Citat:
mitrovskiigi kaže:
Da, slusao sam sistem, ne od jednog, nego od nekoliko k evrona.  Moj gazda ima tako nesto kuci tako da znam kako se to cuje na samo 2x7W izlazne snage. Izmedju ostalog ima pojacalo sa lampama u A klasi. To je nesto najbolje sto uopste postoji. Slusao sam i trubace u studijskom okruzenju.
Sto se tice ATP-3 cak se i on cudio da i mislio je da se zaj... sto je to kupio. Microlab TMN-1 ga je prijatno iznenadio u tom pogledu.
Da, tacno je da skuplji Microlab ima losiji zvuk, mnooogooo losiji. Ako imas prilike napravi se blesav i trazi da ti negde u nekoj radnji puste TMN-1 i videces o cemu pricam.
Slazem se da je kuca sasvim drugacija okolina ali isto tako mislim da se u kuci bilo koji sistem moze cuti samo bolje, nikako gore no u radnji. E sad, da li se jedan sistem moze u kuci cuti npr. lupam, 2x bolje a drugi 4x bolje, to sumnjam.
|
OK. Vidim da znas sta pises i imas reputaciju od mene. Inace ja sam imao upravo lampasko pojacalo ali jace u A klasi i Infinity zvucnike i zato sam te to pitao.
Sto se kucnih uslova tice ne tvrdim koliko ce se puta bolje cuti jel to i nije poenta vec bolje u zavisnosti od razmestaja i "umrtvljene sobe" - tepisi, zavese, raspored satelita....
Uostalom razumes sta hocu reci.
Poz