![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 25.2.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam problem od skoro sa pomenutim monitorom. Naime sve cesce dobija ljubicastu boju preko celog ekrana koju jedino mogu da skinem i vratim u normalu udaranjem po oklopu. To traje par sati i opet se vrati ljubicasta pa je skoro nemoguce gledati u monitor od prstenja ove boje. Ovo se pocelo desavati od nedavno pa zelim da znam da li ima leka ovome ili ne? Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ja sam prvo pomislio da je neki prekid u kablu ili tako nesto,medjutim vidim da samo udarac pomaze.moguce da je neki bug ili tako nesto koji je nastao u proizvodnji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Da znas druze to sam radio vise puta ali, izgleda da je navik'o na udarce pa sad nece vise da slusa. Kad ga lupim bas jako
![]() Poslednja ispravka: Sasa Nikolic (22.4.2008 u 19:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 540
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
pa sacekaj nekog iskusnijeg ili nekog servisera pa neka pokusa da ti objasni u cemu bi mogao da bude problem,mozda je vec neko imao iskustva sa ovim problemom na ovom monitoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ne znam, nisam pametan Sretno!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 191
Zahvaljeno 91 puta na 72 poruka
|
![]()
Imam isti monitos LG Studioworks 700s,moguce da ti se monitor namagnetisao ako si drzao zvucnike blizu njega,probaj da uradis Menu>Special>Deagauss on probaj to i onda bi trebalo da se slka vrati,to je jedino sto je moglo da se desi sa bojama,i odmakni zvucnike!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
Hmm... nemam zvucnike u blizini a ne pomaze ni degauss, koliko vidim, ako servis na pomogne, na kraju cu ja da ga servisiram, da ga pocastim velikim magnetom i da kupim nov jer sam od ovoga poceo da licim na ovog
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja mislim da mu degauss nece pomoci, zato sto je i taj moj drug to uradio kada je kupio komp i tada su mu se pomesalje boje. Znaci koliko ja mislim nesto u vezi magnetisanja je problem ali se ne moze resiti opcijom iz monitora nego mora hardverski da se razmagnetise (mora majdtor iz servisa sa posebnim alatom da ti to sredi).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Evo preko pretrazivanja pronadjoh temu, da ne postavljam istu
![]() Kod mog LG-ja je problem sto sa leve i desne strane monitora ima crne margine.. Navodno se to pojavilo iz cista mira, pozajmili smo kompjuter i monitor prijatelju na par meseci, star je kompjuter (recimo 2001. god) i on ga je koristio i to mu se pojavilo. Sad je prosirenje slike po x-osi na 100% i opet su te margine, "s 2 prsta debljine", a po y je normalno. Kad se prosirenje sa 100 smanjuje tacno se vidi suzenje, tj. vidi se osvetljenje dokle radi monitor sa suzenom slikom, a ostalo je tamnije, kao kad je ugasen. Probali smo monitor da prikljucimo na novi kompjuter, sa bilo kojom rezolucijom je ista stvar. Pretpostavljam da su kondenzatori ili tako nesto problem, ali kako odjednom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problemi sa monitorom | Rocker | Kvarovi | 840 | 3.11.2023 13:42 |
Problem sa povezivanjem mp3 playera sa kompom | Partybreaker | Kvarovi | 18 | 9.4.2008 14:17 |
Problem sa MS Office-om | dbaja | Aplikativni softver | 5 | 19.3.2008 9:32 |
Problem sa monitorom! HITNO! | uros@3D | Video/TV softver | 6 | 26.8.2006 23:27 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |