![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 828
Zahvaljeno 255 puta na 143 poruka
|
![]()
Ja sam je danas nabavio, i odlicna je, ali imam jedan problemcic, na onom delu sam kad Kaina u kancelariji napadaju one ogromne bube. pred sam kraj, iako ispritiskam sve sto tamo pise na vreme, opet mi na kraju pise failed i buba me pojede
![]() Poslednja ispravka: Rocker (21.3.2007 u 17:13) Razlog: "nevidljiva" slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: Dio37 (21.3.2007 u 19:12) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Član
|
![]()
Joj da, ta fora je i mene malo namucila dok je nisam provalio
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Starosedelac
|
![]()
Ma prebacih ja na easy i predjoh celu igru!
Hehe, a imao sam bežicnu tastaturu, pa me je malo Oracle mučio zbog brzine odziva, onda iskopam negde neku staru "žičnu", uštekam, i ladovina... predjoh za tren oka... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Starosedelac
|
![]()
Narode ajd' neko iskusniji nek mi preporuci jos nesto na foru Fahrenheita, mnooogo mi se svideo (ako uopste postoji tako nesto)... Moze i starija, nije bitno... 'fala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Mr. Spatula
|
![]()
Procitaj celu ovu temu, pa mozda i nadjes nesto. Par puta je pricano o tome da li ima nesto slicno Fahrenheitu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Starosedelac
|
![]()
Silent Hill? To i Fahrenheit su kao nebo i zemlja. A sto se tice FMV avantura (sa kojima ih je neko poredio) takodje ne mogu da nadjem mnogo slicnosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Starosedelac
|
![]()
Nasao sam samo da se pominje Silent Hill. Licno bas mnogo ne volim horore, pre bih nesto kao npr. istrazivanje slucajeva, u ulozi detektiva, al' otprilike na nacin kao sto je uradjeno u Fahrenheitu... Kakve su npr. CSI igre? Lici li to na nesto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
Igrao sam samo ovaj zadnji, CSI: 3 Dimensions of Murder i nije mi nesto. Mada ako si fan CSI, pogotovo Vegas, mozda ti se svidi. Mada CSI nikako ne moze da se poredi sa Fahrenheitom. CSI je P&C, a Fahrenheit je.... Fahrenheit ![]() Ovde imas diskusiju o CSI. http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=13810 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.053
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Hmm, da i ja dam jedan komentar ovde.
![]() Prvo: Shlaymara, hvala ti na ovoj ekstra igri! Vidite li, ljudi, da se isplati ići na SK Forum okupljanja. ![]() Sviđa mi se kako je igra ekstra odrađena iako mi nije baš grafički izgledala najbolje (zbog konfiguracije) ali na to sam navikao. Ni ja je ne bih svrstao u avanture pošto sam je izuzetno lako prešao (nije kao Syberia npr.) ali nema veze za to. Ja sam je prešao na jedan način (roboti vladaju svetom, trećina čovečanstva zbrisano, Lukas i Karla žive u podzemlju sa beskućnicima) dok je brat prešao na drugi način (Lukas sam kod onog velikog drveta i onda mu Karla prilazi) ali ne znam koji bi mogao treći da bude? Ništa, pogledaću na YouTube, možda bude nešto. ![]() Scene sa refleksima i brzim pretiskanjem dugmića nije bilo teško (Normal Mode) ali mogu reći da sam ipak grešio ponegde. Ukratko: odlična igra, mogla je biti malo duža. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Član
Član od: 16.11.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
Malo se kasno ukljucujem u temu, ali oprosticete mi...
Igra je genijalna!!! Izvodjenje, prica, atmosfera... Mislim da dugo vremena nece da se pojavi nista slicno!!! Nazalost... Odigrao sam je jos pre godinu dana i totalno me je kupila... Nadam se da ce drugar skoro da mi vrne disak, da je okrenem jos jednom... A ja pobio bube... Ili sam pobegao od njih... Ne pitajte kako... Nije bilo Easy... Poslednja ispravka: Shlaymara (15.6.2007 u 22:22) Razlog: Spajanje poruka |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Član
Član od: 16.11.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
Za Hacker Acu: Treci je sa Karlom. Ako Lukas pogine, ona zavrsava misiju... Doduse, ja ga nisam odigrao, nisam uspeo...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aca973 na korisnoj poruci: | ||
hacker_aca (18.6.2007) |
![]() |
#94 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
Igrica je super kada sam je igrao stao sam kod one crkve sa anđelima.
. Poslednja ispravka: zidan grobar (20.8.2007 u 9:20) |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Član
Član od: 19.5.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 12 puta na 7 poruka
|
![]()
Overrated. Priča na prvi pogled izgleda ko prelepi žuti dijamant.. dok ne otkrijete da je to samo kristalizovana pišaćka. Nešto što je mogao da bude genijalni psihološki trip pretvorilo se u papazjaniju o nekakvim vanzemaljcima, šta li su već (ćale otiš'o do VCa, dete selo da dovrši priču). Kraj(eve) nisam ni odigrao. Iskreno, zabole me. Za nastavak (ako ga bude) toplo preporučujem tim ljudima da ubiju stori vrajtere zadužene za ovaj travesty i zamene ih sa šimpanzama za pisaćim mašinama (vala bolje će odraditi posao).
Ovo pišem zato što sam se strašno razočarao, toliko sam se uživeo u priču igre (ne pamtim da mi se ikad tako nešto desilo). Dok sam tada (još) uživao, ni u snovima mi nije padalo na pamet da će ići ka ovako ružnom epilogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.702
Zahvaljeno 867 puta na 516 poruka
|
![]()
eh ko hoce stvarnost, moze da proba da je dozivi. meni se svidja kada igra pokusava da me ubedi u nesto nestvarno. fahrenheit nije savrsen, ali je vrlo dobar. to sto je tebi bio nesto najbolje na pocetku i sto se zavrsilo kako nisi zamislio- nije razlog da je nazivas bljuvotinom. stavise, ona je i dalje nesto najoriginalnije sto je izaslo u poslednjih 5-6 godina, i nesto sto te je kako si sam priznao zaintrigiralo. tebi se kraj nije dopao, ali ce nekome igra bas na kraju postati posebno zanimljiva.
inace, igra je negde poznata i kao indigo prophecy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Mr. Spatula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |