![]() |
![]() |
|
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Član
Član od: 21.10.2006.
Zahvalnice: 524
Zahvaljeno 59 puta na 27 poruka
|
![]()
Nisam ga znao licno, ali ostao mi je drag kroz postove i poruke. Saucesce njegovoj porodici. Bog uzima najbolje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 415
Zahvaljeno 1.006 puta na 568 poruka
|
![]()
Iskreno saučešće porodici, počivaj u miru Vojo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Član
Član od: 11.8.2008.
Zahvalnice: 210
Zahvaljeno 19 puta na 12 poruka
|
![]()
Heroj je otisao u vecnost! Pocivaj u miru Vojo. Nikada neces biti zaboravljen veliki covece.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Novi član
Član od: 19.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Saucesce porodici i redakciji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Veteran
Član od: 29.12.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 380 puta na 218 poruka
|
![]()
Koga cu sada da opomenem da podesi forumsko vreme.
![]() Siguran sam da ovoga puta nisi zaboravio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Član
Član od: 9.4.2011.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 31 puta na 25 poruka
|
![]()
Saučešće porodici, neka mu je laka crna zemlja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Veteran
Član od: 3.5.2008.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 213 puta na 144 poruka
|
![]()
Setih se reči Petra Božovića, koje je izgovorio kao učitelj Crnić: Zašto dobri ljudi odlaze, moj Vrano...
![]() Voju sam upoznao na jednom od okupa forumaša. To je bio čovek pun znanja i volje da svima objasni šta god ih je interesovalo, a da je on to znao. Jednom me je jako intereovalo kako su se nekada pre digitalne fotografije, slike prenosile sa filma na medijume koje koriste štamparske mašine, i postavio sam pitanje ovde (ne sećam se da li sam tražio baš Voju da mi odgovori, moguće da jesam) i Voja je naravno sve potanko i naširoko objasnio u nekoliko velikih postova, čak i ono što nisam pitao, ali i to sam sa zadovoljstvom i znatiželjom pročitao. Slava mu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Novi član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Дивно је било познавати те, попричати понекад у Шуматовцу, дискутовати са тобом...
Почивај у миру, драги колега. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Novi član
|
![]()
Malo je reci da je covek bio Legenda. Pocivaj u miru, R.I.P
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Starosedelac
|
![]()
Upoznao sam Voju na "zlokupu" na kališu još odavno, posle smo išli i za Novi Sad na okupljanje forumaša, stvarno je bio legenda, retko intresantan čovek. Čast mi je što sam ga upoznao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 181 puta na 87 poruka
|
![]()
Počivaj u miru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Novi član
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
Saučešće porodici i prijateljima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |||
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.400 puta na 3.941 poruka
|
![]()
Prije tacno 4 godine ove poruke od Voje su me docekale u inbox-u kada sam se ujutro prijavio na forum.
Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.4.2008.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 1.135 puta na 897 poruka
|
![]()
Ej, ovoga se i ja dobro sjećam, ali mislio sam da je stvarno, nisam shvatio da je prvoaprilska šala i samo sam ignorisao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Veteran
|
![]()
Slava mu, covek je bio veliki saljivdzija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Intelov plaćenik
|
![]()
Neka mu je laka zemlja, bez njega danas ne bismo imali SK kakav znamo, divan čovek, upoznao sam ga jednom prilikom. Saučešće porodici i redakciji, gubitak je jednostavno ogroman!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Član
Član od: 31.3.2013.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 124 puta na 57 poruka
|
![]()
Hvala ti na beskrajnom strpljenju nakon svake gluposti (a beše ih milion), na nesebičnoj pomoći kada god si bio u mogućnosti, pa se čitamo jednom na nekom BBS-u tamo gore. Počivaj u miru, Sysope.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Jan Čmelik na korisnoj poruci: | ||
Wolverine (6.8.2014) |
![]() |
#118 |
Starosedelac
|
![]()
Pocivaj u miru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Starosedelac
|
![]()
Znaci ne mogu da verujem...Umro je jedan od najvecih coveka kojeg sam ikada upoznao...Covek sa kojim sam proveo dane i noci u konverzacijama online, redovno se dopisivao sa njim, pomogao mi je x puta kada mi je nesto trebalo oko elektronike, jednom mi je cak i spasio zivot kada sam se "igrao" visokonaponskim strujama...Ne znam..potpuno sam ostao bez reci, a bas mi je pre neki dan pao na pamet. Jako mi je zao. Uvek mi je govorio da je spricer pravo pice
![]() Vojo, pocivaj u miru i neka ti je laka zemlja. Ostavio si neizbrisiv trag kako u svetu racunara tako i u nasim srcima. Siguran sam da si sada na nekom mnogo boljem mestu. Veliko ti Hvala na svemu... Poslednja ispravka: PeTkO (1.4.2013 u 3:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dex naveo si odlicne primere zasto je Voja meni ostao zapamcen kao Legenda covek.
Prvo iako dosta stariji od mnogo nas, stilom pisanja i duhom se osecalo kao da smo mi stariji od njega a da se on tek zagreva za nove projekte. I ta stalna borba da se uradi ispravno i kritike, na racun sopstvene firme ako treba, dakle sa stavom bez obzira o kome se govori, e tu slicnu osobinu imam i upravo ta single stvar izmedju ostalog je dovoljno. Da na prvu loptu svaki forumas shvati, da on nije bio obican covek. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Voja Antonic egal Nikoli Tesli | aLti | Brbljaonica | 6 | 16.8.2013 21:43 |
Voja... pardon, Peđa karikaturista | Andross | O SK-u uopšte | 8 | 4.3.2006 10:55 |