![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Član
Član od: 4.1.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 18 puta na 18 poruka
|
![]()
Ja sam rekao sta mislim o HP. Imam na poslu 6 laserskih stampaca HP. Ja ih odrzavam i mogu vam reci da sam prezadovoljan. Smatram da HP ima najbolju podrsku (servis, dijelovi, itd.), reciklaza je jednostavna i jeftina, a nisu uopste kvarljivi stampaci...
Jednostavno: ja sam zadovoljan. @metju Kad kazem "Bolji je izbor HP1020", ja iznosim misljenje u kome trazim najbolje resenje sa aspekta kvalitet-cijena-odrzavanje (servis+toneri). I to je moj stav. Ne znam cemu nervoza kod tebe. Nemam nista protiv samsunga, ali je moj predlog u ovom slucaju HP. Prije 4-5 mjeseci sam sebi za kucnu upotrebu kupio HP1018 i sa njime sam zadovoljan. Za njega sam se konsultovao na forumu. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vladimir Majakovski na korisnoj poruci: | ||
anqe1ki11er (1.11.2007) |
![]() |
#22 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku metju na korisnoj poruci: | ||
Mario Pavićević (2.11.2007) |
![]() |
#24 |
Novi član
Član od: 23.6.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Mene interesuje koji monohromatski stampac da uzmem za stampanje veceg broja stranica, oko 800 u cugu.
Da li je EPSON EPL 6200L dobar izbor? Da li neko zna koliko stranica moze da odstampa sa jednim tonerom i da li taj toner neko puni? Koliko sam video mesecni ciklus mu je 15.000 stranica, sto bi trebalo da znaci da je kvalitetan. Ako ne koji drugi stampac mi preporucujete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Veteran
Član od: 14.1.2007.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 209 puta na 178 poruka
|
![]()
Zna li neko kakav je Lexmark E120?
Cena mu je oko 80e, dakle jeftiniji je od HP-a i Samsung-a! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
pomoc oko izbora stampaca | Max_Cavalera | Ostale komponente | 1 | 4.4.2008 11:14 |
Pomoc oko izbora agp graficke | Nenad Ignjatovic | ŠDK - Grafika | 6 | 14.11.2006 0:25 |
pomoc oko izbora ploce... | cerakcity | Šta da kupim? | 60 | 16.8.2006 3:33 |