![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Mr. Spatula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
Ne znam sta imaju zajednicko.
Ali sto se tice grafike do izrazaja dolazi ona crno bela slika, a to je pretpostavljam The Lost Crown A Ghost-Hunting Adventure ![]() ![]() Znas kako, ima da sacekaju sve igre, da ja odigram Fear 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Mr. Spatula
|
![]()
Izdajico
![]() Svim onim igrama je zajednicki endzin. Sve pokrece wintermute endzin, tako da kako neka avantura izgleda ponajmanje zavisi od endzina a umnogome od samih autora tj sposobnosti da nacrtaju/izmodeluju nesto lepo ![]() Sto se tice Lost Crowna, u pocetku je malcice dosadnjikav, nekih 15-20 minuta igranja. Ali kad prespavas prvu nocu u kuci, onda si upecan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
Dobro, naravno da kapiram da enzdin p&c avantura nije isto sto i endzin fps-a, tj. da se lakse moze prepoznati isti endzin kod pucachina.
Nista onda, odo ja da pucam, pardon ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
Član od: 21.1.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 20 puta na 15 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Mr. Spatula
|
![]()
To nije dovrsena igra a verovatno ni nikad nece. Radno ime joj je Project Joe a radili su je ljudi iz Sticky Studiosa. Bas steta, igra izgleda fenomenalno. Ako te interesuje, imas DEMO.
Ako nekog interesuje, slike su iz sledecih igara: On the Tracks of Dinosaurs (u izradi), East Side Story (izasla), Project Joe (otkazana), Lost Crown (izasla), Art of Murder (izasla), Dirty Split (izasla, freeware), Chess Worlds (u izradi) i Fairy tales about Toshechka and Boshechka (izasla). |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
Član od: 27.3.2008.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 16 puta na 13 poruka
|
![]()
Ima li neka neka dobra P&C avantura koja je izasla u poslednje vreme (6-7 godina) a da preovladava humor.
Presao sam: Ankh 1 i 2 (humor za cistu destku i da nije glupog pixel huntinga bila bi ovo IMO najbolja avantura ikada,cak sam se vise puta nasmejao nego u MI serijalu) Sam&Max (dosta dobra igra) Wild western adventure ( odlicna i vrlo duhovita igra samo smaraju one sangarepe) Marty Mistere (takodje dobra,nema bas puno humora ali sam kao veliki ljubitetelj stripa uzivao u igri) Probao sam i Al Emmo ali mi se nije svidela od samog pocetka,verovatno zbog grafike pa sam odustao od nje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
|
![]()
Probaj Runaway, a posle i drugi deo ako ti se ovaj svidi. Ili Strong Bad serijal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Starosedelac
|
![]()
Al Emmo, Jack Keane
tu je i novi Ceville koji je uradjen u slicnom grafickom dizajnu kao i Ankh Poslednja ispravka: dijego_ (2.3.2009 u 22:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Veteran
Član od: 14.3.2009.
Zahvalnice: 206
Zahvaljeno 273 puta na 178 poruka
|
![]()
Koja je ovo avantura izgleda vrh na prvi pogled?
A sam je isekao profi ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]()
The Lost Crown A Ghost-Hunting Adventure.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Starosedelac
|
![]() ![]() zalazem se da se ovo prizna kao poen u Pogodi Avanturu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.634
Zahvaljeno 3.759 puta na 1.834 poruka
|
![]()
pomozite prijatelji avanturisti...moze neka preporuka...jedino sto sam igrao od avantura su sve Sokalove igrice od Syberije pa na ovamo...plus still life...dvojku necu ni da igram...
znaci vazno da ima dobru pricu,dobre zagonetke...da bude zanimljiva...grafika nije vazna... ![]() ps: nesto u Sokalovom stilu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Mr. Spatula
|
![]()
Hm, nesto u Sokalovom stilu...
Recimo Secret Files: Tunguska ili nastavak Secret Files 2: Puritas Cordis. Ili nesto jednostavnije ali je izvodjenje na slican fazon Art of Murder: FBI Confidential Art of Murder 2: Hunt for the Puppeteer Chronicles of Mystery: The Scorpio Ritual |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.634
Zahvaljeno 3.759 puta na 1.834 poruka
|
![]()
nisam ni video ovu temu...e pa hvala na preporuci...
probacu secret files prvi deo,pa ako mi se svidja... tu je i drugi... art of murder,cini mi se II imam na disku,al mi na starom kompu bas lose radila...mozda probam sad na novom...mada 10-15 minuta kolko sam igrao nije me odusevilo... btw danas sam nabavio The Longest Journey...ali grafika me upucala...ne sumnjam da je prica vrh i cak i grafika,ali na manjim monitorima i starijim komfama... Poslednja ispravka: Shlaymara (14.7.2009 u 22:05) Razlog: Spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]()
Odigraj Longest Journey.
Losa grafika u igrama odbija mozda prvih sat vremena igranja, posle apsolutno nije bitna, pogotovo u P&C avanturama ![]() I odigraj drugi deo Syberia-e, dosta je dobar, nije na nivou prvog dela, ali to ne znaci da je los, jer je prvi deo izuzetan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]()
Tako ti je to kad covek odustane od svojih ideala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Član
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Still Life kec, odlicna igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, predlozite mi avanturu, preporuka avantura, preporuka igara, sta igrati |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MTID, MTU i SK: Šta nam treba za dobru eTrgovinu? | Dukes | Javne rasprave | 65 | 23.1.2012 14:51 |
Nekoliko saveta za novog avanturistu | pfonihx3 | Avanturističke igre | 224 | 27.9.2011 13:41 |
POMOC !! Trazim dobru tastaturu | blabla21 | ŠDK - Ostale komponente | 8 | 2.8.2011 16:48 |
Predlozite mi novu konfu | Goonotora | Šta da kupim? | 36 | 22.12.2007 2:53 |
Predlozite neki dobar, mali FPS! | ZoNi | Akcione igre | 11 | 4.10.2006 22:12 |