![]() |
![]() |
|
|||||||
| Grafika Video karte i monitori |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
Član od: 3.10.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Molim Vas ako neko zna sta mi sve treba da povezem svoj VHS recorder sa racunarom? Naime radi se o tome da hocu da prebacim neke vhs snimke na PC(CD) pa me interesuje nakoji to nacin da uradim,a da nebude nesta preterano skupo> Cuo sam da mi treba neka VIVO grafika,ali ja nemam pojma i neki kabl za povezivanje vhs-pc i jos mi treba neki softver,pa Vas molim da mi neko to pojasni,ali sto prostije ili da me uputi gde mogu da kupim sve ovo po povoljnoj ceni.Napominjem da nisam ja neki haker koji se raxume u komp,ali se snalazim.HVALA UNAPRED NA POTROSENOM TRUDU
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Član
Član od: 10.6.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 28 puta na 27 poruka
|
Ne znam da li se vise prave vivo kartice.
Sad je bolje uzeti tv tuner karticu pa povezati vhs preko cinceva a ton preko line in ulaza na zvucnu. Za celu egzibiciju /capture snimka i montazu/ koristim Power director, pristojan amaterski program, lak za koriscenje. Naravno, ispravno instalirani drajveri uz tv karticu su neophodni. Uz to, dobar procesor, dovoljno ram-a i dosta prostora na hardu i vozi! Cela investicija /tv karta/ je par hiljada din, mislim da ima u svakoj pc prodavnici. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Novi član
Član od: 3.10.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Hvala na odgovoru
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
Sve sto ti treba je bilo kakva TV kartica i naravno video
![]() Video povezesh na antenski ulaz TV kartice,nadjesh sliku preko njenog programa <podesish rezoluciju i ostale stvari> i pichi
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.261
Zahvaljeno 4.468 puta na 1.325 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Asus Eee PC 1001HA wireless povezivanje sa routerom | D.J.Quimby | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 22.3.2010 20:59 |
| Povezivanje kompa sa TV-om i DVD-om | mikimaricic | Video/TV softver | 12 | 2.3.2009 22:02 |
| Povezivanje tastature sa LCD monitorom | stewazy | Modovi | 15 | 18.2.2009 22:25 |
| povezivanje sa kompjuterom | Iwan88 | Aparati i oprema | 5 | 14.5.2006 21:36 |
| Povezivanje sa kompjuterom preko IC-a | shobra | Aparati i oprema | 3 | 24.4.2006 0:40 |