![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dosta preview-a nema bas sirovi zvuk borbe ali PC Gamer je izbacio par kratkih klipova. Podseca malo na Vermintide, udarci zvuce i deluju bas "mesnato"
![]() https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/F6...nd%20combo.mp4 https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/ba...20strike_1.mp4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Veteran
Član od: 3.1.2009.
Zahvalnice: 346
Zahvaljeno 385 puta na 231 poruka
|
![]()
Ne izgleda lose, ali mi deluje da ce ovaj zvuk veoma brzo da mi ide na nerve. Ako je ovo final definitivno idu sound effects na minimum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Mada moguce da je ovakav zvuk zbog nivoa protivnika, isuvise je visok nivo za ovog koji igra pa je ovo mozda neki "deflect" zvuk. Ko ce ga znati, svakako smeta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Problem u mnogim igrama .Ja jos ne volim muziku tokom borbe bas zbog toga sto volim cist zvuk same borbe . Losa animacija u borbi cesto je manje zlo nego zvuk kad ne valja. Ovde taj segment deluje solidno.
To zvono treba da simulira udarac u oklop, metal valjda. Dobro je samo da promene malo sam odzvon taj. Manje na zvono da vuce. Da bude puniji zvuk i malo tuplji. Ako to ima smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Opet kazem mozda slicno Vermintide 2, mislim da su oni odlicno odradili zvuk, pogotovu sto je borba u toj igri konstantna za razliku od Avowed koji mozda i ne mora toliko da "ublazava" zvuk. Cisto nesto malo.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.694
Zahvaljeno 4.126 puta na 2.695 poruka
|
![]()
Ovo bi trebalo da izlazi za manje od nedelju dana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.936
Zahvaljeno 2.132 puta na 1.184 poruka
|
![]()
Ne bih pipnuo igru ni štapom. Bukvalno je na drugom kraju štapa na kojem je Pillars of eternity. Generičko, šareno đubre ko ovaj novi DA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 193
Zahvaljeno 181 puta na 114 poruka
|
![]()
Nakon Outer worlds ocekivanja su svakako jako niska. Znam da se nekima svidjela i da je u sustini do ocekivanja, ali Outer Worlds ne samo da nije bio novi FO: NV nego je skoro parodija na zanr bila. Kao da je inicijalno trebala biti mobile game i na kraju portovana na PC/Konzole. Ne znam kako drugacije objasniti moj utisak. Kao one Gameloft kopije originalnih naslova za telefone.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Isto, iako ovo izgleda OK za sada, ipak ne ocekujem previse. Bolje da se iznenadis nego razocaras bez potrebe
![]() OW je i mene bas razocarao, po neki prikazivanjima izgleda da ima poboljsanja u odnosu na njega (istrazivanje i neki RPG elementi pre svega) ali svakako ostaje da se vidi. Takodje, cena je bezobrazna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 498
Zahvaljeno 3.149 puta na 1.323 poruka
|
![]()
Kao što je bilo i očkivano prosečan western rpg...verovatno će biti brzo zaboravljen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Po nekim ranim recenzijama, izgleda sasvim OK igra ali nista vise od toga.
Na debelom popustu definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Duze nisam video ruznije dizajniranu igru UE5, likovi izgledaju maximum sterilno ili sto bi se reklo "modern day",razlika izmedju muskih i zenskih likova je minimalna, combat je serviceble bar za ovih par sati igranja, world deluje prilicno empty i lifeless, prica je za sada nista posebno, vi ste neki izaslanik kralja koji je usto i "godlike" bice i odlazite na neko ostrvo da resite misteriju nekakve zaraze ili sta vec. Igra je navodno smestena i PoE setting mada kao neko ko je igrao samo keca...nista mi ne izgleda poznato
![]() Optimizacija nije dobra, na mojoj masini (7800x3d, 7900xt i 32GB rama) igra u 1440p nemoze da odrzi stabilnih 60fps a u "guscim" zonama tj city lokacijama. Jos jedna UE5 "optimizacija" ![]() Uglavnom za ovo vecernje vreme provedeno u Avowed...igra mi je (za sada) jos veci prosek nego OW. Rpg elementi se nesto i ne vide (skillova deluje da ima malo izmedju tri "klase" a max level je koliko vidim 20) tako da ne bih preporucivao ovo cudo van game pass-a i free zone. Videcemo dal ce se utisci popraviti malo dok budem vise zalazio u igru...mada nesto nisam optimistican tbh |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.006
Zahvaljeno 4.066 puta na 2.438 poruka
|
![]()
Vidim malopre na YT da igra ima gomilu bagova poput često korumpiranih sejvova, kvestova koji bi trebalo da su završeni ali se nije trigerovalo nešto... čovek kaže da je u jednom slučaju morao oko 4~5h igranja da ponovi da bi uspeo da zaobiđe bag. Znači opet prvi kupci beta testiraju.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Te save corrupt i slicne bagove jos nisam imao, jutros su izasli day one driveri pa cu videti dali popravljaju performanse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Utisci uglavnom tu negde oko nekog proseka. Neka mesavina uzaludnog nadanja i najobicnijeg hejta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 894
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.694
Zahvaljeno 4.126 puta na 2.695 poruka
|
![]()
Ogledao sam nekog streamera sto je odigrao 4-5 sata igre ispocetka.
Iskreno, meni se ovo svidja. Samo ne bi da dajem $70, tako da cu verovatno sacekati da dodje na neki popust. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (17.2.2025) |
![]() |
#80 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Mada, pocetak je izgleda najbolji, kasnije dosta stagnira koliko sam procitao i video. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|