![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 | |||
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 444 puta na 262 poruka
|
![]()
Datum izlaska 24 mart 2023.
Iskreno ovoj igri nije potreban rimejk ali Capcom nastavlja sa ovom tradicijom, jedino ako sa ovom igrom žele da Resident Evil 4 učine još ozbiljnom sa boljim dijalozima i glumom mislim da je to poenta valjda a sama priča je ista barem što se može zaključiti iz ovog tizer trejlera. |
|||
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku code master na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 263 puta na 192 poruka
|
![]()
Неће бити баш исто. Раде Reimagining, као са двојком и тројком.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 444 puta na 262 poruka
|
![]()
Leon u potrazi sa nestalom devojkom, u trejleru se može videti i glavni negativac onaj sektaš što koristi Las Plagas virus parazit s kojim kontroliše ljude, naravno možda će biti i nekih izmena u priči, mesto gde se igra dešava a verovatno će biti izmena medju protivnicima, bossovima i sporednim likovima mada kao što sam pomenuo barem poenta same priča je ista kao u originalu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2012.
Zahvalnice: 72
Zahvaljeno 202 puta na 170 poruka
|
![]()
Od ove igre je sve krenulo nizbrdo.
Bolje da odrade Code Veronica. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pacsle na korisnoj poruci: | ||
Nikola16789 (5.6.2022) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, jedna od najbolje ocenjenih igara svih vremena je ona od koje je sve krenulo nizbrdo...
![]() Fenomenalno iskustvo, prešao je na PS2 pre 15ak godina, ali bi dobro došlo podsetiti se na Steamu uz onaj grafički mod koji je skoro izašao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 479 puta na 331 poruka
|
![]()
Jedva cekam, sve ove nove RE igre su mi odlicne, svaka na svoj nacin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 381 puta na 246 poruka
|
![]()
Mene ove lokacije i vestica na kraju bas podsecaju na Village... nisu povezane?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Starosedelac
Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 578
Zahvaljeno 631 puta na 292 poruka
|
![]() Citat:
RE4 je zabavna akciona igra, ali loš RE za originalne fanove. Tako da imam love/hate pristup toj igri lično. Trailer za remake izgleda kul, odlična atmosfera. Nisu, Village je na neki način omaž za RE4. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tebi je možda krenulo nizbrdo, meni i većini igrača nije i RE4 smatramo odličnom igrom u serijalu. Krenuli su u totalno drugom pravcu, ali su zadržali kvalitet. Ako si fan originalne trilogije ne znači da ti se četvorka neće svideti i da mora da važi onaj princip "dobra igra, ali loša [ime serijala] igra". Ja sam trilogiju odigrao 2000. ili 2001, kada sam dobio PS1 i kada nisam ni znao šta da kupi nego sam dobio preporuku od prodavca za ovaj serijal. Oduševio sam se, ali se to isto tako ponovilo i 2007. kada sam igrao RE4. Krivo mi je samo što nismo dobili remastere dvojke i trojke kao za RE0 i RE1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.11.2011.
Zahvalnice: 622
Zahvaljeno 1.048 puta na 818 poruka
|
![]()
Једва чекам да опет чујем, унфорастедо и де трас де ти имбесил.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Љуша na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 263 puta na 192 poruka
|
![]()
Вук Караџић се преврће у гробу.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sp01 na korisnoj poruci: | ||
MasterChief2 (5.6.2022) |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.268
Zahvaljeno 3.225 puta na 2.235 poruka
|
![]()
I ja se prevrćem u krevetu.
Dobra vest za remake, konačno. Da zadrže atmosferu na nivou i to je to, dobro će doći ovoj igri facelift. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.702
Zahvaljeno 867 puta na 516 poruka
|
![]()
Ja bas skoro presao RE4 HD Project, koji su dva fana pravila sedam godina i zavrsila ove godine, sa nenormalnom posvecenoscu i sveobuhvatnoscu.
U najkracem, RE4 je sa tim postao je sve ono sto je trebao da bude na PC-u kada je izlazio i vise od toga. Pisao sam o tome detaljnije na RE4 temi i ostavio video poredjenje sa originalom (https://www.sk.rs/forum/showpost.php...&postcount=185 i https://www.sk.rs/forum/showpost.php...&postcount=188), pa koga eventualno zanima ili hoce da se zagreje za remake, eto. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#15 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 435
Zahvaljeno 128 puta na 83 poruka
|
![]()
HD project mod je toliko dobar da moze da se smatra jednim od najboljih remastera . Ne deluje igra zastarelo ovako moze da se igra za vjek vjekova.
Bolje sto je prave novu verziju jer bi rimejk malo gurnuo u senku igru kojoj ne treba rimejk , to je klasik aj sad da ne preteram , nije Zlocin i Kazna ali Drakula ili Lovecraft ekvivalent . Jos uvek u to vreme se nekako razvijao nacin "isporucivanja" price . Nije se toliko obracalo paznja na dramatizaciju ,dobra glasovna gluma i scena koja objasnjava razvoj situacije i ponesto o likovima je bilo norma za AAA. RE4 a igrao sam prvi put igru pre koji dan , je i danas sasvim OK . Medutim nema to sto moze da ima a sto trejler sugerise da gadjaju ovaj put. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jbg, ne znam šta bih ti drugo rekao osim da probaš Tormented Souls u tom slučaju.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku M.C. na korisnoj poruci: | ||
Koreli A. (11.6.2022) |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.702
Zahvaljeno 867 puta na 516 poruka
|
![]()
ja probao tormented mozda pre godinu dana, ali mi se nije primio. nesto kao RE za siromasne, sav je clunky, ima premalo razlicitosti i ubrzo postaje repetitivno previse.
pozitivno je sto korektno izgleda, ima atmosferu i radi na 8 godina staroj kanti. ![]() ako neko proba i stekne slican utisak, moze da proba outlast, iako tamo nema pucanja. ali bolje i da ga nema nego da bude bezveze. tu igru sam presao skoro. ok je bila, mada manje vuce na RE od tormenteda. slicnija je njemu nego RE-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 435
Zahvaljeno 128 puta na 83 poruka
|
![]()
To moze da se desi u Tormented , da postane "nedovoljno uzbudljivo" da se nastavi . Desilo se meni bez problema. Deluje da ce samo da ide tamo vamo, nesto otkljucava cita neka pisma...
Ipak sam nastavio i igra mi je postala mnogo zanimljivija . Ima solidno mastovite segmente i malo se ona pricica odmotava zanimljivo i isporucuje i kroz tekst i kroz igru . Ima i akcije vise i dovoljno problema za resavanja a neke nemozes da resis ako bas ne obracas paznju na materijal koji nalzais i detalje . Nazalost nisu dobro postavili igracku udicu i mnogi ce kojma bi ipak prijala igra odustati , a kad jednom smori posle ... Poslednja ispravka: Koreli A. (11.6.2022 u 23:23) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Resident Evil 3 (Remake) | sp01 | Akcione igre | 173 | 8.11.2021 14:15 |
Resident Evil 2 (Remake) | evil_geko | Akcione igre | 211 | 15.6.2021 10:34 |
Resident Evil 0 HD Remaster | dex3108 | Akcione igre | 28 | 1.4.2016 21:10 |
[Dolphin] Resident Evil Remake i Resident Evil Zero konačno igrivi | WhenDarknessFalls | Konzole | 50 | 21.3.2014 0:07 |
Resident Evil: Operation Raccoon City | gorgilije | Akcione igre | 114 | 31.5.2012 23:35 |