![]() |
![]() |
![]() |
#2081 |
Član
Član od: 2.12.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 20 puta na 8 poruka
|
![]()
@ kidja ne znam da li si dobro procitao moj prvi post ali sam napisao da sam ja igru igrao kao single player igru, a nisam se dogovorao sa ortacima i pravio i kovao razne planove.
Voleo bih da mi objasnis kako se neko "snadje" da napravi 200 miliona golda a da ne farmuje ko debil. Ta prica da su ljudi zavrsili inferno bez aukcijske kuce je obicna glupost i moze da prodje samo ukoliko su igrali zajedno odpocetka pa su trejdovali iteme. Eventualno. Super ako ljudi igraju ovo u co-op modu ali verujem da najveci broj igraca i dalje igra u single player-u, a tu su stvari drugacije. Da ne duzimo dalje i upadamo u besmislene rasprave oko igre koja nije vredna ni pomena, kome se svidja nek igra, kome se ne svidja uninstall i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 757
Zahvaljeno 640 puta na 448 poruka
|
![]()
Pa prvi covek koji je zavrsio inferno je solo igrao doduse wizarda ali opet samo treba mnogo grindanja ne moze to tek tako da se pretrci
![]() A ovaj lik sto ga znam sto ima 200miliona ima rare neke BS recepte i kraftuje ljudima masovno i uzima im tipa 30-40k za svaki kraft sa njihovim matsima ili oko 150k sa njegovim tako nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 | |
Starosedelac
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
|
![]() Citat:
Napraviću pauzu, sačekaću još nekoliko većih patcheva, expanziju...pa ću videti hoći li nastaviti da igram. Dotle...probaću Torchlight 2 (iako mi se ne sviđa na šta liči), igrati stvari koje sam zanemario...razočaran sam. http://diablo.incgamers.com/blog/com...h-legal-action...hah Poslednja ispravka: Morca (14.6.2012 u 0:43) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2084 |
Veteran
|
![]()
Meni samo nije jasno kako su oni isplanirali ovu ekonomiju, nema laddera, nema soulbinda, vremenom (ne duzi period pre ce biti jos mesec-dva) doci ce do zasicenja trzista, svi ionako jadni i nezanimljivi itemi moci ce da se pazare za sitnu lovu na AH i sta ti onda ostaje? 20-ak sati koliko je potrebno da se dogura do max levela?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moj ciljevi za sledecih 10 godina Diabla 3:
1. 2 x 5 likova na 60 level. (da koriste razlicite skilove, oruzija kad su ista klasa) (diplomirati sa faxa) 2. Naci sve legendary iteme. (naci posao) 3. Naci sve setove. ( ozeniti se) 4. Naci sve recepte za BS i JC. ( napraviti dete) 5. Cekati ekspanziju. (navuci dete na Diablo da mi farma gold) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2086 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2087 | |
Veteran
Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 158 puta na 92 poruka
|
![]() Citat:
![]() Virtuelni kapitalizam.Bas to pomislih kada videh pricu o inflaciji zlata u igri da bi manje vredeli predmeti zbog farmera i botova.Svaka cast za post abraksase. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2088 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Zbog ogromih kolicina golda koje se kupuju spoljasnjim prilivom evra bice toliko golda u igri da ce svi podici cene itema jer znaju da ima neko ko to moze da plati. Nema boljeg primera nego Jugoslavija u svojim ''slavnim'' godinama i milionima dinara za jedan hleb. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2089 |
Veteran
Član od: 18.4.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 293 puta na 156 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2090 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Morao sam. Poslednja ispravka: Morca (14.6.2012 u 7:39) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Član
|
![]()
Bice interesantno videti kako ce funcionisati RMAH u Evropi. Prvo mislim da je mentalitet prosecnog evropskog igraca drugaciji od mentaliteta americkog ili pak azijatskog. Drugo, ne znam koliko su evropljani generalno u prilici da izdvoje neke ozbiljne sume za virtuelne maceve, shildove, stafove itd. To mogu Ameri jer se njihova ekonomija i zasniva na trosenju novca kojeg nema, eli je u Evropi drugacija stvar. Mada, iskreno, zanimljivo je i sta se smatra pod Evropom prema Blizardu: drzave clanice Evropske unije, Istocna Evropa, Rusija, Afrika, Izrael, Ujedinjeni Arapski Emirati.
Za vise informacija mozete pogledati ovde http://us.battle.net/support/en/arti...al-information Ima jos jedna stvar koja je zanimljiva, ali ovde ostavljam rezervu da sam corav pa ne vidim. Kako moze da se vidi ko je prodavac itema na AH? Na primer u WoW-u se jasno vidi ko item prodaje, pa je bilo i wisperovanja, cenkanja, dogovaranja, svega onog sto podrazumeva normalna trgovina. Cak i SWOTOR ima na onoj svojoj ubogoj aukcijskoj kuci ime onoga ko item prodaje. Ukoliko ove opcije nema, moze se postaviti pitanje legalnosti ovakve prodaje. Na primer i na e-bay kada idete, koliko ja znam postoji seller user ID preko kojeg vi mozete da dodjete do odredjenih informacija o prodavcu. U Blizzardovoj AH ja nisam nigde video takvu mogucnost. Ne zelim da raspirujem neke teorije zavere i ostale gluposti, just a food for tought. I za kraj samo jos nekoliko recenica. Ovu celu ideju o RMAH je trebalo bojkotovati odpocetka. I ja sam kriv koliko i drugih 6 miliona igraca jer sam uopste kupio ovo smece. Firma kao Blizzard moze da se natera da promeni svoju poslovnu politiku samo ako je onemogucite da proda svoje proizvode. Nazalost, Srbija je beznacajno trziste za njih, pa volja nas nekoliko nema nikakvog uticaja. Diablo 3 moze da se posmatra kao probni balon jer je ovo prva igra sa RMAH ovog tipa koliko ja znam. Ukoliko se ovaj "projekat" pokaze uspesnim nemojte posle da se cudite kada i drugi developeri krenu ovim putem pa industriju igara, koja je od dominacije PC-ja postala jedan vid "zabave za siroke narodne mase", ponovo vrate na pricu "koliko para toliko muzike." Poslednja ispravka: Abraksas (14.6.2012 u 10:29) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Abraksas na korisnoj poruci: | ||
Morca (14.6.2012) |
![]() |
#2092 |
Kekule Mekule
|
![]()
Oh oce Evropljani i te kako da pljucnu pare za virtuelne dzidza bidze, samo pogledaj LoL na evropskim serverima, likova sa skinovima (koji se placaju za real money) ima kolko oces. Ne naravno u onolikoj meri koliko i amera, ali nas ima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam svoj gold potrosio svih 2,600,000 na vreme u AH.
Kad krene infalcija i opadne vrednost zlata ja nemam za sta da se brinem. Pomerio sam na Witch doctor-u MF sa 66% na 160% dogurao Attack speed na 2.64 po sekundi dmg sa 5x soul harvest na 34 k(base 24 k), 28 k HP-a. Sad mogu da krenem u farm sve dok ne izadje patch sledeci i poveca cenu popravke za 5,6 puta. E onda batalim Inferno i ostale likove levelujem do kraja Hell-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Banned
|
![]()
E sad na red stizu narodnjaci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Član
|
![]()
@ Andross, Pa koliko kostaju ti skinovi za LoL, ne vise od 10 eura zar ne? I drugo oni su stvar kozmetike i ne uticu direktno na gameplay.
Ovde se radi o daleko vecim sumama za iteme koji direktno uticu na gameplay. Neko je gore linkovao SS sa americkih servera gde je samo jedan item prodat za skoro 200 dolara, a da ne pricamo o tome da ce cene premium itema biti i daleko vise. Znaci jedno je da platis 10 eura za skin koji ne pravi nikakvu razliku u tvom gameplay-u, a drugo je da platis 710 eura za item koji pravi ogromnu razliku u gameplay-u. Na kraju jel bi neko od vas, bez obzira koliki ste zaljubljenici u igru platio 710 eura da ih ima za jedan item? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
Ma kakvih 700 evra za item.. Koja je poenta uopste igrati D3 ako kupis sve najbolje na AH? Ceo smisao igre je ponavljanje jedne iste stvari iznova i iznova dok ti ne dropa najbolji loot. Preskakanje toga uz pomoc AH je isto kao koriscenje sifri da bi presao neku igru. Samo sto te u ovom slucaju to mnogo kosta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 |
Kekule Mekule
|
![]()
Pazi taj ko kupi item od 700 dolara nije bas cist u glavi. Ono racunam da ce ljudi pljunuti 10-20 dolara u vrh glave, ipak je ovo D3 itemi nemaju tu vrednost iz Diabla 1&2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 757
Zahvaljeno 640 puta na 448 poruka
|
![]()
A kako ti itemi sto ljudi kupuju uticu sad na gameplay?
Softcore nije competitive vec hardcore a tamo nema RMAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Član
Član od: 20.6.2011.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 16 puta na 12 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, diablo, diablo 3 |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Diablo (1 i 2) | ACHTUNG | Role-Play | 563 | 7.8.2022 14:36 |
Diablo II pomoc za instaliranje | WinnieThePooh | Role-Play | 6 | 6.7.2015 22:16 |
Diablo kec na XP-u | Hmeljisha | Role-Play | 1 | 10.10.2007 22:45 |
Diablo II online- pomoc | Stojke | Mrežne igre | 3 | 26.5.2007 22:58 |
Diablo 3 | Aljosa | Role-Play | 35 | 22.3.2006 16:18 |