Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Zvuk na računaru

ŠDK - Zvuk na računaru Saveti u vezi sa kupovinom zvučnih karti, zvučnika, slušalica...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 13.10.2009, 2:02   #1
Levčanin
Starosedelac

Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka
Cool pomoc oko izbora Altec Lansing slusalica?

kupio bi nove slushke za comp,dakle za sve po malo(muzika igre i pre svega filmovi). odlucio sam se za ovaj model zbog fine cene a i po preporuci,smatram da ce zadovoljiti moje potrebe za 'kvalitetnim zvukom'a da ne smetam ostalim ukucanima. zvucnici(Altec Lansing 151i) su mi prikljuceni na Asusovu p5ql pro plocu,dakle imam samo integrisanu hd audio 7.1 tako da mi muzicka ne treba.
Dvoumim se izmedju modela AHP-512 IE i ovog sa mikrofonom AHS-502 IE
pitam se ima li bitnije razlike u kvalitetu zvuka u slusalicama, mikrofon mi ipak nije neophodan mada ako su cene slicne,nece biti na odmet. ako ima neko da je probao oba modela,voleo bi cuti njegove utiske,napominjem da mi mikrofon nije prioritet vec kvalitet zvuka. takodje sam na sajtu IT Sveta primetio da postoje u ponudi isti ovi modeli samo bez onog 'IE' u nazivu, pitam se u cemu je razlika... znam da su ove sluske duze vreme prisutne na trzistu,pitam se dal cu ih i naci negde, pa razmisljam da Altec nije radio neke modifikacije kako je vreme prolazilo...??? uglavnom svi saveti su dobrodosli korisnika,poznavalaca... Hvala unapred
Levčanin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.10.2009, 11:23   #2
oluja
Superb Moderator

Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.058
Zahvaljeno 4.013 puta na 1.215 poruka
Određen forumom Re: pomoc oko izbora Altec Lansing slusalica?

Ako ti je kvalitet zvuka prioritet razmisli o Sennheiser slusalicama.
oluja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.10.2009, 16:59   #3
Levčanin
Starosedelac

he hvala lepo Oluja ali kolko vidim i po forumima taj senheiser 201 je skuplji a nista bolji od ovih Alteca
Stara 13.10.2009, 17:13   #4
oluja
Superb Moderator

Citat:
Levčanin kaže: Pregled poruke
he hvala lepo Oluja ali kolko vidim i po forumima taj senheiser 201 je skuplji a nista bolji od ovih Alteca
Sennheiser je klasa iznad (ako ne i vise) kvalitet u odnosu na Altec-a. Ako sam dobro razumeo, tebi je kvalitet na prvom mestu?
Stara 13.10.2009, 19:30   #5
Levčanin
Starosedelac

hm dobro jeste kvalitet,al ipak trenutno nikako nisam u mogucnosti da izdvojim vise od 2000din za sluske,a samim tim izbor mi je suzen,zato se odlucih na Altec kazu pruza upravo onoliko koliko i kosta... al stvarno nisam cuo sennheiser HD 201,kolko shvatam one se uklapaju u moj budzet,samo me brine kako ce raditi na mojoj ploci,na integr.zvucnoj.evo vidi http://www.itsvet.com/proizvod/sennh...dphones/99/470
kazem na forumu i ne procitah da su nesto mnogo bolje od alteca. najbolje bi bilo kad bi mogao sam da poslusam i jedne i druge i uporedim u nekoj radnji ali sumnam da cu uspeti ovde u unutrasnjosti,obicno kod vecine dilera IT opreme,sto narucis,to ti stigne,ako stigne,ti kupis zato se i raspitujem na SK forumu
Stara 13.10.2009, 19:59   #6
oluja
Superb Moderator

Citat:
Levčanin kaže: Pregled poruke
hm dobro jeste kvalitet,al ipak trenutno nikako nisam u mogucnosti da izdvojim vise od 2000din za sluske,a samim tim izbor mi je suzen,zato se odlucih na Altec kazu pruza upravo onoliko koliko i kosta... al stvarno nisam cuo sennheiser HD 201,kolko shvatam one se uklapaju u moj budzet,samo me brine kako ce raditi na mojoj ploci,na integr.zvucnoj.evo vidi http://www.itsvet.com/proizvod/sennh...dphones/99/470
kazem na forumu i ne procitah da su nesto mnogo bolje od alteca. najbolje bi bilo kad bi mogao sam da poslusam i jedne i druge i uporedim u nekoj radnji ali sumnam da cu uspeti ovde u unutrasnjosti,obicno kod vecine dilera IT opreme,sto narucis,to ti stigne,ako stigne,ti kupis zato se i raspitujem na SK forumu
Ne znam zasto si od svih modela izabrao bas HD-201. To su velike slusalice za spajanje na kompjuter. Pogotovo za spajanje na "integrusu" koja ne moze da da dovoljno struje da zasviraju kako treba. Primecujem da vecina ljudi ne razmislja o ovome prilikom kupovine pa se kao razocaraju...
Pogledaj PM.
Stara 13.10.2009, 21:09   #7
Levčanin
Starosedelac

da, upravo je u tome stvar ja samo imam integr.zvuk. Poslao sam ti pitanje na PM pa se nadam da ces sad moci konkretno da mi pomognes da resim prbl
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
pomoc oko izbora stampaca Max_Cavalera Ostale komponente 1 4.4.2008 11:14
Pomoc oko izbora laserskog (crno-belog) stampaca anqe1ki11er Ostale komponente 24 28.3.2008 15:20
Pomoc oko izbora agp graficke Nenad Ignjatovic ŠDK - Grafika 6 14.11.2006 0:25
Tv karta - obicna antena (Treba mi pomoc oko izbora tv karte) milanp Foto i audio/video 16 17.8.2006 10:26
pomoc oko izbora ploce... cerakcity Šta da kupim? 60 16.8.2006 3:33

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 21:40.