Citat:
Acanen kaže:
@dijego
Tesko je reci koje ce point & click avanture biti najbolje jer je izlazak gomile takvih igara najavljen za 2025.
|
Da ti kaze nesto chika...

Svet (kompjutera) bi bio dosadan kada bi pisali samo ono sto je sigurno, pa ni Zil Vern nije pisao ono sto je sigurica nego je mastao i predvidjao. Moje predvidjanje je da ce ovo biti Top 5 avantura (pa zato ono "mozda", i "kandidat" u recenici, duplo ogradjivanje

) , kao kada Messi preseva sve i da gol, ili Ronaldo da makazice u januaru, pa komentator kaze: "
Mozda vec sad i imamo kandidata za gol godine!". Pri tom, moj igracki (pa i avanturisticki) staz nije mali, i moj istancani avanturisticki njuh

mi kaze da imamo bingo u februaru, a ako ga presisaju ostali naslovi - svi smo na dobitku!
p.s. Loco Motive je izasao 2024. i slazem se da je u samom vrhu izaslih avantura u prosloj godini
p.s.2
Citat:
Acanen kaže:
Mogu da napisem duzi spisak avantura ali malo ljudi igra takve igre na ovom forumu.
|
"Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kakva je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim", rekao je Car Lazar pred Kosovski boj, a neki mangup se nadogradio na to pa izjavio: "Ja ne odlucujem da li cu pisati duzi spisak avantura po tome koliko ljudi igra takve igre na forumu, nego po tome koji zanr branim".