![]() |
![]() |
|
|||||||
| Stare igre Spectrum, Commodore 64, Amiga, PC DOS, M.A.M.E... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
|
|
#1 |
|
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.683
Zahvaljeno 11.407 puta na 7.267 poruka
|
Jel` igrao neko ovo?
Ja sam se svojevremeno kod druga otimao za kompjuter samo da bih igrao ovo! Dvoumio sam se da li da stavim ovaj thread ovde ili pod strategije,ali igra ima 10+ godina pa ipak mislim da pripada ovde... Bilo je dosta spin-off igara kao npr. Steel Panthers(velicina 425MB) http://www.acid-play.com/download/st...-world-at-war/ Po meni nema dobre strategije bez heksagonalne mreze ![]() i naravno nista bez SSI-ja |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
Citat:
![]() Šalim se naravno ![]() Probao, ali posle prvog kontakta sa RTS-om nekako mi je TBS žanr izgubio svoje čari
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
Citat:
Prodana duso Dobar je bio Panzer General, stavise odlican, ali ne znam da li bih mogao ponovo da ga igram. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Intel Inside
|
Citat:
Evo ja sad bas igram Panzer General 2! Da ne idem u offtopic,ali oduvek sam vise voleo TBS nego RTS(mozda Dune2 tu izvlaci prosek).Vise volim da na miru sednem i isplaniram svoj sledeci potez,nego da brzam i razmisljam o sto stvari odjednom.A i prve strategije koje sam igrao na C64 bile su turn based... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Mr. Spatula
|
Evo jos jednog fana Panzer Generala.
Najbolja je dvojka, ali i kec je imao svojih momenata. Bedak je u tome sto sam prvo igrao dvojku pa keca. Ali trojka ![]() DeCoy da li dvojka radi pod XP-om? Imam je negde pa da se podsetim pravog rataovajna. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Intel Inside
|
Citat:
Samo napred...A jel` pod trojkom mislisna 3D? Razocarali su me sa tim @Nash Knight Imam Fantasy General,ali sam se uvek vise primao na WWII,posebno na tenkove Imam i neki Allied General i on je na foru WWII,staje na nekih 10 disketa... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
Ja sam pokusavao da igram PG ali se nikad nisam bas snasao, jer ne umem da napravim razliku izmedju Tiger-a i Abrams-a ni da mi zivot zavisi od toga..
ALI, sam obozavao da igram jedan spinoff igre po imenu Fantasy General, koja mi je i dan danas jedna od najboljih poteznih strategija ikad... btw, jel ima neko od vas to? |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| KVIZ (IRC game that tests your general knowledge) | oluja | Zanimljive Web lokacije | 6 | 9.5.2006 22:29 |