Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 21.6.2007, 22:34   #161
Jim Bravura
Banned

Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
Određen forumom Re: Gothic II Gold Edition

Citat:
Shobe kaže: Pregled poruke
Ako se ne varam, on moze da "proda" Vatrasu samo one "Old stone tablets" (koje mu nicemu i ne sluze), ali ne i one kojima budzi lika...tako da se nije zeznuo.
Управо тако
Jim Bravura je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.6.2007, 22:46   #162
Alek
Veteran

Član od: 23.10.2006.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 54 puta na 51 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Alek

Citat:
Shobe kaže: Pregled poruke
Ako se ne varam, on moze da "proda" Vatrasu samo one "Old stone tablets" (koje mu nicemu i ne sluze), ali ne i one kojima budzi lika...tako da se nije zeznuo.
Daaaa tacno tacno, kreten je zaboravio.. jbg odavno sam igrao...
Alek je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.6.2007, 11:13   #163
miticfam
Veteran

Član od: 10.12.2006.
Zahvalnice: 214
Zahvaljeno 111 puta na 75 poruka

Citat:
caine kaže: Pregled poruke
Pa, jel sam ti ja objasnio, cak ti je wolfgm dao i mapu... Procitaj nekoliko zadnjih postova.
kad sam zadnji put gledao thread nisam cekao da se ucita cela stranica a samim tim i mapa( skidam torrent), izvinjavam se
miticfam je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 22.6.2007, 14:12   #164
Medvedenko
Član

Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
Post Re: Gothic II Gold Edition

Pre nego što se učlaniš u manastir (ukoliko ti je to želja),
poslušaj onaj savet da završiš questove za učlanjenje za ostale klase.
Veruj mi exp point-i, su zlata vredni...
Medvedenko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Medvedenko na korisnoj poruci:
miticfam (22.6.2007)
Stara 22.6.2007, 17:40   #165
miticfam
Veteran

prvi problem, kako da odnesem ovcu u manastir?
dobio sam dozvolu za upper quarter, ali kad hocu da razgovaram za heganom, ne pustaju me unutra, tj. u onu njegovu "kucu"?
Stara 22.6.2007, 17:47   #166
caine
Deo inventara foruma

Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka

Citat:
miticfam kaže: Pregled poruke
dobio sam dozvolu za upper quarter, ali kad hocu da razgovaram za heganom, ne pustaju me unutra, tj. u onu njegovu "kucu"?
Ovaj... nisam siguran da li hoces da ti neko tacno napise kako da poklonis ovcu ili hoces neki hint? Evo ti hint: ko bi mogao da cuva ovce? Ili ako si nabavio ovcu, a ne znas kako da je poklonis valjda mozes da "razgovaras sa njom" i da joj kazes da te prati, onda je samo odvedes do manastira i pricas sa onim likom...

A za Hegana... samo polako...
caine je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku caine na korisnoj poruci:
miticfam (22.6.2007)
Stara 22.6.2007, 18:31   #167
miticfam
Veteran

Citat:
caine kaže: Pregled poruke
Ovaj... nisam siguran da li hoces da ti neko tacno napise kako da poklonis ovcu ili hoces neki hint? Evo ti hint: ko bi mogao da cuva ovce? Ili ako si nabavio ovcu, a ne znas kako da je poklonis valjda mozes da "razgovaras sa njom" i da joj kazes da te prati, onda je samo odvedes do manastira i pricas sa onim likom...

A za Hegana... samo polako...
trebao mi je hint, volim da malo mucnem svojom glavom, a ne da mi je sve servirano
Stara 22.6.2007, 18:31   #168
wolfgm
Član

Član od: 12.5.2007.
Zahvalnice: 161
Zahvaljeno 57 puta na 49 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku wolfgm
Cool Re: Gothic II Gold Edition

Citat:
Odeš do Onarove farme ( veliki zemljoposednik) i od ulaza u njegovu kuću skreneš deno i kreneš prema šumi .Tu se nalazi lik PEPE (kakvo inventivno ime za čobanina!) i razgovaraš s njim - kupiš ovcu pa joj kažeš da te prati- pazi je i vodi polako je voli da se zaglavi ili da naleti na nekiog od neprijatelja i ti dobijaš samo meso a gubiš 50 gold !
wolfgm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wolfgm na korisnoj poruci:
miticfam (23.6.2007)
Stara 22.6.2007, 19:37   #169
caine
Deo inventara foruma

Citat:
wolfgm kaže: Pregled poruke
Tu se nalazi lik PEPE (kakvo inventivno ime za čobanina!)
Ne znam dal' je neko primetio, ili ja samo tripujem, ali dosta likova ima spanska imena... Diego, Fernando... Kao da su ljudi iz PB-a Spanci, a ne Nemci...
Stara 22.6.2007, 23:35   #170
miticfam
Veteran

uh, mnogo je tesko za igranje, jedva prezivim pacova, a kamoli nekog vuka!
da li postoji neka posebna strategija za maga, posto to zelim da budem, znam da je tako najteze, ali sta da se radi
da li moze kao u g3 da se svi skillovi nauce, ili mora da se mudro bira, posto sam malo budzio moje hunting skillove
imam "sto" zapocetih kvestova, ali nijedan ne mogu da resim, tj. sve me salju da poubijam neke bandite, vukove etc., a sta cu ja kad ni sa pacovom ne mogu da se izborim, dajte neki hint kako da se snadjem u okrutnom svetu
OFFTOPIC
ima li u g3 neka krcma kao u g2 gde mozes da "have fun" za odredjenu sumu novca
Stara 22.6.2007, 23:49   #171
caine
Deo inventara foruma

Citat:

OFFTOPIC
Hehe, nema nazalost
Stara 23.6.2007, 2:42   #172
Alek
Veteran

Citat:
uh, mnogo je tesko za igranje, jedva prezivim pacova, a kamoli nekog vuka!
da li postoji neka posebna strategija za maga, posto to zelim da budem, znam da je tako najteze, ali sta da se radi
da li moze kao u g3 da se svi skillovi nauce, ili mora da se mudro bira, posto sam malo budzio moje hunting skillove
imam "sto" zapocetih kvestova, ali nijedan ne mogu da resim, tj. sve me salju da poubijam neke bandite, vukove etc., a sta cu ja kad ni sa pacovom ne mogu da se izborim, dajte neki hint kako da se snadjem u okrutnom svetu
OFFTOPIC
Generalno posebne strategije bas za maga nema ali koristis univerzalnu strategiju a to je da bijes redom SVE sto ti se nadje na putu a MOZES da ga ubijes, da resis STO VISE kvestova za SVE TRI strane. Kada sve to odradis onda se tek opredelis kome hoces da se pridruzis, udjes u chapter 2 i pravac VoM i ako si mag onda gooooooomila mana potova + strele kada ponestane mane i popnes se na battering ram i udri. Bijes orke dok se ne smoris toliko da ti dodje da prestanes da igras igru e onda odes u Jharkender koji je generelno lak pogotovo sto si se od prethodnih 1000 ubijenih orka izlevelovao fino. Kada zavrsis Jharkender (nije bas kratak) bices dovoljno jak da mozes da nastavis regularan chapter 2, VoM i glavnu pricu... Cini mi se da bese Beliar's Claw moze da se zameni za neku magiju koja moze da se dobro iskoristi ako igras kao mag ali moguce je i da tripujem, neka me neko ispravi ako gresim.
To je to, polako i snacices se, igra je vise nego zanimljiva, samo je bitno da pre treceg (pa ponekad i posle) chaptera izbegavas varge, dragon snappere i 2H Skeletone jel ce da te pokidaju
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Alek na korisnoj poruci:
miticfam (23.6.2007)
Stara 23.6.2007, 4:01   #173
Medvedenko
Član

Citat:
Ja igram Gothic 2 ovih dana, mag sam, lvl 22 valjda pa ako hoćeš slušaj moje savete...
Mani se 1000 glda i ovce, imaš foru da uradiš posebnu uslugu za onog maga lika što stoji na pijaci. Treba da mu povratiš neki izgubljeni item njegovi štaliveć. Ako uradiš to, imaš onda specijalni "vajld card" za manastir i 1000 golda u dzepu.
(i ovcu za usamljene noći)
Ne znam tačno koga moraš da pitaš da bi te uputio na njega sa tim questom.. Constantin, Watrass, ili neko već iskombinuj pitaj otkriće ti se i samo...

Što se tiče jačih živuljki, warge i mene sada proburaze samo tako mogu ti reći. 1n1 sa wargama, kosturima, orcima itd ne dolazi u obzir ni sada...
Jedino kako možeš njih da s*****š, jeste maphack možda, ali yebga imaš exp poen...jeste da privučeš neku jaču zverku ili orka da trči za tobom, dotrčiš do nekog NPC-a (jačeg), on počne da se krlja sa zverkom, a ti pored štekaš sa fireball-om (napr), i kad vidiš da je zverka ili ork low hp, čukneš 300 hp samo tako... Tako i sa banditima isto...

Čukaj strnght poene do 40 lvl, jer to ti omogućava da nosiš najjači 2H staff
( 40 strnght/70 dmg) od onog lika iz vinarije štaliveć u manastiru. Posle piči manu samo i krugove magije(šta ti hoćeš već).
Ja sam napičio fireball, skeleton i ice blocq, 1na1 nemože mi niko ništa jači sam od sudbineeeEEEeeeeE e E eee ...........
+dugmići su odradili svoje sad sam u tom Jhrkaradreselu i uživam u razgledanju...
(stvarno jeste lakše ovde!)
miticfam (23.6.2007)
Stara 23.6.2007, 11:15   #174
miticfam
Veteran

magije se uce samo u manastiru?
samo niste mi odgovorili da li mogu da se svi skillovi nauce kao u g3, ili je igra vremenski-prostorno ogranicena, da znam da ne budzim neke bezveze skillove
Stara 23.6.2007, 12:19   #175
Alek
Veteran

Citat:
magije se uce samo u manastiru?
samo niste mi odgovorili da li mogu da se svi skillovi nauce kao u g3, ili je igra vremenski-prostorno ogranicena, da znam da ne budzim neke bezveze skillove
Nemoj da ucis sve. Usredsredi se na samo odredjene magije pa i na odredjene krugove magija (nesecam se da li moze da se preskoci neki krug) posto ti generalno pored fireballa, ice lance i kostura ne treba nista vise za pocetak. Posle imas fire rain (licno nisam isprobavao ali ako je kao u g3 OBAVEZNO preporucujem) i naravno demonceta. 2 pua sam presao ceo Gothic 2, jednom kao paladin i jednom kao dragonhunter. Kada sam pokusao kao mag nije mi islo pa sam batalio ali nadam se da tebe nece snaci takva sudbina
Da sumiramo:
NEMA dovoljno expa da bi mogao da se razmeces skilovima, ako si mag usredsredis se na krugove, magije i manu i dok ne ojacas "prezivljavas" kako znas i umes. Ako si paladin ili dragonhunter iskljucivo strength i odlucis se koje ces maceve da koristis one ili two handere i u zavisnosti od toga taj skill budzis. Dexterity moze da se koristi ako bas hoces da budes strelac i lopov.
Btw koj si lvl sada?

PS: magije se uce samo u manastiru u originalnom G2. U G2 gold nisam siguran ali vrlo moguce da mozes da ucis i u Jharkenderu, toga se ne secam bas.
Stara 23.6.2007, 12:26   #176
miticfam
Veteran

Citat:
Alek kaže: Pregled poruke
Nemoj da ucis sve. Usredsredi se na samo odredjene magije pa i na odredjene krugove magija (nesecam se da li moze da se preskoci neki krug) posto ti generalno pored fireballa, ice lance i kostura ne treba nista vise za pocetak. Posle imas fire rain (licno nisam isprobavao ali ako je kao u g3 OBAVEZNO preporucujem) i naravno demonceta. 2 pua sam presao ceo Gothic 2, jednom kao paladin i jednom kao dragonhunter. Kada sam pokusao kao mag nije mi islo pa sam batalio ali nadam se da tebe nece snaci takva sudbina
Da sumiramo:
NEMA dovoljno expa da bi mogao da se razmeces skilovima, ako si mag usredsredis se na krugove, magije i manu i dok ne ojacas "prezivljavas" kako znas i umes. Ako si paladin ili dragonhunter iskljucivo strength i odlucis se koje ces maceve da koristis one ili two handere i u zavisnosti od toga taj skill budzis. Dexterity moze da se koristi ako bas hoces da budes strelac i lopov.
Btw koj si lvl sada?

PS: magije se uce samo u manastiru u originalnom G2. U G2 gold nisam siguran ali vrlo moguce da mozes da ucis i u Jharkenderu, toga se ne secam bas.
cetvrti lvl, a da li se ring of water racuna u zajednice, tj. da ako se njemu pridruzim da ne mogu fire magovima
odradicu onaj kves za onog fire maga u gradu, da dobijem pass za manastir pa sta bude nek bude
muci me jos jedna stvar, za one missing people, treba samo da razgovaram sa nekim na C, carogan ili tako nesto koji je tavern landlord, dajte neki hint za taj kvest
inace igra je prava medovina
Stara 23.6.2007, 12:41   #177
wolfgm
Član

Član od: 12.5.2007.
Zahvalnice: 161
Zahvaljeno 57 puta na 49 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku wolfgm
Cool Re: Gothic II Gold Edition

Igra je ograničena na poglavlja te određene magije mozeš da naučiš samo u određenom poglavlju. Magije možeš da naučiš i kod Saturusa ali kada pređeš u Jharkender.
Možeš da budeš član i ring of water bez problema iako si fire mag. Alek je u pravu - ne uči sve jer nećeš stići zbog ograničenja koja igra nameće ali ICE LANCE obavezno pošto je jedna od najkorisnijih magija !!!!!!!!!!!
Caragon se nalazi u krčmi iza hotela. Kao mag nemaš potrebu da učiš sve tj da unapređuješ snagu i dexterity već to ćeš sam proceniti jer ne postoji UNIVERZALNI recept.
@caine tu si upravu - recimo u Gothic 1 već ina u Old Campu imaju španska imena i neku negativnu konotaciju ili ja tripujem !
wolfgm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wolfgm na korisnoj poruci:
miticfam (23.6.2007)
Stara 23.6.2007, 13:49   #178
Medvedenko
Član

Citat:
, ili je igra vremenski-prostorno ogranicena, da znam da ne budzim neke bezveze skillove

Igra je ograničena po Chapterima 1,2,3,4...
Krugove magije možeš unapređivati samo kada u pređeš u sledeći nivo.
Napr. 1 krug magije - 1 chapter
2 krug magije - 2 chapter
3 --II-- - samo u trećem možeš da ga naučiš itd.
Ako naletiš na jači rune (prim lvl 5), a ti znaš samo lvl2, nemoš da ga koristiš, dok ne naučiš lvl 5...
Ali isplati se, meni 1 skeleton SAM počisti ceo bandit camp od njih 3-4...
+obavezno da naučiš pickpoket!!!
A ne ko ja debil ni jedan chest nisam otvorio a prešo trećinu igre...
miticfam (23.6.2007)
Stara 23.6.2007, 14:58   #179
Alek
Veteran

Citat:
Medvedenko kaže: Pregled poruke

Igra je ograničena po Chapterima 1,2,3,4...
Krugove magije možeš unapređivati samo kada u pređeš u sledeći nivo.
Napr. 1 krug magije - 1 chapter
2 krug magije - 2 chapter
3 --II-- - samo u trećem možeš da ga naučiš itd.
Ako naletiš na jači rune (prim lvl 5), a ti znaš samo lvl2, nemoš da ga koristiš, dok ne naučiš lvl 5...
Ali isplati se, meni 1 skeleton SAM počisti ceo bandit camp od njih 3-4...
+obavezno da naučiš pickpoket!!!
A ne ko ja debil ni jedan chest nisam otvorio a prešo trećinu igre...
pickpoket je dzeparenje mozda si mislio na lockpick?
Stara 23.6.2007, 15:19   #180
miticfam
Veteran

hvala vam svima!!!
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
gold edition, gothic, gothic 2

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
6600 nedovoljna za Gothic 2.Kako je moguce? Jim Bravura Grafika 24 9.8.2007 20:40
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition Adonai037 Mrežne igre 5 1.8.2007 2:03
Windows 98 Second Edition Night Hawk Operativni sistemi 32 16.12.2005 15:19

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 6:52.