![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam ASUS TV/FM i upravo sam skinuo DScaler (SK 05/12 ), i tu je mali problem prvo me je zezo zvuk koji sam napokon dobio ukljucivanjem odnosno iskljucivanjem opcije SAA1174... / Audio Input / Mute M. Sada ne mogu da nadjem folder u kome se memorisu snimljeni programi, komp sigurno snima jer lampica na hardu neprestano svetli, ali ili sam ja privremeno oslepeo ili sta vec ali ne mogu da pronadjem snimljeni fajl, dok standardni program koji sam dobio uz karticu ovaj posao kako tako otaljava ( ako snimam nesto moram da snimam samo onaj kanal koji sam pri poslednjoj upotrebi Home Teater-a gledao jer u suprotnom nema zvuka vec samo sustanja ). Da se vratim temi, ako neko ima uputstvo za mene i ovaj problem mogao bi da napise koji red. Cao
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Programi za razvoj web prezentacija | Bole-M | Web razvoj | 69 | 12.3.2012 23:24 |
3D grafika & programi | bobi | Grafički softver i radovi | 136 | 17.10.2006 12:02 |
Startup programi | hacker_aca | Operativni sistemi | 7 | 6.12.2005 1:36 |