![]() |
![]() |
|
Konzole Konzole i softver za njih... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Gotcha! Stigao do bossa u Fortress of Winds, ali mi zadaje dosta muka... Jedino što sam provalio je da trebam da mu gađam ove krugove na rukama sa strelom pa posle da ih uništim sa mačem. Onda on stane i ne pomera se ali ne kontam šta trebam da radim. I kopka me za šta služe ovi Minish-sizing portali... hmmm... Razmisliću... There must be explanation...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.643
Zahvaljeno 11.152 puta na 7.128 poruka
|
![]()
Ako nisi do sada provalio...kada mu pogodiš obe ruke, glava će pasti na tle...onda se smanjiš, utrčiš mu u glavu kroz usta i unutra razbiješ stubić koji svetli, i tako tri puta čini mi se
![]() Ja pređoh i Palace of Winds, najzeznutiji deo do sada...ne sviđa mi se što ima i skakanja(pokupiš neki plašt)...boss je isto bio zeznut... Skupio sam sve elemente i nabudžio mač...sad sam krenuo u konačni obračun sa Vaati-jem u Dark Hyrule Castle...stvarno je teško...mini bossevi su na svakom koraku, a srca ni od korova...ovo je jedino mesto u igri na kojem ginem redovno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Provalio sam... Dobro me je namučio, ali stigoh u Temple of Droplets. Moj savet umesto srca:
Ako već nisi, probaj da dobiješ drugu teglu od onog što prodaje strele, bumerange itd. tako što ćeš da se smanjiš na Minish veličinu u kafeu (onaj ćup je portal, use Cane of Pacci), prođeš kroz ta mala vrata, uđi u kuću(ili prodavnicu) koja je povezana daskom na krovu sa tom prodavnicom, dakle uđi kroz mala vrata. Uz zid videćeš nekakve merdevine, popni se na merdevine i mislim da ćeš da izađeš na krov. Ako ne izlazi, idi skroz levo, pa desno sigurno ćeš naći. Onda pređi preko te daske i stigao si u prodavnicu, ali sa druge strane. Uvećaj se na Minish portalu, uzmi tu teglu, reći će ti da je to hrana za Borlada, kako se već zove, pitaćete da ti odneseš, ti reci da, pa će ti obeležiti kuću na mapi. Idi do kuće i sipaj sadržaj tegle u činijicu. Tako će ti ostati prazna boca. Idi sada kod one veštice (koja pravi napitak i wake-up mushroom) i zamoli je da ti napuni bocu plavim napitkom. E sad nisam siguran da li može da napuni i drugu ako je ponovo pitaš, ali svejedno, moći ćeš da popiješ napitak da ti popuni svu energiju. Nadam se da sam pomogao! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
E da... ja nemam element vetra?! Nisam ga pokupio nego sam samo dobio Ocarina of the Wind? Jer se element dobija tek posle ili sam ja propustio nešto?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Pardon, smanji se u kafeu i u njemu se popni na merdevine jer je u stvari on povezan sa prodavnicom.. Ali moraćeš da ideš levo pa uđeš na tavan, idi onda samo desno i naići ćeš na vrata, i tek onda si izašao na krov,a kada dođeš u prodavnicu, opet ćeš na tavanu, ali ako želiš da skratiš put samo se strmekni dole...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Intel Inside
|
![]()
Našao sam sobu sa srcima i u Dark Castle, a inače u bočicama nosim one male vile, pa mi one dopune energiju kad izgubim sva srca...
Da...element vetra ćeš dobiti tek kada pređeš Temple of Droplets i Royal Crypt i Palace of Winds...jesi li provalio za šta služi Ocarina ![]() Inače pobedio sam Vaati-ja i to dva puta...vrlo je zeznut...pogotovo onaj prvi...mada sam tek kasnije skontao da ne moram da jurim za onim njegovim očima nego samo da sačekam da stanu i ispale neki zrak i onda ih izudaram mačem...oslobodio sam i Zeldu, ali izgleda da ima još jedan final boss u Elemental Sanctuary |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Ja sam kod ovog bossa u dungeonu... nije težak, samo treba da mu provališ caku... a caka je teška, ja sam je slučajno provalio i poginuo jedno 5 puta... dođo' u iskušenje da skinem walkthrough, ali hteo sam da budem pošten...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Intel Inside
|
![]()
Evo prešao sam...
Zadnji Vaati nije težak, ali bez walkthrough-a nema šanse da bih mu ikad provalio caku...a kad znaš kako se ubija onda je lagan... Eto 5-6 dana igranja po 3-4 sata je bilo potrebno...gledao sam u walkthrough kod gazdi nekoliko puta, i još 3-4 puta ovako...sve u svemu odlična igra ![]() Preporučujem ti The Legend of Zelda: Link to the Past za Super Nintendo...na istu je foru kao ovo, samo je možda grafika malkice lošija |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Dođoh do Palace Of Winds... Stvarno zeznuto i ne znam kako ću preći...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Prešao...
![]() Zapravo, igrica nije nešto preteška, ali mi se nenormalno sviđa. Probaću da odigram taj Link to The Past. Primetio sam, već kod bossa u Palace of Winds , da im ponestaje kreativnosti za bossove. Vaati-ji su teški. E sad ja sam u teglice kupovao napitak. Uopšte se nisam setio da igricu snimim sa teglicama punim napitkom, na ulazu u Dark Hyrule Castle pa kod Game Over da udarim don't save i pojavim se sa flašicama na početku.. .Bez dodatnog trošenja novca. A ja, uvek save, pa uvek kupuj napitke, a sad zadnji put kad sam uključivao (kad sam ga pobedio) kad ono nemam pare ni za bočicu napitka! Pa udri traži vile, skupim ih i obnovim energiju. Malo sam se izvežbao kod prelaženja onih ratnika sa minimalnim hurt-om, prešao dva oblika Vaatija sa samo jednom vilom! I naravno, kad je Zelda pošla da me prati, razmišljam: "Imam 1/2 poslednjeg srca, samo dve vile x 4srca nije mnogo, kako ću pred Vaati treći oblik (kod Elemental Santcuary)" Pa onda mi sine ideja (koje se naravno nisam setio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tako.. . Bilo mi je malko žao kad se igrica završila... ![]() Ovo mi je prva pređena igrica ikad (ali skroz pređena ![]() U walkthrough gledao kod svih forma Vaatija ali samo za neke delove, recimo kako da skinem crne štitove sa onih ringišpil-očiju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Jel ovo bug u igrici ili ne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |