![]() |
![]() |
|
Zanimljive Web lokacije Lokacije na Mreži koje su vredne pažnje |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starośeđelac
|
![]()
Prvi crnogorski casopis posvecen informatickim tehnologijama,simbolicno nazvan Bit.
www.bit.cg.yu Kosta 1 euro,ima 40 strana( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Ovo je dobra vest, zdrava konkurencija uvek dobro dođe...
Sajt je vrlo lepo dizajniran, i pregledan, čestitke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starośeđelac
|
![]()
Da,njesra je samo sto ga rijetko osvijezavaju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Ej, pa ja sam ga danas uzeo za dz na Infofestu.
![]() ![]() "Od nule se pocinje..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starośeđelac
|
![]()
Pa da,prvi broj nije nesto,ali bolje ista nego nista,najavljuje se povecanje broja rubrika,clanova tako da ce i kvalitet da se poboljsa.Samo da ne prebace cijenu preko 1,5 evra,onda ce tek da upanu u zadnji prosjek.Inace,kako je bilo na Infofestu,citao sam neke komentare,kazu da je odlicno?Ja sam htio da skoknem do primorja,ali skola i tako to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Pa znate ono: "Svaki pocetak je tezak"!!!To isto vazi i za ove casopise.Nemoze on u prvom broju da bude bolji od SK-a (a ni u 100, 1000, jer je SK the best
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starośeđelac
|
![]()
Pa ne pljujemo,samo govorimo cinjenice imajuci u vidu da je ovo prvi broj.Nista drugo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Lepo, zaista lepo. Dobro je videti neke ozbiljnije početke IT novinarstva u Crnoj Gori. Iako nisam video časopis iz ruke, sa sajta sadržinski deluje sasvim solidno i korektno, za prvi broj čak i više nego korektno. Dok se nađu još neki sponzori i sklope novi reklamni ugovori, biće to jedan kvalitetan izvor IT informacija na tom području.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starośeđelac
|
![]()
Ovo je posebno znacajno za ljubitelje komputera u nasoj maloj (nezavisnoj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Kada će da bude na Infofestu najnoviji AMD procesori, nVidia grafičke, najnovije matične... ![]() Infofest traje do 30. septembra, pa ako možeš skokni, karta za bud ne bi trebalo da je nešto skupa. Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starośeđelac
|
![]()
Da,i ovi su ga pretjerali sa cijenom,vjerovtno je oko 170-180 evra na vecini mjesta.Znam da je Infofest skroman(a i kakav bi bio u ovakvoj drzavi),ali bih isto volio da skoknem do dolje,ali male su sanse,zadovoljicu se reportazom u Bitu.
Apel za redakciju SK-a da ako nije problem napise reportazu u SK-novembar oko ovoga skupa u Budvi.Hvala u svakom slucaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starośeđelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
Sudeći po sadržaju časopis je odlično koncipiran
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sa koliko godina ste PRVI PUT iskusili čari... IGARA? | Wolverine | O igrama uopšte | 191 | 6.2.2017 14:55 |
Kada ste dobili svoj prvi komp? | Covenant | Brbljaonica | 131 | 13.2.2010 17:46 |
Da li ste za to da "SK" daje CD uz časopis? | Miroljub Obradovic | O SK-u uopšte | 457 | 6.5.2007 15:19 |
Counter-Strike Source prvi utisci | Daredevil 2 | Mrežne igre | 1 | 15.5.2006 21:36 |
DivX 6.1, prvi utisci o njegovoj brzini kompresije u odnosu na Xvid 1.1 beta 2 | Kostarum Rex Persia | Video/TV softver | 33 | 9.2.2006 2:04 |