|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
17.3.2024, 17:35 | #1 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 184
Zahvaljeno 440 puta na 285 poruka
|
Bitlocker recovery key
Treba mi hitna pomoc oko ovog problema...
Skoro sam zeninoj sestri na racunar koji je kupila instalirao neki software narodski, sa prilicno sigurne lokacije pa ne znam koliko je to moglo da napravi problem.Racunar je nov stigao kod mene pa sam prilikom podizanja prvog morao da kreiram i account da bi se sa njime logovala u windows (Win11 je u pitanju i bas nigde nisam mogao da nadjem da to zaobidjem tada)trazio je i da podesim neki PIN (ne secam se da je bio vezan za bitlocker).To sam sve odradio pre mesec dana a ona kaze da joj se juce gasio racunar ceo dan i da joj sada bitlocker pre ulaska u win trazi da unese recovery key za taj drive.Video sam da kljuc moze da se vidi na aka.ms/myrecoverykey, ali kad odem tamo i kada mi trazi da unesem taj njen mejl, kada ga unesem dobijem poruku da ne postoji? Mogu li ja to nekako da resim ili...?? jel to normalno nesto ili je virus u pitanju? Nije mi jasno kako nalog ne postoji, imam i dalje sacuvano sve podatke koje sam njoj dao, i mejl adresu i pass za mejl i taj PIN... a i ona je normalno radila do juce.Bar tako kaze... Ako neko zna sta je u pitanju... |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows 8.1 | Filip89x | Operativni sistemi | 1415 | 12.12.2022 19:55 |
Samsung zakucao na logo ekranu i nece da udje u recovery | Kojic_M | Aparati i oprema | 3 | 14.8.2016 0:56 |
Note 1 recovery i custom rom | talicni67 | Programi za mobilne telefone | 20 | 19.5.2015 8:58 |
iPhone 3GS Recovery | markos807 | Aparati i oprema | 5 | 18.2.2013 16:26 |
Recovery kod IBM-a | alien | Operativni sistemi | 3 | 20.9.2007 15:53 |