Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 12.7.2007, 18:21   #241
Alek
Veteran

Član od: 23.10.2006.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 54 puta na 51 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Alek
Određen forumom Re: Gothic II Gold Edition

Ulaz je odmah pored piramide (ako imas mapu lako ces se snaci) ali nisam siguran da li je vezano za chapter kada mozes da udjes u sam Jharkender. U pitanju je u stvari teleport i da bi ga aktivirao treba malo da se pomucis, nije tako lako veruj mi, ali mnogo vredi jel ces se tamo izlevelovati samo tako.
Alek je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.7.2007, 20:04   #242
miticfam
Veteran

Član od: 10.12.2006.
Zahvalnice: 214
Zahvaljeno 111 puta na 75 poruka

ok, ali ja jos ne planiram da idem bilo gde
nisam ni 10lvl dostigo
sad ucim krugove magija, sad treba fireball da naucim
mislim da imam problem, onaj lik sto pravi oblivion spellove kod sebe je imao puno kul scrollova, a sad ih nema neznam kako, samo ima luk i oblivion spell, i tako se desavalo jos 2-3 puta s nekim likovima, i da npr. gorax, odem ja da uzmem onaj 2h staff od 1000 golda kad ono nema, i morao sam da se zadovoljim onim od 900 sa 60dmg
da li se zivuljke regenerisu na nekim mestima kad predjes u sledeci chapter ili posle odredjenog vremena, kod mene da
da li mogu da se uce transformation magije i u kom krugu, tipa ono pretvori se u dragon snappera i sl.
e da, kod kog mogu da kupim te transformation scrollove, posto kod onog lika sa oblivion spellovima nema
objsnite mi ukratko fore kod borbe, kad skine najvise heltha, itd.
nadam se da ne davim
miticfam je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.7.2007, 21:08   #243
Alek
Veteran

Citat:
miticfam kaže: Pregled poruke
ok, ali ja jos ne planiram da idem bilo gde
nisam ni 10lvl dostigo
sad ucim krugove magija, sad treba fireball da naucim
mislim da imam problem, onaj lik sto pravi oblivion spellove kod sebe je imao puno kul scrollova, a sad ih nema neznam kako, samo ima luk i oblivion spell, i tako se desavalo jos 2-3 puta s nekim likovima, i da npr. gorax, odem ja da uzmem onaj 2h staff od 1000 golda kad ono nema, i morao sam da se zadovoljim onim od 900 sa 60dmg
da li se zivuljke regenerisu na nekim mestima kad predjes u sledeci chapter ili posle odredjenog vremena, kod mene da
da li mogu da se uce transformation magije i u kom krugu, tipa ono pretvori se u dragon snappera i sl.
e da, kod kog mogu da kupim te transformation scrollove, posto kod onog lika sa oblivion spellovima nema
objsnite mi ukratko fore kod borbe, kad skine najvise heltha, itd.
nadam se da ne davim
-regenerisu se zivuljke ali nekih 60-70%
-neznam za transformation magije mada kad vec ima skrolovi mozda moze i da se nauce
-mozda vise nema da se kupe stvari posto si presao u drugi chapter mada je to malo bezveze
-najvise skida kad ti uspe critical hit a procenat uspesnosti je u stvari % koliko si naucio taj skil (one ili two hand fighting)
-pa sad dal davis ili ne...
Stara 12.7.2007, 22:03   #244
miticfam
Veteran

ne nisam prosao u sledeci chapter, a stvari su vec nestale
znas li ko prodaje te transformation scrollove
ako jos nisi usao u ring of water, moras da ubijes dextera glavnog baju medju banditima, da uzmes poruku koja je kod njega i da je pokazes vatrasu, a on ce ti reci da je to dovoljno i primljen si!
Stara 13.7.2007, 0:01   #245
Alek
Veteran

Da da da setio sam se i odradio to samo sto ponovo nemogu da pristupim ringlu jel nisam predao Lord Hegenu pismo. Namerno sam odugovlacio to jel hocu da budem sto veci lvl pre nego pristupim bilo kojoj strani kako bih imao dobar save da mogu da sl put igram sa nekim drugim
Transformation skrolove mozes da kupis kod Zurisa i kod onog alhemicara iz harbour district koji ima oblivion spell, zaboravio sma kako se zove.
Stara 13.7.2007, 2:09   #246
miticfam
Veteran

ali taj kreten sa oblivion spellovima je izgubio sve scrollove posto sam ga prebio!!!
Stara 13.7.2007, 9:25   #247
wolfgm
Član

Član od: 12.5.2007.
Zahvalnice: 161
Zahvaljeno 57 puta na 49 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku wolfgm

Citat:
ali taj kreten sa oblivion spellovima je izgubio sve scrollove posto sam ga prebio!!!
Od Ignaza prvo uzmeš zadatak da isprobaš Oblivion pa ga prebiješ i probaš ga na njemu tek tada ima spellove u inventaru - što znači da ti učitavanje ne gine !!
wolfgm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.7.2007, 11:23   #248
Alek
Veteran

Citat:
ne nisam prosao u sledeci chapter!
Cekaj, jel si ti postao clan ring of watera? Ako jesi onda jesi u drugom chapteru tu nema dileme
Stara 13.7.2007, 15:06   #249
miticfam
Veteran

nisam, samo trebam da ubijem dextera i uzmem poruku koja je kod njega( njegov gazda je Raven), odnesem poruku vatrasu i primljen sam
sada jesam prosao u chapter 2, postao sam fire mage
e sad da li je taj Jharkender svet iz addona, posto treba da odradim kvest za one ornamente pa mi onaj water mage da portal za addon svet
vezano za ignaza: uzmem ja kvest, kupim 4 oblivion scrollova i transform into dragon snapper, pa sam ga prebio isprobao oblivion spell, resio kvest a on je sve scrollove izgubio, i stvarno mi se ne ucitava jer sam vec mnogo presao, samo znas li nekog drugog ko prodaje te spellove, transformation ne summoning
Stara 13.7.2007, 15:38   #250
Medvedenko
Član

Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka

Mooožda, aj da vidim.....
U VoM-u, ima jedan u zamku lik koji prodaje gomilu scrollova...
U addonu imaš lika u bandit kampu, Fisk, on ima svašta u inventaru, al do toga tek treba da dođeš.
Gusari slabo imaju, moožda Samuel, ali sumnjam...
Od glavnog sveta, imaš Ignaz-a, Constantino, Zuris, moožda Sagita, Gorax, i čekiraj onog lika iz Wather Ringa ima lep inventar isto.
(on ti se nalazi u piramidi).
To su svi kojih mogu da se setim da možda prodaju skrolove u igri.
ostali sumnjam....
Medvedenko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.7.2007, 21:04   #251
miticfam
Veteran

da li je Jharkender addon svet?
EDIT: Jharkender je addon svet i u njega mogu jedino ako zavrsim kvest sa onim ornamentima u temple ruins, kada zavrsim taj kvest onda mi se valjda otvara portal u addon svet ili tako nesto
medvedenko da li mogu da se transformation spellovi uce u manastiru? PAZNJA TRANSFORMATION, NE SUMMONING
Stara 13.7.2007, 21:12   #252
Aljosa
Veteran

Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 116
Zahvaljeno 51 puta na 38 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Aljosa

Citat:
Da. Jeste.
Aljosa je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aljosa na korisnoj poruci:
miticfam (14.7.2007)
Stara 14.7.2007, 1:47   #253
Alek
Veteran

Citat:
EDIT: Jharkender je addon svet i u njega mogu jedino ako zavrsim kvest sa onim ornamentima u temple ruins, kada zavrsim taj kvest onda mi se valjda otvara portal u addon svet ili tako nesto
medvedenko da li mogu da se transformation spellovi uce u manastiru? PAZNJA TRANSFORMATION, NE SUMMONING
Ma zasto su ti ti tranfs. skrolovi toliko bitni???
Ja sam mozda par puta to iskoristio... Nekako mi nije to to dok ti ne pridjes i pokoljes ih macinom od 2 metra Dobra alternativa moze da bude i neki nadrk@ni firestorm
Trenutno sam 11ti lvl i pridruzio sam se militiji ali sam jos uvek u prvom chapteru. Jurim jos jedan/dva levela pa onda prelazim u chapter 2 pa polako u Jharkender da se tamo iznalevelujem Hajde neko ko se seca, ja nikako ne mogu, jel moze cim odes u VoM u zamku da se kupi heavy militia armour ili je to ipak tek u 3cem chapteru??? Ako moze onda bih otisao prvo tamo, kupio armor pa da predjem malo lakse Jharkender. Jes' da su mantise mekane ali ima gomila dragon snapera i onih sto lice na njih koji uopste nisu za zezanje.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Alek na korisnoj poruci:
miticfam (14.7.2007)
Stara 14.7.2007, 4:33   #254
Medvedenko
Član

Da se nauči pretvaranje u neku živuljku nema u igri,
koliko sam ja skonto do sada.
Samo scroll.
A i dugoročno ti netreba tako nešto.
Za militia armor, ne znam Alek, jer sam mag...

Ja ne bih bio ja kad se ne bih zaglavio u jednoj tački igre.
Sada sam u finalnom chapteru igre, i treba u jednoj sobi da povučem dve baklje koje mi otvaraju dalji put. E, jedna lepo odradi svoje, al za drugu niš!
Ko da ne postoji na zidu. Uopšte neće da je konta!!!!!!!
Vrtim se oko nje i kliktam ko blesav, al dzaba!
Smoooooooooooor!
malo ću da iskuliram igru, pa opet...
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Medvedenko na korisnoj poruci:
miticfam (14.7.2007)
Stara 14.7.2007, 10:29   #255
wolfgm
Član

Član od: 12.5.2007.
Zahvalnice: 161
Zahvaljeno 57 puta na 49 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku wolfgm
Exclamation Re: Gothic II Gold Edition

Citat:
Alek kaže: Pregled poruke
Hajde neko ko se seca, ja nikako ne mogu, jel moze cim odes u VoM u zamku da se kupi heavy militia armour ili je to ipak tek u 3cem chapteru??? Ako moze onda bih otisao prvo tamo, kupio armor pa da predjem malo lakse Jharkender.
Da u Zamku možeš da kupiš heavy militia armor ali tada prelaziš u 2 poglavlje!!!Košta samo 2500 zlatnika -a statistika mu je 70/70/10/10. Ipak ti predlažem da smaneš Dragon Snappera već da odeš u Jharkender jer tamo imaš na kraju manje zeznute protivnike.

Citat:
Što se tiče @miticfam pitanja odgovor je NE - transformation spellovi postoje Samo kao Sprllovi na parčetu papira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wolfgm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wolfgm na korisnoj poruci:
miticfam (14.7.2007)
Stara 19.7.2007, 10:30   #256
nazgul
Član

Član od: 3.1.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka

Pozdrav svima! Ja sam stari fan Gothica , igrao sam davno keca kojim sam bio zaražen, ali sam se kod nekog problema zabo i odustao sam od igre (u to vreme nisam imao internet tako da nisam mogao ni od koga da tražim pomoć). I pored toga čim sam nabavio dvojku isto sam poludeo za njom, a tog puta sam imao i sreće te sam je prešao sa lakoćom. Pre par meseci sam ponovo instalirao keca i ovog puta uspeo da ga predjem, divna igrica. Odmah zatim sam rešio da igram ponovo dvojku pa tek onda NotR, ali sam odustao od toga pa sam odmah započeo igru na NotR-u.
Inače sad sam zapeo i vi ste mi poslednja nada. Izabrao sam put magician-a, i performanse su mi sledeće:
level 21, magic circle 3, chapter 3, strength 74, dexterity 35, mana 75, hitpoints 434. Inače, kad od Karrasa tražim da naučim magic circle 4 on mi kaže da još nije izgradjen.
Imam par problema koji su čini mi se povezani . Prvo, nisam postao član 'Ring of Water', zatim nisam ispunio zadatak 'Where are the missing people?' (kontam da su oni povezani), a i nisam ušao u add on jer nemam pojma kako. Našao sam Water Mages ispod piramide, skupio delove ornamenta i oni su ga napravili a kad kažem Saturasu: «Give me the ring. I shall open the portal.», on mi odgovori: «As long as Vatras has not given me a clear sign that you are be trusted, I shall keep the ring myself.»

Ne znam koliko veze s ovim ima i zadatak «Relief for Vatras» : Vatras cannot help me solve my problem with the 'Eye of Innos' as long as there isn't another Water Mage to take over his task in the city.

Ako znate – pomagajte!
nazgul je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.7.2007, 11:00   #257
Medvedenko
Član

Post Re: Gothic II Gold Edition

Pomagam pomagam...
Relief 4 Watras se rešava kad rešiš NoTR. (sigurno)
U NoTR se ulazi kad odeš i odradiš stvar sa Dexterom u kampu bandita, što ti omogućava da uđeš WoR udruženje. (mislim)
Mapu gde se nalazi Dexter ti da Skip, gusar sa plaže koja se nalazi desno od Luke Khorinis. (otplivaj)
Ako grešim, nek me neko ispravi.
Circle 4 učiš kada rešiš NoTR, i kada kreneš u VoM sa popravljenim eye of Inos-om da loviš zmajeve.
+apsolutno moraš da poradiš na mani...
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Medvedenko na korisnoj poruci:
nazgul (19.7.2007)
Stara 19.7.2007, 11:11   #258
nazgul
Član

Imam još 15 neiskorišećenih poena kojima ću da malčice povećam manu, ali i nisi mi nešto pomogao Dextera sam našao kod mercenaries kampa i onda se pojavio onaj crazy motherfucker Greg i potamanio sve bandite, dok sam ja iskusno sa strane stajao i coolirao. I onda sam popričao sa Gregom i ispunio njegov zadatak, predao mu sve što je tražio da mu iskopam da bi mi on rekao nešto ovako " slušaj mali, to što si mi pomogao ne znači da smo sad ortaci". A pre toga je nešto kukao kako je šteta što je ubio Dextera jer mu je samo on mogao pomoći da se vrati na severo-istok ostrva, u kom bi, po Gregovom mišljenju, ja preživeo par sekundi. Ne znam da li je mislio na taj add on?
Stara 19.7.2007, 12:51   #259
Alek
Veteran

Procitaj pismo koje si nadam se pokupio od mrtvog dextera i to bi trebalo da ti resi kvest "where are the missing people" a samim tim i da ti daju mogucnost da postanes clan "ring of water"-a. Nadam se i da si poslusao medvedenka i otplivao do skipa sa kojim takodje moras da popricas.
Krugovi magije se uce po chapterima tako da mislim da ne mozes da naucis cetvrti krug dok si u trecem chapteru, mada moje misljenje je da bi morao da budes veci lvl za taj chapter. Doduse s obzirom da nisi isao u Jharkender onda i moze da prodje ali pod hitno moras da odes tamo i da se izlevelujes.

E sada imam i ja jedan problem
Glupi Lares nece da me odvede kod water magova i da im da onaj ornament sto mu je posleo Watras Koliko se secam trebalo bi da odemo tamo, on im da i oni od mene traze da im nadjem ostale delove. E sad dolazi najgori deo, procitao sam na netu da je to jedan veliki, OGROMNI BAG Fora je u tome da NIKAKO ne trazite od Laresa da vas vodi do mercenaries kampa pri pocetku igre jel u tom slucaju se gubi opcija da ode kod water magova i da im ornament JEdnom recju sr@nje! E sad, jel zna neko sifru za marvin mod kojom bih mogao da spawnujem bas taj laresov ornament pa bi mozda nekim cudnim slucajem water magovi hteli da uzmu od mene?
Poz
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Alek na korisnoj poruci:
nazgul (19.7.2007)
Stara 19.7.2007, 14:43   #260
nazgul
Član

Medvedenko i Alek mnogo vam hvala obojici, ipak ste mi obojica pomogli. Caka je bila u čitanju tog pisma i sad sam postao član 'Rinng of Water' i ušao sam u taj add on world i sad nek se čuvaju!
Inače, Alek to je tačno i ja sam napravio isti korak kao i ti sa Laresom i tada sam bio Militia. Ali nisam uspeo ništa da nadjem na netu, pa sam krenuo iz početka i izabrao put Magiciana. Ne znam da li je moguće to rešiti, jer jedan lik je u nekom walkthrough-u napisao da je to najveći bag i da za njega nema ispravke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
gold edition, gothic, gothic 2

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
6600 nedovoljna za Gothic 2.Kako je moguce? Jim Bravura Grafika 24 9.8.2007 20:40
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition Adonai037 Mrežne igre 5 1.8.2007 2:03
Windows 98 Second Edition Night Hawk Operativni sistemi 32 16.12.2005 15:19

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 20:12.