|
Tekstovi u SK u rubrikama Internet i WWW vodič |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
19.9.2010, 17:59 | #1 |
Novi član
Član od: 25.2.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 6 puta na 4 poruka
|
predlog za tekst: upomoc, hakovan mi je facebook nalog.
kako zastiti i sacuvati facebook od hakovanja
koje sifre odabrati koja pitanje ne odabrati fake facebook login page keyloggers cookiji surfanje na racunarima na faxu, u skoli i sl, koristenjem privacy mode. saved passwords u firefoxu privacy /security settings sta ako vam je nalog hakovan/zaboravili ste sifru, izgubili pristup e-mailu kako zastititi mail nalog povezan sa fbook nalogom od koga prihvatati zahtjev "add friend" http://www.facebook.com/security http://askbobrankin.com/forgot_facebook_password.html http://webcache.googleusercontent.co...ebook-password a mogli bi i napraviti par (wiki) strana sa vodicem za sigurnost na internetu i dodati link na sk web-strani, i povremeno spomenuti u SK. neke tutorijale tipa kako zastiti racunar. Kao npr: zastiti racunar od virusa, iskljuciti autorun za removable device, napraviti autorun.inf dir na sticku, instalirati kb 967715 ne startovati programe iz maila ne instalirati programe iz browsera toolbarove, i sl. instalirati antivirus i mozda firewall nekoristenje internet explorera i outlooka kako napraviti backup windowsa sta ako je racunar vec zarazen virusom osnove linuxa |
19.9.2010, 19:30 | #2 | |
Član
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 38 puta na 31 poruka
|
Re: predlog za tekst: upomoc, hakovan mi je facebook nalog.
Citat:
1. Dovedes misa do pretrazi... 2. kliknes... - otvori se nov prozor... 3. uneses frazu koja te zanima (posto je verovatno to vec bilo) 4. stisnes enter... - pojavi se rezultat pretrage 5. kliknes na ono sto zadovoljava kriterijum pretrage... 6. AKO NEMA otvoris novu temu... Ne treba praviti novu temu ako vecinu stvari imas na forumu + u skoro svakom broju sk-a se to negde pomene... Bolje je koristiti search po mom misljenju! Poslednja ispravka: Trubac (19.9.2010 u 19:49) |
|
19.9.2010, 20:13 | #3 |
Novi član
Član od: 25.2.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 6 puta na 4 poruka
|
hvala na prijedlogu. Koristio sam search opciju, ali nisam nasao nista tipa "savjeti kako zastititi facebook profile".
|
20.9.2010, 10:55 | #4 |
Veteran
|
Predlog za tekst: Kako ugasiti/obrisati nalog i zabraniti pristup istom sajtu.
|
20.9.2010, 13:56 | #5 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
Sa novinarske tacke gledista, Facebook je old news, i nije toliko bitan pa da mu se posvecuje stalna medijska paznja. Samim tim tesko da je pitanje opstanka Facebook naloga vredno bilo kojeg drugog, osim Internet prostora.
|
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
predlog za tekst: gps uredjaji | dbojan | Tekstovi u SK | 2 | 4.10.2010 22:28 |
Yahoo nalog hakovan | stevi 25 | Internet tehnologije | 2 | 15.5.2009 10:45 |