![]() |
![]() |
|
|
#161 |
|
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Veteran
Član od: 10.12.2006.
Zahvalnice: 214
Zahvaljeno 111 puta na 75 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
Pre nego što se učlaniš u manastir (ukoliko ti je to želja),
poslušaj onaj savet da završiš questove za učlanjenje za ostale klase. ![]() Veruj mi exp point-i, su zlata vredni... |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Medvedenko na korisnoj poruci: | ||
miticfam (22.6.2007) | ||
|
|
#165 |
|
Veteran
|
prvi problem, kako da odnesem ovcu u manastir?
dobio sam dozvolu za upper quarter, ali kad hocu da razgovaram za heganom, ne pustaju me unutra, tj. u onu njegovu "kucu"? |
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
Citat:
A za Hegana... samo polako... |
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku caine na korisnoj poruci: | ||
miticfam (22.6.2007) | ||
|
|
#167 | |
|
Veteran
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wolfgm na korisnoj poruci: | ||
miticfam (23.6.2007) | ||
|
|
#169 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Veteran
|
uh, mnogo je tesko za igranje, jedva prezivim pacova, a kamoli nekog vuka!
da li postoji neka posebna strategija za maga, posto to zelim da budem, znam da je tako najteze, ali sta da se radi da li moze kao u g3 da se svi skillovi nauce, ili mora da se mudro bira, posto sam malo budzio moje hunting skillove imam "sto" zapocetih kvestova, ali nijedan ne mogu da resim, tj. sve me salju da poubijam neke bandite, vukove etc., a sta cu ja kad ni sa pacovom ne mogu da se izborim, dajte neki hint kako da se snadjem u okrutnom svetu OFFTOPIC ima li u g3 neka krcma kao u g2 gde mozes da "have fun" za odredjenu sumu novca |
|
|
|
|
|
#171 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Veteran
|
Citat:
To je to, polako i snacices se, igra je vise nego zanimljiva, samo je bitno da pre treceg (pa ponekad i posle) chaptera izbegavas varge, dragon snappere i 2H Skeletone jel ce da te pokidaju
|
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Alek na korisnoj poruci: | ||
|
|
#173 | |
|
Član
|
Citat:
![]() Mani se 1000 glda i ovce, imaš foru da uradiš posebnu uslugu za onog maga lika što stoji na pijaci. Treba da mu povratiš neki izgubljeni item njegovi štaliveć. Ako uradiš to, imaš onda specijalni "vajld card" za manastir i 1000 golda u dzepu. (i ovcu za usamljene noći )Ne znam tačno koga moraš da pitaš da bi te uputio na njega sa tim questom.. Constantin, Watrass, ili neko već iskombinuj pitaj Što se tiče jačih živuljki, samo tako mogu ti reći. 1n1 sa wargama , kosturima, orcima itd ne dolazi u obzir ni sada... Jedino kako možeš njih da s*****š, jeste maphack možda , ali yebga imaš exp poen... jeste da privučeš neku jaču zverku ili orka da trči za tobom, dotrčiš do nekog NPC-a (jačeg), on počne da se krlja sa zverkom, a ti pored štekaš sa fireball-om (napr) , i kad vidiš da je zverka ili ork low hp, čukneš 300 hp samo tako... Tako i sa banditima isto...![]() Čukaj strnght poene do 40 lvl, jer to ti omogućava da nosiš najjači 2H staff ( 40 strnght/70 dmg) od onog lika iz vinarije štaliveć u manastiru. Posle piči manu samo i krugove magije(šta ti hoćeš već). Ja sam napičio fireball, skeleton i ice blocq, 1na1 nemože mi niko ništa jači sam od sudbineeeEEEeeeeE e E eee ........... ![]() +dugmići su odradili svoje sad sam u tom Jhrkaradreselu i uživam u razgledanju... (stvarno jeste lakše ovde! )
|
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Veteran
|
magije se uce samo u manastiru?
samo niste mi odgovorili da li mogu da se svi skillovi nauce kao u g3, ili je igra vremenski-prostorno ogranicena, da znam da ne budzim neke bezveze skillove |
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Veteran
|
Citat:
![]() Da sumiramo: NEMA dovoljno expa da bi mogao da se razmeces skilovima, ako si mag usredsredis se na krugove, magije i manu i dok ne ojacas "prezivljavas" kako znas i umes. Ako si paladin ili dragonhunter iskljucivo strength i odlucis se koje ces maceve da koristis one ili two handere i u zavisnosti od toga taj skill budzis. Dexterity moze da se koristi ako bas hoces da budes strelac i lopov. Btw koj si lvl sada? PS: magije se uce samo u manastiru u originalnom G2. U G2 gold nisam siguran ali vrlo moguce da mozes da ucis i u Jharkenderu, toga se ne secam bas. |
|
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Veteran
|
Citat:
odradicu onaj kves za onog fire maga u gradu, da dobijem pass za manastir pa sta bude nek bude muci me jos jedna stvar, za one missing people, treba samo da razgovaram sa nekim na C, carogan ili tako nesto koji je tavern landlord, dajte neki hint za taj kvest inace igra je prava medovina |
|
|
|
|
|
|
#177 |
|
Član
|
Igra je ograničena na poglavlja te određene magije mozeš da naučiš samo u određenom poglavlju. Magije možeš da naučiš i kod Saturusa ali kada pređeš u Jharkender.
Možeš da budeš član i ring of water bez problema iako si fire mag. Alek je u pravu - ne uči sve jer nećeš stići zbog ograničenja koja igra nameće ali ICE LANCE obavezno pošto je jedna od najkorisnijih magija !!!!!!!!!!! Caragon se nalazi u krčmi iza hotela. Kao mag nemaš potrebu da učiš sve tj da unapređuješ snagu i dexterity već to ćeš sam proceniti jer ne postoji UNIVERZALNI recept. @caine tu si upravu - recimo u Gothic 1 već ina u Old Campu imaju španska imena i neku negativnu konotaciju ili ja tripujem !
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wolfgm na korisnoj poruci: | ||
|
|
#178 | |
|
Član
|
Citat:
![]() Igra je ograničena po Chapterima 1,2,3,4... Krugove magije možeš unapređivati samo kada u pređeš u sledeći nivo. Napr. 1 krug magije - 1 chapter 2 krug magije - 2 chapter 3 --II-- - samo u trećem možeš da ga naučiš itd. Ako naletiš na jači rune (prim lvl 5), a ti znaš samo lvl2, nemoš da ga koristiš, dok ne naučiš lvl 5... Ali isplati se, meni 1 skeleton SAM počisti ceo bandit camp od njih 3-4... +obavezno da naučiš pickpoket!!! A ne ko ja debil ni jedan chest nisam otvorio a prešo trećinu igre...
|
|
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Veteran
|
Citat:
mozda si mislio na lockpick?
|
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Veteran
|
hvala vam svima!!!
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| gold edition, gothic, gothic 2 |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| 6600 nedovoljna za Gothic 2.Kako je moguce? | Jim Bravura | Grafika | 24 | 9.8.2007 20:40 |
| Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
| Windows 98 Second Edition | Night Hawk | Operativni sistemi | 32 | 16.12.2005 15:19 |