![]() |
![]() |
|
|||||||
| Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#101 |
|
Član
Član od: 1.11.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
Ko je trenutno bolji od Gurovića na njegovoj poziciji! Prosjek 28 poena!!! Ljudi priberite se malo!!!
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Član
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 79 puta na 55 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Član
|
Niko nije pominjao uleb cup.I nije mu prosek 28 poena nego 27.50 ako cemo iskreno.
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Član
|
Citat:
. Pa ja sam pisao to o reprezentacijama,pogledaj malo.E svasta moze ovde da se vidi. Ima jedan forum gde o ptachu pricaju ljudi koji ga prave. Sastavi reprezentacija po njihovim recima ce biti onakvi kakvi su bili u Japanu. Sto se tice Gurovica,njima neko treba da javi da taj igrac postoji da bi im uposte palo na pamet da ga naprave.Covece smiri strasti,citaj o cemu se prica,vidis da ispadas smesan.
|
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Član
|
Ako prave reprezentacije onakvima kakve su bile u Japanu, jedini smiješni ispadaju ti ljudi koji prave patch! Glupo je praviti reprezentaciju koja više ne postoji(Srbija i Crna Gora)! Nisam znao da se prave takve reprezentacije, ali ukoliko se budu pravile realne reprezentacije Gurović mora biti u njoj, kao što će i biti u Španiji!
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Član
|
Citat:
.Evo sta su planirali za patch. Aris TT Bank Benneton Treviso Cibona Climamio Bologna CSKA Moscow DKV Joventut Dynamo Moscow Efes Pilsen Eldo Basket Napoli Fenerbahce Ulker Le Mans Lottomatica Roma Maccabi Elite Olympiacos Panathinaikos Partizan Pau-Orthez Prokom RheinEnergie Tau Ceramica Unicaja Malaga Union Olimpija Winterthur FC Barcelona Zalgiris Beşiktaş Cola Turka Galatasaray Cafe Crown Spain Greece U.S.A Argentina France Turkey Lithuania Germany Nema nas,ali naravno tu je PARTIZAN.Gurovic ce biti u igri kad ode u NBA .Al evo Sondri da ne budes tuzan.http://img149.imageshack.us/img149/5159/gurovicaw1.jpg |
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Član
|
-Koji su sistematski zahtjevi NBA 07???
-Da li je igrica zanimljiva??? -A ko pravi FIBA patch i kada ce izaci??? -A postoji li kakvi patch(neki s evropskim klubovima)za NBA 2003??? ljudi odg......mislio sam da kupim igricu no reko da vidim prvo kakva je i valja li sto patch.....pozz...
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Član
|
Gotovo isti kao 06!!!
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Član
|
Zahtevnost ista kao 06,malo lepsa grafika lepsi potezi.Bolja je od nba 06 i svojih prethodnika.Mozete skinuti neke patcheve sa novim rejtingom igraca,rosterima i jos mnogo toga na www.nba-live.com a o euroleague patchu i reprezentacijama na www.nbaliveforums.com
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Starośeđelac
|
Citat:
Gameplay je skoro isti,grafika je nesto bolja,medjutim u vezi same igrivosti,nije se sta mnogo promjenilo,i dalje ima dosta skriptovanih stvari(npr. izvodjenje slobodnih bacanja).Modeli igraca su dosta dobro uradjeni,cak se i tetovaze ok vide.Zvuk je fantastican. Sto se patcheva tice,raspitaj se prvo mogu li da rade sa piratskom verzijom.Oficijelni patch ne moze,makar kod mene nije mogao. |
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Član
|
Moze da rade ja igram sa piratskom verzijom i radi sve bez problema.
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Član
|
Hvala nebesima:
1.Patch za Steve Nash lice ovako celav izgleda ko neki peder 2.Cekamo Mart,jer stize P A R T I Z A N u patch-u 3.Jedno pitanje da li ce se stive nesh promeniti kosa?? |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Član
|
Skinuo sam patch za nesh...ali ne znam kako da ih ubacim u igru
Nikad ranije nisam to radio
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
XXXtreme
|
pokrenesh instalaciju patch-a kada se zavrshi odradish ono shto se ne sme prichati na forumu shto se radi kad nemash org. igru i to je to..
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Član
|
PARTIZAN JE patchu.
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Član
|
Citat:
.
|
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Član
|
Pa znam ja da je u patchu vec je neko pitao da li je partizan u pecu.
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Član
|
Kupio sam NBA 07 i igrica je extra!!!Ali me zanima sta znace oni NBA Codovi.....i koji su to codovi....i ako nadjem koji i ukucam sto ce biti.... pozz
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Član
|
Otključaćeš patike, dresove i sl., ništa posebno!
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Particionisanje diska sa live cd-a? | cages | Slobodni softver | 10 | 30.9.2006 17:18 |
| live stream | kale | Aplikativni softver | 4 | 24.9.2006 23:01 |
| SB Live! drivers | rubiroza | Zvuk na računaru | 12 | 2.6.2006 14:29 |
| NBA live 2006 | bejo | Tekstovi u SK | 23 | 9.5.2006 9:15 |
| SB Live 5.1 Dolby ili SB Live 24-bit | BoomBar | ŠDK - Zvuk na računaru | 3 | 23.1.2006 21:54 |