|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
7.2.2013, 21:59 | #1 |
Član
|
Problem sa igrama
Prosle nedelje sam kupio novi hard disk i instalirao novi w7 , i od tada imam probleme sa igrama.
Skinuo sam vise novih naslova , medjutim ni jedan nisam uspeo da pokrenem. Kad udjem u nju , pojavi mi se crni ekran , i nista se ne desava. Primetio sam da su to sve zahtevne igre ( Dead Space 3 , AC 3 , Devil may cry... ), dok sam neke starije , manje zahtevne igre uspeo da pokrenem ( Allods online , i neke slicne , starije mmo naslove ). Grafika je AMD Radeon 6800 HD , tako da bi onda trebalo sve na najjace da ih pokrene. Te starije igre ne pokazuju znakove problema sa grafikom , posto idu na najjacoj rezulociji i sa maksimalnim detaljima... Ne mogu sa sigurnoscu da kazem da te igre koje sam skinuo rade sve , ali sam do sada na starom windows-u uvek odale snimao , i sve su radile , a i malo je verovatno da vezem 5,6 naslova koji ne rade, tako da sumnjam na taj novi windows ili hard disk ( ako on uopte moze da bude problem) Moze li neko da mi pomogne i kaze sta da radim? |
7.2.2013, 22:08 | #2 |
Starosedelac
Član od: 20.5.2012.
Zahvalnice: 674
Zahvaljeno 1.841 puta na 1.181 poruka
|
Re: Problem sa igrama
Pa stare igre koriste stariji direct X ( 9 ) ,a novije direct X 10/11. E sad za neke igre (tipa Hitman) treba da odradis Update DirectX ,cak iako imas Windows 7 (on vec sadrzi Direct X 11) i cesto za neke igre treba Direct X Run Time. Vrlo je verovatnije da je to ili bas neki zestok problem sa drajverima.
Ne verujem da je do hard diska, pre ce biti da je problem Direct X / drajveri. |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sladjan85 na korisnoj poruci: | ||
sale94 (18.2.2013) |
7.2.2013, 22:13 | #3 |
Član
|
Re: Problem sa igrama
Mozes li da mi objasnik kako da apdejtujem direct X
Drajver za graficku mi je do apdejtovan na zadnju verziju. Da li postoje jos neki drajveri koji su neophodni? EDIT: I direct x je na najnovijoj verziji Poslednja ispravka: Resig (7.2.2013 u 22:27) |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa grafikom u nekim igrama | Ivica95 | Kvarovi | 6 | 10.9.2012 22:44 |
Problem sa igrama | mefisto63 | Grafika | 12 | 14.1.2011 12:02 |
Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |
Problem sa WMV fajlovima u igrama | --ComputerBoy-- | Video/TV softver | 0 | 29.6.2009 19:47 |
Problem sa igrama Dark Messiah i Double Agent!!! | Apokalypsa | O igrama uopšte | 5 | 6.9.2007 22:42 |