![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 11.11.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
e ovako pre nekoliko dana mi se restartuje komp i ne pokazuje nikakvu sliku na monitoru a cuje se da radi kuler a nece ni da se restartuje komp nego samo da se ugasi ako drzim 6-7 sec taster za gasenje ,e posle toga nekako namestim to i sve lepo radi kad odjednom nestade slika na monitoru monitor pokazuje kao da prima signal (svetli plava lampica) a na kranu crno ,e sad kadm restartujem monitor (upalim-ugasim) pojavi sliku na 2 sec i opet sve crno ) problem je u monitoru jer sam probao da povezem drugi an racunar i radi odlicno a i ovaj moj monitor sam povezao na drugi racunar i o5 ista prica iste probleme pravi dali neko od vas moze da mi pomogne ili da mi bar kaze dal je moguce servisirati takav monitor ili moram da kupim drugi ? unapred hvala ....
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa CRT monitorom LG 700S | Sasa Nikolic | Grafika | 8 | 8.5.2013 17:40 |
Problem sa SyncMaster 793df monitorom... | jakonicki93 | Kvarovi | 4 | 3.10.2011 15:29 |
Problem sa monitorom ili.... | Milos Savkovic | Grafika | 5 | 23.8.2010 23:13 |
Problem sa portm Asus M2N | Stanisa19 | Osnovne komponente | 0 | 10.2.2010 22:18 |
Čudan problem sa monitorom | anadjin | Grafika | 0 | 6.1.2010 10:56 |