Ne prepoznaje mi lap top eksterni hard disk freecom od 1TB?
Prvo je sve ok radilo, lap top je prepoznavao eksterni hard i prebacivao sam podatke sa njega, na njega - znaci radio prefektno. Dalje, mislim da mi se onda komp zarazio sa virusima i da su ti virusi presli i na eksterni hard disk. Reinstalirao sam windows, zastitio se i prikacio eksterni, i on je radio... posle nedelju dana komp je opet poceo da koci i sporo radi (kao da zastita - avast i malwarebytes nisu bili dobro ili dovoljni pa se nekako opet zarazio...) tada dok jos nije potpuno zakocio sam uboo eksterni i pisalo mi je obavestenje koji je izlazilo iz statusne plave trake - donji desni ugao, "memory not recognized" i ne prepoznaje hard disk. Na drugom desktop racunaru ne izlazi uopste nikakvo obavestenje jednostavno ne reaguje kada ga prikljucim. Na ovim usb portovima sve drugo radi - znaci nije do usb porta a nije ni do eksternog posto sam probao na trecem - ne mom, racunaru i tamo radi. Sta je ovo u pitanju, sta ce da resi problem, posto sam naknadno danas reinstalirao sistem i opet ista situacija?
|