![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 149
Zahvaljeno 537 puta na 331 poruka
|
![]()
Microsoft svakako ima mnogo više razloga što potencira PC kao platformu, sa softverske strane
![]() Šta znam, skeptičan sam, jer na kraju dana treba i uzeti u obzir da su ovo gigantske korporacije kojima je cilj enormni rast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.400 puta na 3.941 poruka
|
![]() Citat:
Sta ti to pokazuje? Pokazuje da je PC trziste enormno I da je presjek izmedju konzola generalno I PC trzista jako mali i da trzista funkcionisu poprilicno nezavisno. Ja ti odgovorno tvrdim da Sony bez problema moze da izbaci igru na PS5 i PC istog dana bez da prodaja kako konzola tako i I igre na PS5 nece biti znacajno promjenjena, a samo mogu imati vecu prodaju na PC-ju. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
player1 (10.6.2022) |
![]() |
#23 |
Starosedelac
|
![]()
Tačno je sve to ali nisi pomenuo bitnu činjenicu da je to bio period iščekivanja dolaska nove konzole, dok je PS4 upadao u svoje pozne godine (makar ako računamo koliki je prosečni vek konzola bio dosad). Tako da je uvek pipav i čudan taj period tranzicije kod dolaska nove konzole, a na sve to dodaj pandemiju, nedovoljno proizvedenih novih konzola, odložene naslove i suštinski nedostatak ekskluziva na početku kao motivacija za kupovinu.
Naravno da je PC briljirao tada, svima je bio potreban zbog posla, rada od kuće, a to spojiš sa viškom slobodnog vremena u karantinu i imaš porast korisnika na Steamu itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.715
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka
|
![]()
Jedna od najboljih 3rd person igara ikada, bez preterivanja. Nesto sto stvarno svako ko voli gejming treba da odigra. Izuzetno mi je drago sto konacno izlazi za PC, pa makar i posle 10 godina, jer nema smisla da ovakav masterpiece ostane zarobljen na konzoli.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Skenderevo na korisnoj poruci: | ||
filpan (10.6.2022) |
![]() |
#25 |
Veteran
Član od: 1.1.2006.
Zahvalnice: 117
Zahvaljeno 227 puta na 144 poruka
|
![]()
Ovo dovodjenje Snijevih naslova treba dovesti u kontekst sa nedostatkom novih IP. Svedoci smo sve većeg recikliranja rimejkiva, PC je dugo bio zapostavljena platforma što je dovelo do razvitka potpuno drugačije produkcije od AAA naslova. Danas PC ima naslove koji ne zaostaju ni malo za ovim što Sony ima u ponudi. Konzolno igranje je uvek nekako delovalo ograničeno a o korišćenju konzole za bilo šta drugo je tek nemoguća misija, mislim na instaliranje neke distribucije linuxa. Dolazi vreme kada je granica između platformi previše tanka, i da konzolni hardver je gotovo identičan onom koji je trenutno aktuelan na PC. Ali ono što najviše plaši u ovom vremenu izobilja, je kreativnost i nedostatak novih i svežih ideja u gejmungu uopšte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kada se sagleda detaljno, igra stvarno ima problema, nije bas nesto preterano impresivna sto se tice igrivosti, originalnosti itd. Nece nikako odgovarati dobrom delu ljudi. Ja sam licno bio izuzetno skeptican jer dosta PS naslova ima naduvan hajp i ocene u dosta slucajeva....
Ali je*es mi sve ako mi nije jedno od najboljih igrackih iskustava. Prikovala me je za ekran i uzivao sam od pocetka do kraja. Cak i sama igrivost mi je nekako legla uprskos "prostoci" Jos sam igrao na raspalom PSnow preko kompa ![]() Prica je definitivno najbolji deo igre za mene, odlicni likovi, fenomenalan "pacing" stop bi rekli, nakon prelaska i dalje tera na razmisljanje. Mislim da je to jedan od recepta za odlicnu igru (po meni naravno). Ne mora to da bude nista specijalno originalno i nikada do sada vidjeno...Ali ako je dobro uklopljeno i ako ima dobro uhodavanje, ok igrivost, dobro ispricanu pricu.... pun pogodak. Videcemo kolika ce biti cena (mada mislim da ce opet biti oko 40) ali bih rado ovo odigrao ponovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
Član od: 30.9.2011.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 251 puta na 168 poruka
|
![]()
Igra, pucačina gde pucaš u ljude gljive/pečurke, obično woke smeće, naročito u drugom delu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.520 puta na 1.053 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
V.I.P. Test Play
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.899
Zahvaljeno 2.089 puta na 1.155 poruka
|
![]()
A sta, stvarno ima pedera/lezbejki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
Član od: 20.11.2010.
Zahvalnice: 3.715
Zahvaljeno 979 puta na 534 poruka
|
![]()
Ma nije uopste toliko strasno, te price oko wokenessa vecinom vaze za TLoU2, mada ga jos nisam igrao pa ne mogu da potvrdim koliko ima istine u tome. Sto se tice price i generalne atmosfere, prvi deo je fokusiran na odnos izmedju Joela i Ellie, i koji je odradjen fenomenalno (Joel u Ellie trazi cerku koji je izgubio, a Ellie u njemu oca kog nikada nije imala).
Gameplay je jednostavan ali vrlo fluidan i zabavan, uz dosta ceprkanja za sirovinama za kraftovanje svega i svacega (koliko toga moze biti u jednoj linearnoj igri, naravno). Meni se najvise dopalo kretanje samog glavnog karaktera, ne znam kako to da objasnim ali je pravi uzitak spartati tamo-vamo u potrazi za svakojakvim materijalima da bi se zbudzila nazubljena motka i porazbijala po koja lobanja sa istom, izmedju ostalog ![]() Jedan screenshot iz mog poslednjeg prelaza: Spoiler za Screenshot:
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Skenderevo na korisnoj poruci: | ||
filpan (11.6.2022) |
![]() |
#35 |
Starosedelac
|
![]()
Sporedni trans-lik u drugom delu je odlično napisan lik, a opet nije kao da je to opredeljenje nabačeno čisto eto radi wokenessa, već se odlično uklapa u sam svet, okruženje, i daje dobru motivaciju za ponašanje i delanja tog lika u kontekstu odnosa prema zajednici koja ga odbacuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozda sa PS5, ne verujem da ce toliko biti za PC...
Naravno da je sve moguce u danasnje vreme, ali kada GOW, Days Gone, Horizon i jos nekoliko PS ekskluziva nisu imale tu cenu mislim da nece ni ova. Jeste da je ovo kao neki poseban slucaj jer je kao remaster, ali nesto ne verujem. Videcemo ako je 70 definitivno nema sanse da se to kupi za tu cenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Član
Član od: 16.8.2006.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 64 puta na 40 poruka
|
![]() Citat:
popuste imas i na konzolama a ovo prvo je bitan faktor na ovim prostorima mozda, na trulom zapadu svakako nije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.152
Zahvaljeno 4.067 puta na 2.653 poruka
|
![]()
Ne, prilicno sam sigran da misli na popuste u digitalnim radnjama. Koliko tu moze da se ustedi u odnosu na konzolne prodavnice je neverovatno i ni za porediti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Sniper Elite 5 na konzolama 60$ Day 1, 36$ na PC-ju Day 1. I to nije jedini primjer. UZ to na konzolama placas MP. U globalu ako podvuces crtu nakon tipa 4-5 godina posjedovanja PC-ja i konzole manje novca ces da potrosis na PC-ju za istu kolicinu kupljenih igara (mozda ces dobiti i vise igara na PC-ju).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Last Of Us Part II | Emix | Konzole | 554 | 27.4.2021 0:30 |
Shady Part of Me | Shonkas | Platformske igre | 2 | 15.12.2020 13:18 |
Harry Potter And Deathly Hallows Part 2 | GATTUSO88 | Akcione igre | 3 | 12.7.2011 13:56 |
defrag C part. HDa cime i kako??? | Levčanin | Aplikativni softver | 2 | 30.3.2010 14:52 |
Kako da instaliram part magic? | cages | Aplikativni softver | 11 | 29.9.2006 20:04 |