![]() |
![]() |
|
ŠDK - Osnovne komponente Saveti u vezi sa kupovinom osnovnih komponenti računara: procesora, ploča, memorije... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 20.2.2008.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Poštovani,
iako verujem da većina ljudi ovde više voli kada neko dođe sa gotovom konfiguracijom, pa na vama ostane da samo aminujete taj izbor ili zamenite jednu-dve komponente, nažalost ja dolazim "praznih ruku" ![]() Voleo bih da mi pomognete da odaberem najbolje komponente za kompjuter koji će koristiti isključivo za igre. Budžet kojim raspolažem je 1100 evra, a od komponenti jedino imam tastaturu i miš. Hvala vam unapred na vašim predlozima! Marko p.s. Moja ideja je, kada mi napišete koje komponente da uzmem, da idem od radnje do radnje i da kupujem svaku komponentu pojedinačno, u skladu sa tim gde je najjeftinije (pretpostavljam da i vi to radite?), pa nemojte zaboraviti da mi kažete da kupim i neke sitnice ukoliko nisu podrazumevane prilikom kupovine komponenti. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Konfiguracija do 750 evra | Lazar93 | ŠDK - Osnovne komponente | 16 | 24.1.2009 0:23 |
Nova konfiguracija do 400 evra | tnenamrep | Šta da kupim? | 15 | 17.1.2009 21:22 |
TFT do 250 evra !!! | cerakcity | Šta da kupim? | 7 | 22.5.2007 16:28 |
Konfiguracija do 600 evra (nije za igre) | DukeofSerbia | Šta da kupim? | 13 | 15.11.2006 0:25 |
Konfiguracija do 1500 evra? | milann | Šta da kupim? | 12 | 8.3.2006 7:12 |