![]() |
![]() |
![]() |
#61 | |
Veteran
Član od: 29.6.2016.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 202 puta na 172 poruka
|
![]() Citat:
Igrao sam od početka do kraja ''pure advance'' build. Znači samo advance oružja: od početka igre odmah taj električni malj, pa sve do negde polovine igre kada sam na dršku tog malja dodao onu električnu testeru (tzv. Pizza cutter). Konačno u poslednjoj trećini sam uzeo ubedljivo najbolje ''advance'' oružje - Black steel cutter - i sa njim sam završio igru. Dosta sam koristio potencijal prostetike - Legion arm-a - Flamberge je odličan bacač vatre koji lako rešava bossove. Takođe i ''throwable'' items su mi dosta pomogli u boss fajtovima (naročito ovi sa vatrom i otrovom, koji se dobro skaliraju na ''advance''). U NG+ ću da probam ''pure motivity'' build i da koristim Big Pipe Wrench namontiran na Krat Police štap, kažu da je to ubedljivo najjače kombinacija oružja u ovoj igri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Lies of P definitivno ima replayability value, zbog zaista odličnog izbora oružja, pa da se u svakom novom prelasku isprobaju nova oružja i buildovi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Kekule Mekule
|
![]()
Meni poslednja trecina nije predstavljala neki probelm ili tezak quality drop. Arche Abbey jes malo prazan sto se propsa tice al' nije mi nesto smetalo.
Najbolja stvar sto se oruzja tice jeste sto mozes da isprobavas kombinacije bez penalty-a na lutkama i da setas rucke na svojoj nabudzenoj ostrici. Legion Arm-s su ultra korisni, nabudzeni puppet string i aegis su cheat mode maltene, nabudzeni fulminis je penicilin za black rabbit brotherhood. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 609 puta na 368 poruka
|
![]() Citat:
![]() Zato se uvek vraćam pre Bloodborneu i ranijim DS igrama. Trojka mi je favorit doduše |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 189
Zahvaljeno 448 puta na 291 poruka
|
![]()
Igra je zasluzila bar neku nagradu jutros, ali dobro...
Zar nije izasao apdejt sa kojim je igra malo laksa, tj. gde je povecan malo taj parry window? Ja nisam igrao od kada sam presao ali sam cuo... Za mene je dobar deo igre kisobran bio gospodska varijanta, pa sam jedno vreme trosio kosu a igru sam priveo kraju sa katanom. Inace, zavrsetak igre jeste mozda malo siromasnij artisticki ali to po meni ni malo ne utice na kompletnu igru pogotovo kada se uzmu u obzir poslednja dva bosa + mene odusevio cliffhanger. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Jeste u apdejtu perfect guard window nešto malo popravljen, ali jako je to i dalje usko, mnogo je teško, zahteva ogromnu vežbu i posvećenost, a mene baš zabole da se satima mučim kod svakog bossa samo da bih uhvatio taj perfect parry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Kekule Mekule
|
![]()
Tera igra da se nauci moveset boss-eva (za razliku od dks gde ne moras da znas sta koji napad radi u dobrom delu vremena) zbog gomile delayed napada ali nije toliko strasno, iskombinuje se dodge i parry i dobar si. Plus ako se investira u guard regain talente masala. Uglavnom brzo se pohvata sta je lako guardovati a sta je bolje dodge-ovati ili se samo odsetati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Veteran
|
![]()
Evo, upravo sam večeras pobedio i Namless Puppet-a (iz svega nekoliko pokušaja), a čitav NG+ sam prešao za svega 2 dana, neuporedivo je lakše nego prvi prelazak, naročito sa strength (motivity) build-om, plus još sam sve stats-e nabudžio od 40 do 60. Ja sam igrom oduševljen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 498
Zahvaljeno 3.149 puta na 1.323 poruka
|
![]()
Procureo build bez Denuvo-a...izgleda da se neko od developera malo "zeznuo"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Veteran
|
![]()
Nema veze, ionako se igra jako dobro prodala u ovih 5 meseci otkako je izašla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |||
Starosedelac
|
![]()
Taman da i ostali ovde vide o kakvom je biseru rec...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Uvek " procuri" slobodna verzija. Mozda nekad ali mislim da je ovo neka strategija da kad se proda igra i prirodno opadne paznja pusti se slobodnjak da se obnovi hajp . Sad ce algoritmi opet gurati sadrzaj i na one koji ne idu namerno da vide kako se prelazi taj i taj bos.
Najveca zastita Lies of P je tezina ipak. Secam se Sekira a kazu da je ovo teze od Sekira ali najmanje jednako dobra igra. Traume . Bez najmanje ironije jedva cekam . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Nadam se . Mislim da kad god naidje souls igra koja se malo razlikuje od DS po metodima borbe i samoj filozofiji ima dosta nerealne i neopravdane kritike.
Za AC6 znam da je tako. 90% negativne kritike je sta igra nije a treblo bi da bude da bi bila DS. Veliki robot sa dzinovskim macem koji je trom i valja se po prasini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Kekule Mekule
|
![]()
Treba vremena za navikavanje i to je to, slicno je soulsu ali nije isto i onda ide frustracija. Kada sam probao demo maltene sam otpisao igru (kako ja nub ovde kada kidam soulse smece jedno), kada je izasla i prilagodio sam se vrhunsko iskustvo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.873
Zahvaljeno 996 puta na 617 poruka
|
![]()
Meni samo fali sto nema dynamic HUD. Nema ni mod, sto je bas neobicno. Moze samo da se ugasi skroz.
![]() Nesto u poslednje vreme izbegavam da na OLED-u igram naslove od 50-ak ili vise sati ako imaju HUD koji ne moze da se skloni. Mislio sam da cu se opustiti vremenom, ali evo i posle godinu dana vrhunskog iskustva bez problema, nesto mi ne da mira. Ni titlovi mi ne daju mira jer negde ne mogu da se podese i stalno su beli, na istom mestu. Odoh u off izgleda, ahaha. Svakako imam i "radni ekran", pa ce se odigrati ovako ili onako. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Starosedelac
Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka
|
![]()
Ja sam ovo probao nekih par sati, stigao do onog groblja koliko se secam i odustao, prvenstveno, teska mi je igrica, a ja nisam ljubitelj takvih igara, gde cu morati da se mucim 2 3 4 sata sa pojedinim delovima igre. Ali generalno, igra je lepa i dosta dobro optimizovana, sama mehanika nadogradnje bas radi svoj posao koliko sam uspeo da se nabildujem do tog dela gde sam prestao sa igrom. Sve u svemu, imam aktivan gejm pass, pa joj mozda dam sansu opet, ali otom potom, imam par naslova da predjem pa onda, mooooooozda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.006
Zahvaljeno 4.066 puta na 2.438 poruka
|
![]() Citat:
Ja sam npr. ostavio 200h u They are Billions (igra se na monitoru ali mi na TVu ide paralelno jer strategije igram sa devojkom pa se jedno od nas dvoje zavali i tu gleda). Strategija ko strategija, ima jasan i stalni HUD. Titlove držim uvek uključene na Netflix, HBO i svemu gde postoje. Devojka gleda tenis i klizanje sa stalnim onim trakama za rezultat... 7000 radnih sati nabio za 2 god i nema ni najmanjeg nagoveštaja bilo kog od tih elementa na ekranu. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (17.2.2024) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |