![]() |
![]() |
|
|||||||
| Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#41 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
Meni nije jasno zasto ljudi kupuju ovakve shitove od igara.Razumem za Srbiju kao "domaca" verzija pa nije strasno da se isprsis za tu sicu,ali ovi zapadnjaci,jesu li bre oni normalni.Daju pare ovom jadnom Ea Shitu koji nemoze da propadne ni da 10g nekupuju njihove igre.Ajde da se vratim na igru posto mi je muga od ovih sra..nja:
Igrati protiv kompjutera na najtezem(a i na ostalim nivoima) je smesno jer je kompjuterski napad toliko retardiran da prelazi sve granice.Oni koji su igrali znaju o cemu govorim ali ajde da kazem na sta tacno mislim ; napad ide ovako:lopta je kod pleja svi ostali stoje,stoje ,stoje,stoje,...bug,.. onda plej dobaci jenom igracu on malo tapka loptu pa vrati pleju ,onda ondrzi jos 5 sec loptu iiiiii onda krene na svoj super ulaz zvani "zaustavi me ako mozes".To je sve od kopjuterskog napada pa ce se zato dogoditi da plej zavrsi sa 40+ poena. Nekad je makar bilo zanimljivo igrati u 2 igraca ali sta da igras kad se sve svede na neku rotaciju ili pick and roll zato sto su ti saigraci retardirani debili od kojih se moja baba bolje krece. Moj finalni zakljucak je da su sve sportske simulacije u 2006 godini debelo podbacile(neracunajuci fifu koja je malo napredovala jer gore od onog nije moglo da bude) Jadni mi kad su namnabolje simulacije Nba 2007 i PES6. |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Starośeđelac
|
Citat:
Generalno,plejmejkeri su neprirodno dobri u ovom izdanju NBA. |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Član
Član od: 1.11.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
Imaš na www.nba-live.com patch koji smanjuje dominaciju playa u igri!!! I mene je Boykins jednu partiju razvalio, a juče mi Devin Harris i Dallasa strpao 52 poena i 17 asistencija, a Nowitzki 9 poena i 23 skoka!!! Odmah sam krenuo da tražim neko riješenje i našao sam ovaj patch na ovom sajtu pa ćemo da vidimo kako će da se pokaže!!!
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Starośeđelac
|
Izgleda da ne radi na piratskim verzijama.
Inace,nepatchovana igra ima jedan vrlo gadan bug na nekim instalacijama,to je da ne dozvoljava snimanje progresa,znaci nista od Dinasty ili Season i slicnih modova...Koji bedak,jbt. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Član
|
Ja sam instalirao i primjetio sam da mi je promijenilo in game settings! npr. i na user i cpu settings i offensive i defensive rebounds su namješteni na 0, game speed na 45, steal ability na 55,...
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Starośeđelac
|
Nemoj da mjenjas stavke u In game settings u sred utakmice jer onda vaze samo za taj mec,vec u glavnom meniju na pocetku igre.Onda se generalno mjenjaju.
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Veteran
|
Igrao sam ga i mogu reci da je njesra. Prethodni deo je mnogo bolji.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Član
|
U ovom je poboljšanje što jedan igrač može imati više Superstar ikonica koje možeš mijenjati u toku utakmice po potrebi!!!
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Starośeđelac
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Član
|
Da li neko igra Dinasty
Dokle je stigo Kolko puta ste usli u playoff i pobedili
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Član
Član od: 21.10.2006.
Zahvalnice: 524
Zahvaljeno 59 puta na 27 poruka
|
NBA 07 se meni ne svidja jer nije nimalo odmakla od '06.Ni po grafici ni po gameplay-u.Gotovo je nemoguce igrati bez gamepad-a.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Starośeđelac
|
Moguce je,stvar navike.
I naravno,mozes da zaboravis na atraktivne poteze. |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Starośeđelac
|
Igraci su odlicno uradjeni,maltene mozes da im skeniras bicespse i tricepse...Grafika je inace ok jos uvijek,mada joj je vrijeme za redizajn.
Publika je blagi disaster. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Deo inventara foruma
|
Generalno NBA nema losu grafiku tako da je to sa jedne srane dobro jer mogu da ga igraju i ljudi sa slabijim masinama(citaj mx440),ali je zato replay katastrofa uradjen iz godine u godinu(igraci koji nestaju,cudna geometrija,itd..)
Sve u svemu iz godine u godinu je lose-gore-katastrofa. |
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Starośeđelac
|
Da,upravo sada igram play off sa Minestotom protiv Finiksa,i to mi je zapalo za oko,ali mislio sam da nema znacaja.Kad vidim da mu se mjenja ona slicica dolje,a ja pritrcim sa Jaricem da ga blokiram u sutu
Bezuspjesno,naravno,Nes je majstor.Hvala za tip,pogledacu. |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Član
|
Ponavljam:
Citat:
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Particionisanje diska sa live cd-a? | cages | Slobodni softver | 10 | 30.9.2006 17:18 |
| live stream | kale | Aplikativni softver | 4 | 24.9.2006 23:01 |
| SB Live! drivers | rubiroza | Zvuk na računaru | 12 | 2.6.2006 14:29 |
| NBA live 2006 | bejo | Tekstovi u SK | 23 | 9.5.2006 9:15 |
| SB Live 5.1 Dolby ili SB Live 24-bit | BoomBar | ŠDK - Zvuk na računaru | 3 | 23.1.2006 21:54 |