![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
Jel igrao neko ovu igre, treba da mi >ahm< stigne kroz neki dan, na gemespotu sam video da jos nije izasla u prodaju, ali trebala bi da je neka vrsta horor avanture.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
pa delimicno si u pravu, vazdusna linija je u pitanju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mr. Spatula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
ama vec ima da se, ovaj, preuzme, 15% preuzeto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
![]()
omb omb omb, deluje strava! Steta sto se ne moze igrati sa zenskom odmah, nekako mi se cini najbolja (
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
heh evo neko na danasnji dan izbacio review http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=67124
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mr. Spatula
|
![]()
Izgleda da opet corak
![]() "Pathologic looks terrible. It's a Russian game from 2005, looking like it's from 2000 at the best. But I love how it looks. The FPS controls are awkward, the side-step idiotically slow... like, er, stepping sideways is. Traipsing around the medium-sized city is slow and frequently dull." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
ceo clanak mu je ambivalentan, cas hvali cas kudi, mada je najvaznije pohvalio, jaka prica i radnja, grafika po meni moze da bude kao monkey island 1, ne bi mi smetalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mr. Spatula
|
![]()
Ni meni ne smeta grafika, ali ako je gameplay uzas e, onda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
|
![]()
ma jes, nije ni doom ni unreal u pitanju da ti trebaju refleksi, avantura; kolko vidim iz opisa ima vremenski skriptovane dogadjaje, daj i to cudo da vidim. Ma zapalio se ovaj na igru sto daje opis, kobajagi dosadno dosadno a ovamo ga ne mrzi da prelazi kilometre da bi video sta se dalje dogadja, bas ono sto se trazi od igre. I specifikacije mi se svidjaju, jes da im grad ne izgleda nesto, ali face i animiranje istih pohvalise
Review by John Walker Pathologic Broken and beautiful. Features System Requirements (Provided by publisher): Minimum: 800MHz CPU, 384MB RAM, 16MB video card. Recommended: 1.4GHz CPU, 512MB RAM, 64MB video card |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]()
I shta bi? Valja li cemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
za 2 dana, crko mi bio AP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
Igra pati samo od jedne ozbiljnije stvari: graficke zaostalosti, izgleda kao morrowind okolina na low levelu, ljudi koje srecem su relativno normalno izmodelirani za sadasnje kriterijume. Kretnja ne pati od nicega, strejfovanje je sporije od half life tj CS, ali nije toliko sporo da ga treba nesto izdvajati, prica se lepo razvija, ali mnogo bi lepsi uzitak bio kada bi zgrade imale malo vise poligona ili lepse texturem. U svakom slucaju igriva je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Mr. Spatula
|
![]()
Dobro, znaci tehnikalije nisu problem. Ali ono najvaznije prica/zagonetke? I, meni jako bitna stavka, inventar. Kombinacija predmeta,prglednost,info.....
Je*em ti lokalnog pirata. Ne moze da nabavi igre u normalno vreme, pa da ga ubijes. Jos nema ni Paradajz, a kamoli nesto svezije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
pazi da mu ne stignu lubenice
![]() ![]() Sa tehnicke strane se (za sada, igrao sam jedno 2 sata) treba zameriti trckanju koje traje i traje i traje itd i grafici (nema ni jednog prigodnog efekta na mapama, cista difuzovana mapa na poligonu, a svetlost ne daje nikakve efekte po njoj, tako da izgleda ruznjikavo, iznutra zgrade su nesto bolje nego spolja) ostalo je u nivou neke normale moglo se poraditi ali ko zna, jopet ja vise volim pricu nego ista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Mr. Spatula
|
![]() Citat:
![]() fala madhatterYU za info poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
![]()
Sto kaze Shlaymara
![]() Trc' do lokalnog pirata. Arr, matey! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]()
ja sam igro samo demo i nije losa ali e shvatam zasto sam uradio pola stvari nekako su nelogicne i sta je uopste cilj igre da pronadjem lek protiv zaraze ili sta.........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 95 puta na 46 poruka
|
![]()
Једна од најзначајнијих игара икад направљених, бескомпромисног приступа видео играма као артистичком медију, која је остала скоро потпуни опскуритет за играчку популацију, биће (ако буде среће) поново презентована у виду римејка који се планира исфинансирати на KickStarter-у у септембру.
О оригиналу: http://www.rockpapershotgun.com/2008...rt-1-the-body/ https://www.youtube.com/watch?v=kuSXOQLLhOQ Једна сличица из евентуалног римејка: |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
adventure, avanture, horor, horror, pathologic |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|