![]() |
![]() |
|
|||||||
| Role-Play FRP, RPG... |
| Pregled rezultata glasanja: Omiljena klasa u FRP/RPG-u | |||
| Fighter |
|
42 | 26,58% |
| Thief |
|
26 | 16,46% |
| Druid/Cleric |
|
7 | 4,43% |
| Paladin |
|
31 | 19,62% |
| Bard |
|
2 | 1,27% |
| Mage |
|
38 | 24,05% |
| Ostalo |
|
12 | 7,59% |
| Glasova: 158. U ovom glasanju ne možete da učestvujete | |||
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
|
|
#1 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
Koju klasu najcesce birate prilikom igranja RPG igara.....
Ja sam,recimo,pre igrao sa fighter-ima,ali sam se ubrzo presalatao na sunjalice Omiljene klase su mi Bard i Thief Bard-Charizma 18,pickpockets,melodija za podizanje morala(ili confuse u slucaju Jestera),lore 100(prepoznavanje predmeta-identify),upotreba magija i skoro svih oruzja-sta vise reci? Thief-Dexterity 18,pickpocket,detect trap,open locks,hide in shadows,backstab damage x2-ahhhhhhhh.... Well? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Član
Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 22 puta na 10 poruka
|
Ja sam recimo jako voleo da igram sa Jedi Guardianom kada smo nas 5-6 igrali Star Wars Rpg (ili ti, frpovali - kako to lame zvuci
). Znaci, ranije sam uvek birao magove bili oni neki Wizardi, Sorcerer-i, Mage-ovi, ma samo da baca magije, ali u poslednje vreme sam se skroz preorijentisao na fightere (warriore, whatever). Ne zelim da ulazim u navodjenje konkretnih skilova i atributa iz bilo Ad&d ili Star Wars rpg-ova jer cu se smoriti .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
Moj izbor je uvek spellcaster, uglavnom arcane. Danas sam bas zavrsio osnovnu kampanju NWN-a sa sorcererom, (tek 16-i nivo na kraju?) mada glupo mi je bilo sto je Morag resistovala svaki moj spell i na kraju sam je izlemao sa spear-om
![]() Kada budem imao prilike da igram pen&paper D&D, igracu wizard-a. Cini mi se da ce u Planscape: Torment-u biti prokleto tesko odigrati maga...oh well ![]() Igranje sa fizikalcima mi se nikada nije mnogo dopalo (iako je lakse). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.240
Zahvaljeno 5.038 puta na 2.932 poruka
|
U nedostatku varvarina, morao sam izabrati fightera, iako to nije baš isto...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Član
|
ja volim da kombinovane likove. npr: strelac/mag itd. Moze da koristi oruzja a usput madjija
mada volim sunjala ali njihov potencijal nikad nije maximalno odradjen u igri, ipak se na kraju sve svodi na borbu.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
Ma Thief, bre
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
![]() Ako odmah završiš questove za Mabeth i odmah povedeš Dakona sa sobom. Visoka inteligencija u Tormentu znači puno... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
|