![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Da li je neko igrao po ovo po meni remek delo. Kakvi su vam utisci?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 82 puta na 66 poruka
|
![]()
Jedna od retko dobrih igara u poslednjih par godina, sjajna ideja, odlična atmosfera, fenomenalni soundtrack (na koje do sada nisam ni obraćao pažnju) i ne tako loša izvedba.
Fin mix žanrova, interesantan koncept izvođenja... Čuo sam da planiraju još neke naslove rađene na taj način, nadam se u istom žanru - maniru. Odličan 5 !!! ![]() Poz !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mr. Spatula
|
![]()
po meni najbolja avantura u poslednjih nekoliko godina.
bolja mi je i od syberie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 8 puta na 6 poruka
|
![]()
Fantasticna avantura. Uzivao sam u igranju. Sve preporuke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka
|
![]()
Interesantna igra. Mada ja sam se malo razocarao jer sam ocekivao "klasicniju" avanturu ali nimalo mi nije zao sto sam je igrao. Na kraju mi je bilo zao sto je toliko kratka, zavrsio sam je za jedno popodne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
veoma dobra avantura....šteta štoo nemam vremena da završim....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 19.4.2006.
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Ljudi imam problem vec na pocetku ove igre. Problem je taj sto ne mogu da obrisem svu krv sa plocica u kupatilu tako da pandur uvek primeti i Game Over. Dakle kada odvucete telo i uzmete cetku lik ocisti samo onu najvecu krvavu mrlju ali ne i trag koji je ostao od povlacenja tela po plocicama. Kada probam da uzmem opet cetku kako bih obrisao i to, igra mi ne daje tu opciju. Probao sam i da tokom brisanja pokrenem lika ali ne moze, znam da je resenje verovatno banalno lako ali eto pomozite...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 9 puta na 9 poruka
|
![]()
Mislim da i ne mozes da obrises svu krv,a nije ni potrebno.To ciscenje ti samo kupuje vise vremena da pobegnes.Prosto ubaci coveka u kabinu,obrisi mrlju,operi ruke,sakrij noz i imaces sasvim dovoljno vremena da lagano nestanes(cak mozes i da dovrsis veceru).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Ja nisam uopste brisao krv sa poda, zapravo ja sam samo oprao ruke i izasao van, lepo i polako kroz vrata kafea i lepo u taxi i odes kuci i ... dalje igraj sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 22.7.2006.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Igra je samo tako najaca mnogo sam se zabavio i obrnuo je za 2 dana stalno sam je igrao i imas mnogo mogucnosti a krv mozes da obrises mada ti ne treba.Ali najaca fora je kad ti oces da izadjes iz kafea sve si sakrio i osalo a prodavacica te zausta i prepadne samo sto nisi platio racun?!Hehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]()
Ako se dobro secam, krv se i ne moze potpuno obrisati, jer je skriptovano da policajac pronadje les, medjutim, ako krv obrises, policajac nece odmah posumnjati.
IGRA JE EXTRA! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Jel to ona potpuno nelinearna igra koja je bila najavljena u SK-u????
Ona gde na pocetku ubijes neduznog coveka , a neznas ni sam zasto??? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, fahrenheit, indigo prophecy |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|