![]() |
![]() |
|
|||||||
| Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#21 |
|
Član
Član od: 6.1.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 19 puta na 11 poruka
|
Superstar triger + off ball.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Član
|
A kako se izvode sa tastaturom, da li je uopste moguce?
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Starośeđelac
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Starośeđelac
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Novi član
Član od: 4.8.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Novi član
Član od: 22.10.2006.
|
Igra je odlicna skoro sam je nabavio samo me nervira jer jos nisam provalio sve fore pa me brat stalno pobjedjuje i to sa po 10 razlike
Bruka!
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Član
|
Ево га и неки полузванични patch:
http://ftp.pt.ea.com/QA/pub/easports...US/nbalive.exe http://ftp.pt.ea.com/QA/pub/easports...balive-egi.exe |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Član
Član od: 1.11.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
Mene jedino nervira što me protivnički playmaker redovno uništava!!! Nije to smor, ako je u pitanju Bibby, Arenas, Marburry,... ali me konstantno uništavaju Boykins, D.Williams, Tellfair, Ridnaur,... Nije mi problem primiti po 20-25 od njih, ali mi konstantno zabijaju 40+!!! Iverson mi u jednoj ubacio 72 poena, a pri tom se nije ni jedan igrač s klupe nije upisao u strelce kod Sixersa, možda Iguadala ubacio 15-ak od prve petorke, a ostali neku siću! Jednostavno su nezaustavljivi, probijaju šutaju, polažu preko centara,... to mi je jedina zamjerka!!!
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Starośeđelac
|
Plejmejkeri su zaista jaki u ovoj verziji,ali ima nacina da ih zaustavis ili makar svedes na razumnu mjeru njihov ucinak,sve je stvar vjezbe.Zvuk je i u ovoj verziji ostao sjajan,sve se lijepo cuje,udaranje lopte o parket,skripa partika,odbijanje od kos.Zaista maestralno.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Starośeđelac
|
Nakon temeljnijeg igranja najnovijeg NBA izdanja,rekao bih da je EA nastavio sa svojom praksom dodavanja nekoliko novijih stvari,nesto poboljsa,ponesto unazadi i to proda kao novi nastavak,zgrne brdo para i dobije motiv da isto to uradi i sledece godine
Pitanje je dokle ce to da traje i kada ce vise NBA da dobije dostojnog konkurenta.Sto se gameplaya u '07 verziji tice,nema nista specijalno da se kaze,maltene sve isto kao prethodnih godina.Istakao bih vrlo unapredjenu snagu i tehniku plejmejkera koji su,pogotovo oni sa vecim rankom,u nekim trenutcima nezaustavljivi(po pravilu,najbolje igraju kad je najpotrebnije...).Kao primjer navescu Majka Bibija koji me je u verziji '05 zesce izludjivao svojim idiotlucima,nepreciznoscu i amaterskim potezima.To je u ranijim verzijama vazilo,u vecoj ili manjoj mjeri,za sve igrace na toj poziciji.U ovoj verziji je obratno,plejmerkeri ne samo da su organizatori igre niti samo daju upotrebljive pasove,razigravaju,nego su skloni solo akcijama koje se u 90% slucajeva zavrsavaju atraktivnim polaganjem na kos.Resenje za to je konstantna agresivna igra u odbrani,na granici faula.Sa druge strane,stekao sam utisak da su centri manje izrazeni nego u prethodnim djelovima,ali ipak mogu da odluce mec kad prigusti,posebno kvalitetniji igraci. AI igraca i trenera je,sveukupno gledano,bolji nego prosle godina,mada ima prostora za poboljsanje,neke uigrane akcije se posle 10-tak meceva lako provale,sutevi su dosta predvidljivi i cesto mi se desava da i prije samog dolaska lopte do obruca znam da ce biti kos Dosta mi smeta sto su slobodna bacanja zestoko skriptovana,bolji igraci u 70% slucajeva nece direktno dati kos,nego ce prvo da pogode obruc,pa ce lopta da udari u tablu i vrati se u kos.To zna poprilicno da iritira.Faulovi se mnogo lakse prave,svaki grublji start se sankcionise,i uopste gledano,cijela igra je mnogo teza i zahtjeva vise spretnosti i koncentracije nego njeni prethodni nastavci.Vec na Starter nivou tezina treba uloziti dosta truda da bi se izborio povoljan rezultat.Grafika je solidna,naravno ispod rezolucije 1024*768 nema nikakvog smisla igrati jer ce ivice da budu neravne,teksture lose i sl.Igra nije zahtjevna i lijepo ce da radi i na prosjecnim konfiguracijama u nasoj zemlji.Zvuk je odlican,svaki detalj se cuje,atmosfera je sjajna,huk gledalaca(koji je doduse generisan,ali sta je tu je),odlicni komentatori sa nekoliko dobrih fora.Muzika u meniju su tradicionalno rep i hip hop hitovi,koji se savrseno uklapaju u igru ove tematike(eto makar necemu da sluzi to djubre od muzike). Igranje sa tastaturom nije preporucljivo ako nemate dva rezervna para ruku,gamepad se namece kao vrlo pozeljan,skoro obavezan izbor,mada sve je u neku ruku stvar navike. Sve u svemu,vrlo dobra igra,sa nekoliko mana i propusta(ima periodicnih bugova,npr. nece da se sacuva trenutni progres i sl.),ali i dalje dovoljno dobra da drzi igraca i ove zime ispred kompa. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Starosedelac
|
Igra je nabudzena 2006-ca!Ali uprkos tome,najjaca simulacija basketa ikada vidjena tako da je trenutno pikam
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Novi član
Član od: 15.6.2006.
|
Jel moze neko da mi kaze kako na tastaturi da zakucam 360 stepeni ,takozvani trisiksti do kraja....sve lepo uradim ali nikako nece da ubaci loptu u kosh....hvala unapred...
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Član
|
How to do it:
first download and install PPjoy http://www.simtel.net/product.downlo...s.php?id=75176 Then start the program (start – All programs -> Parallel Port Joystick -> Configure Joysticks) Press button "Add" and choose Parallel Port: Virtual Joystick, Controller number: Controller 1 (windows will install a virtual joystick in hardware devices just follow the instructions) Now press button "Mapping" and choose "Set a custom mapping for this controller" continue and choose everything like written below: 4 Axes, 12 Buttons, 1 POV hats Axis 1: X Axis, Axis 2: Y Axis, Axis 3: Z Axis, Axis 4: Z Rotation X Axis: Analog 0, Y Axis: Analog 1, Z Axis: Analog 2, Z Rotation: Analog 3 Button 1: Digital 0 ... Button 12: Digital 11 Direction button POV: North - Digital 12, East - Digital 15, West - Digital 14, South - Digital 13 Done. next steps are needed to set it up for live 07 Now choose PPJoyKey (Start – All Programs - Parallel Port Joystick - PPJoyKey) Joystick device: Virtual joystick 1. Up = Up (Keyboard: up) Down = Down (Keyboard: down) Left = Left (Keyboard: left) Right = Right (Keyboard: right) Z Axis - = Freestyle move (Keyboard: E) Z Axis + = Freestyle move (Keyboard: F) Z Rotation - = Freestyle Crossover/Spinmove (Keyboard: C) Z Rotation + = Backdown (Keyboard: Left Ctrl) Button 1 = Rebound/Dunk (Keyboard: W) Button 2 = Turbo (Keyboard: Spacebar) Button 3 = Timeout/intentional foul (Keyboard: G) Button 4 = Lay-Up (Keyboard: A) Button 5 = Direct Pass (Keyboard: Q) Button 6 = Shot (Keyboard: D) Button 7 = Pass (Keyboard: S) Button 8 = Alley-Oop (Keyboard: Numpad 0) Button 9 = Superstartrigger (Keyboard: Left Shift) Button 10 = Off the ball (Keyboard: Right Ctrl) Button 11 = Pause (Keyboard: ESC) Button 12 = I think this is Crossover, I don’t use it(No key) Button 13 = Quick Plays (Keyboard: 1) Button 14 = Quick Plays (Keyboard: 2) Button 15 = Quick Plays (Keyboard: 3) Button 16 = Quick Plays (Keyboard: 4) Keyboard: X, C, up, down etc are adjustable, just choose whatever you want (these are my configurations to give you an idea of how it works, so backdown would be key "L.Ctrl" on my keyboard settings) Now save the .ini file. You can download mine here: http://rapidshare.de/files/35092377/NBA2007.ini.html http://www.megaupload.com/?d=R1NX0UC5 Open your editor/notepad(A NEW EMPTY document NOT the one you just saved) and copy/paste these lines just lower |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Član
|
bind pov0_s PLAYCALL4
bind pov0_n PLAYCALL3 bind pov0_e PLAYCALL2 bind pov0_w PLAYCALL1 bind button1 BACKDOWN bind button2 TURBO bind button3 CALLPLAY bind button4 CROSSOVER bind button5 DIRECTSHOOT bind button6 SHOOT bind button7 PASS bind button8 FAKE bind button9 DIRECTPASS bind button10 DEBUG2 bind button11 PAUSE bind button12 DEBUG1 bind axis3 RYAXISCHANGE bind axis2 RXAXISCHANGE bind axis1 YAXISCHANGE bind axis0 XAXISCHANGE ioconfig_mgr_analog 0 ioconfig_mgr_haspov 1 ioconfig_mgr_default 0 ioconfig_mgr_displayname "PPjoy" save as ppjoy.jfg to your My Documents\NBA Live 07\configs folder Here’s mine(note, named Touto, not ppjoy): http://rapidshare.de/files/35093407/Touto.jfg.html http://www.megaupload.com/?d=XG40XIX7 |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
za 720 bi ti vec trebao dzojped Ja sam ga kupio samo zbog NBA, veruj mi mnogo je bolje + lakse!!!
|
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Član
|
Citat:
on jedva ubaci 10 poena i napunim ih 15 razlike
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Član
|
Citat:
Ako te stalno rusi vezbaj protiv kom.-pa na SuperStars. Predlazem ti New Jersey veoma je jak a plej Kidd dobro oduzima lopte
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Particionisanje diska sa live cd-a? | cages | Slobodni softver | 10 | 30.9.2006 17:18 |
| live stream | kale | Aplikativni softver | 4 | 24.9.2006 23:01 |
| SB Live! drivers | rubiroza | Zvuk na računaru | 12 | 2.6.2006 14:29 |
| NBA live 2006 | bejo | Tekstovi u SK | 23 | 9.5.2006 9:15 |
| SB Live 5.1 Dolby ili SB Live 24-bit | BoomBar | ŠDK - Zvuk na računaru | 3 | 23.1.2006 21:54 |