam mjesecima, ali ipak nije isto bez net-a, vazda oces nesto novo iako nisi ni ispregledao sve sto skines... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
Ja sam bio odsutan mesec dana sa SK foruma(nije mi radio internet).Vreme je bilo utrošeno na starom dobrom Call of Duty-ju.
Pre dva dana sam popravio internet i evo me. P.S. Ja mislim da svako može 1 dan bez kompa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka
|
![]()
3 meseca bez interneta? pa radio bih isto sto i prvih 17 godina koje sam proveo bez neta...
Nista pametno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Poludeo bi i verovatno izasao sa puskom napolje da kokam neduzne prolaznike
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
XXXtreme
|
![]()
tri meseca bez interneta..nikakav problem..
tri dana bez benzina...veliki problem.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |