![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Član
Član od: 9.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]()
I , epilog te priče je?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Član
Član od: 9.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Novi član
Član od: 15.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Igra je zaista O.K.
Na pocetku me je bas iznenadila jer mi se svidio upravljacki interfejs... legnes na krevet, joypad u ruke i pratis pricu... Scenario je dobro napisan i nije nikakva kopija Matrix-a kao sto je neko vec pomenuo na forumu.. Grafika nije "state of the art" ali to mi nikada nije bilo bitno ako se prica forsira... Soundtrack je dobar, mada primjetio sam da su dijalozi i neki environment zvukovi prilicno loseg kvaliteta za danasnje standarde sto je potpuno ne razumivo jer igra ne dolazi na dupke punom DVD-u.. Motion Capture je takodje O.K. mada je u nekim scenama mogao biti bolji... steta sto japanci nisu radili na tome... Jedina stvar koja me nervira je ako igrate preko analoga u neki situacijama (dok se penjete preko zice ili na oluke) izgubicete zivce jer detekcija pokreta analoga je jako osjetljiva..... ![]() U principu... jako dobra igra i preporucujem je svakom kome treba osvjezenje na polju avantura... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Novi član
Član od: 13.12.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Član
|
![]()
Skoro pa savrsenstvo.
Kada se pojavi nesto slicno ili 2 deo obavezno kazite. Stvarno bi trebalo jos puno ovakvih igara, u stvari sve igre bi trebalo da se igraju na ovaj nacin. ![]() Prava poslastica... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
Član od: 17.4.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Upravo sam presao ovu igru i moram da kazem da je to najbolja igra koju sam imao prilike da igram
![]() ![]() ![]() Da li neko zna neku slicnu igru ili da je neka slicna u pripremi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 73 puta na 56 poruka
|
![]()
Odlicna igra, prica me potpuno uvukla, mada jedina mana joj je sto je kratka. Dopada mi se i nelinearna prica i vise krajeva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
Član od: 19.4.2006.
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Ljudi imam problem vec na pocetku ove igre. Problem je taj sto ne mogu da obrisem svu krv sa plocica u kupatilu tako da pandur uvek primeti i Game Over. Dakle kada odvucete telo i uzmete cetku lik ocisti samo onu najvecu krvavu mrlju ali ne i trag koji je ostao od povlacenja tela po plocicama. Kada probam da uzmem opet cetku kako bih obrisao i to, igra mi ne daje tu opciju. Probao sam i da tokom brisanja pokrenem lika ali ne moze, znam da je resenje verovatno banalno lako ali eto pomozite...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 71
Zahvaljeno 9 puta na 9 poruka
|
![]()
Mislim da i ne mozes da obrises svu krv,a nije ni potrebno.To ciscenje ti samo kupuje vise vremena da pobegnes.Prosto ubaci coveka u kabinu,obrisi mrlju,operi ruke,sakrij noz i imaces sasvim dovoljno vremena da lagano nestanes(cak mozes i da dovrsis veceru).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Član
|
![]()
Ja nisam uopste brisao krv sa poda, zapravo ja sam samo oprao ruke i izasao van, lepo i polako kroz vrata kafea i lepo u taxi i odes kuci i ... dalje igraj sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
Član od: 22.7.2006.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Igra je samo tako najaca mnogo sam se zabavio i obrnuo je za 2 dana stalno sam je igrao i imas mnogo mogucnosti a krv mozes da obrises mada ti ne treba.Ali najaca fora je kad ti oces da izadjes iz kafea sve si sakrio i osalo a prodavacica te zausta i prepadne samo sto nisi platio racun?!Hehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
|
![]()
Ako se dobro secam, krv se i ne moze potpuno obrisati, jer je skriptovano da policajac pronadje les, medjutim, ako krv obrises, policajac nece odmah posumnjati.
IGRA JE EXTRA! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Jel to ona potpuno nelinearna igra koja je bila najavljena u SK-u????
Ona gde na pocetku ubijes neduznog coveka , a neznas ni sam zasto??? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Pisac je hteo da pita da li se radi o igrici na koju on misli, jer nije siguran posto je citao pre 3-4 meseca u casopisu opis o igri koja mu se svidela ,a nije zapamtio ime!!!!!!
Pa da li citalac moze da odgovori piscu?!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.593
Zahvaljeno 10.791 puta na 6.909 poruka
|
![]()
Jeste,to je ta igra...
Odlicna prica,ali su je upropastili uvodjenjem glupih akcionih sekvenci...treba da sam oktopod da bi sve ono na vreme ispritiskao ![]() Odustao sam kod scene kada u stanu pocnu neke stvari da lete ka meni...nije bilo sanse da izbegnem sve...steta igra zaista izgleda OK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Starosedelac
|
![]()
eeee koliko sam se ja mucio za tu scenu sa namestajem
jednostavno izadjes iz igre, opicish malo CS, i ponovo Fahrenheit.... iz prve! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]() Citat:
P.S. To se odnosi na "Indigo prophesy", ali to je ustvari ista igra, samo za evropsko tržište. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, fahrenheit, indigo prophecy |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|