![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Kada smo vec kod nostalgije, ja i dan danas povremeno odslusam sjajan OST iz drugog dela Commandosa ![]() ![]()
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.899
Zahvaljeno 2.089 puta na 1.155 poruka
|
![]()
Probao demo, radi k'o Komandosi od pre 16+ godina. Predobro deluje, k'o što reče pentraksil, sve odiše Komandosima i Desperadosima. Konačno nešto slično da se nađe na tržištu. Malo je ovakvih taktičkih strategija.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#23 | |
Deo inventara foruma
Član od: 15.8.2012.
Zahvalnice: 1.254
Zahvaljeno 1.326 puta na 1.183 poruka
|
![]() Citat:
![]() U ovom zanru Commandos 2 je apsolutni kralj, igra je 15 godina ispred svog vremena... cuveni Destination Paris 1.42 (sad videh da postoji mod 1.43, ubacene 24 nove misije, ispravljeni neki bagovi ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Lex987 na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (24.11.2016) |
![]() |
#24 |
Veteran
Član od: 30.6.2011.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 116 puta na 100 poruka
|
![]()
Destination Paris sam počeo, pa odustao. Moraću to da ispracim, ali nikako da nađem vreme
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Moze li neki link za te modove, ja sam samo onaj Widescreen pokusavao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.8.2012.
Zahvalnice: 1.254
Zahvaljeno 1.326 puta na 1.183 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Lex987 na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (24.11.2016) |
![]() |
#27 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 728 puta na 433 poruka
|
![]()
Niko da pomene najcarskiju stvar u vezi igre (ST ne Commandos 2), da postoji mogućnost da se ukjluče japanski voice overi. To i čiča-snajperista koji čuči na vrhu pagode
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pipboy na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (25.11.2016) |
![]() |
#28 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Тај јапански ће морати да се укључи, мора аутентично да буде.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
Leonida (25.11.2016) |
![]() |
#30 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ukoliko nemate pametnija posla
![]() ![]() Uputstva su ovde http://steamcommunity.com/app/418240...0014782753377/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Veteran
|
![]()
Odigrao demo. Me gusta
![]() Spoiler za :
Što se hardvera tiče, uposli ga lepo. CPU mi je na ~60%, a VRAM zauzeće je oko 1.5 GB, sve na High. A grafika sama po sebi i nije nešto specijalno, ali to nije ni bitno |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mala zanimljivost, devovi su inace vise puta pokusavali da kontaktiraju Pyro i Eidos kako bi poceli rad na novom Commandos nastavku. Nazalost, odgovora nije bilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Veteran
|
![]()
Ma tema je manje bitna, iako bih volio da koljem naciste k'o u dobra stara vremena :d
Inače, nema šanse da pokrenem Destination Paris. Imam MoC verziju sa Steam-a i radi bez problema, ali čim instaliram mod, ne mogu da ga pokrenem. Neće ni na Win 10, ni na XP-u u VirtualBox-u. Šteta ontopic: I još jedan detalj u vezi sa ST - ne sviđa mi se što nisu ubacili skupljanje/uzimanje oružja i drugih predmeta od ubijenih ili iz kutija, kao što je bilo u Commandos-u. Verovatno im to nije bio prioritet, tako da se nadam poboljšanom nastavku |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pa dobro, tema nije samo izgled, tu moze dosta da se doda sto se tice gameplay-a. Ali mi je drago sto nisu isli na Drugi sv. rat. Neka pocnu nesto novo pa cemo za posle videti.... Pyro izgleda radi na mobilnoj verziji Commandos-a ![]() ![]() Ja demo jos nisam odigrao, cuvam se kao seoska mlada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odavno vec ima recenzija na nemackom ali evo konacno nesto i za nase oci i to od poznatijih sajtova
![]() https://www.rockpapershotgun.com/201...of-the-shogun/ Hajp sve veci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
filpan (2.12.2016) |
![]() |
#36 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovo danas izlazi (ili je već izašlo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Veteran
|
![]()
Izašlo pre pola sata, evo skida se
![]() Ima i popust 4€ i na Steam-u i na GOG-u. Ja uzeh na gog-u, pošto je zapravo jetinije, jer oni konvertuju $ -> € po kursu, a steam 1-1. Jedino što GOG podržava samo Ubuntu, a Steam verzija verovatno radi na više distribucija. Ali svejedno mi je pošto igram na windozi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pazario, skida se trenutno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra je zaista fenomenalna. Ima svoj sarm i ono sto me posebno odusevljava je veoma visok nivo ispoliranosti. Prava retkost u danasnje vreme imati igru koju ne treba krpiti sa sto peceva i naknadno dodavati neke stvari koje su ocigledne na prvi pogled. Od detaljnih opcija gde mozete podesavati da li ce dijalog ici nakon vaseg klika ili u realnom vremenu, zatim vizuelno obelezavanje lika koji trenutno govori, izbor jezika vasih junaka, razlicite boje koje jasno pokazuju sta koristite i gde koristite i kakav ce efekat imati, mali saveti sta svaki od likova moze i ne moze, UI koji vam daje sve potrebne informacije, pa i jednostavan tajmer koji vas podseca kada ste zadnji put zapamtili igru.... ima tu jos mnogo mnogo toga. Sve su to neke sitnice ali se u danasnje vreme zanemaruju i devovi su zaista mislili na bezbroj stvari kako bi pomogli igracima i dodali te "quality of life" sitnice koje ne remete balans citave igre. Dosta tih stvari je potpuno opciono i moze se iskljuciti. Zaista svaka cast.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
filpan (7.12.2016) |
![]() |
#40 |
Veteran
|
![]()
Krenulo ih
![]() http://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers Steamspy kaže da je do sada oko 1600 ljudi kupilo igru, a plus je i GOG tu. A vidim na FB-u da su i oni oduševljeni. Jedva čekam vikend da se posvetim igri kako dolikuje :d edit: Ako nekog zanima, GMG trenutno ima najbolju ponudu - 29$ https://www.greenmangaming.com/games...?verified=true Poslednja ispravka: Space Beer (7.12.2016 u 12:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Middle-earth: Shadow of Mordor | dex3108 | Role-Play | 477 | 22.9.2017 16:42 |
Shock Tactics | DeCoy | Strateške igre | 0 | 18.4.2016 18:20 |
Grotesque Tactics 2 : Dungeons & Donuts | Nighty | Role-Play | 5 | 1.10.2011 15:36 |
Shadow Harvest: Phantom Ops | DeCoy | Akcione igre | 7 | 12.4.2011 19:32 |
Shadow Quest | Nash Knight | Male igre | 6 | 22.11.2008 17:29 |