![]() |
![]() |
|
|||||||
| ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
Član od: 18.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
nikako da se odlucim sta da uzmem
1.novi nano je bas kul ali zvuk su mu ocenili sa 7 od 10 i tak ekran je malo mali- 18500 dinara(8gb) 2.creative zen je malo nepoznat svima ali extra spec+fenomenalan zvuk,oskudna oprema i nisam bas siguran da li da ga uzmem jer ga niko nema pa necu da eksperimentisem-19500 dinara(8gb+sd slot) 3.ipod classic 80gb-22500 dinara,jedino sto me ovde brine je hard disc posto sam procitao ovde na forumu da su neki imali problem sa njim,da jednostavno stane i kraj,posle popravka-boli glava,uzeo bih ja njega u comtradeu ali necu da se cimam sa tim kvarovima 4.ipod touch-27500 dinara(8gb)-daleko najnapredniji od svih na trzistu,znaci dere sve odtale-ogroman ekran,touch screen,wifi internet,gledanje filmova je opusteno bez problema,ali nisam siguran da li da dam te pare za 8bg+cujem da touch screenovi i svi veci ekrani imaju problem sa mrtvim pixelima sta vi mislite,sta je najbolje od ova 4,sluske bih uzeo neke sennheiser ili sl. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
Nano radi posao ali mali ekran za filmove, Zen nisam probao, Classic dobar osecaj ozbiljne spravice, Touch...
Meni je bio strasan i da nemam Nano... Praznici nam stizu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
Član od: 7.4.2007.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
ja imam novi nano i mogu rec da je vrhunski!!Uzmi novi nano
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Deo inventara foruma
|
Nemam nista od navedenog i zaista ne vidim kakve to "napredne" opcije nudi iPOD u poredjenju sa mp4 playerima koji su po 5 puta jeftiniji od njega.
U svakom slucaju,previse novca ulozeno ni u sta,po mom misljenju.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
Citat:
A najvise me iritira to sto je neophodno koristiti iTunes za prebacivanje muzike na player! Sta ako odem do prijatelja koji nema iTunes a zelim da prebacim neku muziku na uredjaj?!? Zbog toga bih ja isao na neki Creative ili iRiver! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Deo inventara foruma
|
To je uradjeno da bi komercijalizovali i popularizovali vlastiti softver,jer se vode poljoprivrednim principom koji kaze "kad ide june,nek' ide i uze".
Zato su USB MP3/MP4 playeri zaista prihvatljivije rjesenje. Gledam danas kod ortaka,svjeze kupljen MSI mp4 player,"ispod cekica",uzmem ga da ga "testiram" i radi k'o sat. Cita mp3,wav,mp4,ebook (pdf),txt,jpg,gif,wma,wmv i kosta,pazite sad,50 EVRA. Dakle,manite se iPod-a ako ne zelite problematican uredjaj,ili ga uzmite ako zelite da se patite sa prenosom muzike/videa;takodje je dobar ako patite od "vidi-sta-mi-je-tata-kupio" poremecaja. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 130 puta na 113 poruka
|
Da, ali coveka zanima dobar zvuk, vidite da hoce da kupi neke ozbiljnije sluske.
Aj da vidim da to potera na tom MSI-u kako treba. ![]() Creative Zen je moj izbor. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Član
|
LoneWolf a sta je problematicno?
Koristis iTunes za sinhronizaciju a ni to nisi obavezan ako si malo zainteresovan. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Novi član
|
kad kupujem kupicu zglavno,a ne da mi crkne posle 2 nedelje-onda sam bacio pare,a i kakav kvalitet zvuka moze da da taj ms
ljudi koliko para toliko muzike-uvek bilo ,uvek ce i biti najprimamljiviji mi je classic zbog hd-a od 80gb za 22500- sto je jeftino u poredjenju sa 27000 koliko je bio 30gb pre par meseci classic je skupli 50e,ali ima veci ekran,vise memorije i malo bolji zvuk(po testovima)-a ako nesto i bude sa hd-om odnesem ga u comtrade(gde bih ga i uzeo) i nemam brige |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Deo inventara foruma
|
Citao sam dosta o iPod Touch... i cuj cit'o ba, drz'o ga i u ruci
Dakle imao sam prilike i da ga probam i da vidim kako radi. Sta reci sem da je vrhunski odradjen; i jedina mana mu je to sto mu treba iTunes. Ali ipak siguran sam da postoje i jeftiniji uredjaji slicnih karakteristika, jer Touch kosta toliko koliko kosta zbog fancy izgleda i napumpanog ultra user interface-a.
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
Ista je stvar i sa mp3 i pm4 playerima,mobilnim telefonima i slicnim uredjajima. Citat:
U tom lezi ljepota plug-n-play. |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Veteran
|
Zvuk samih slusalice ne zavisi samo od njih, vec i od izvora, tako da to sto ti pricas nema veze sa zivotom.
![]() Evo ti primer, kada sam w950 slusao sa njegovim default slusalicama mogao sam da pojacam do kraja bez ikakvih izoblicenja i sve je bilo super, mada malo tiho. A kada sam stavio moje Sennheiser PX100 ( nisu bubice ), i pojacao na 70-80%, dobio sam sustanje i piskanje na visokim. Da ne pricam sta bi se desilo kad bi pojacao do kraja. Jednostavno, potrebna je kvalitetna elektronika i jak output za fullsize slusalice pa i za bolje bubice. Upravo zato covek treba da kupi provereno, Ipod, Creative, Iriver ( mada kod nas nije neki izbor ). Ima jos, ali kod nas ne uvoze. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Član
|
LoneWolf, ukljucis i sta?
Sam bira jer se tako pametan rodio tj. napravio? Razumem kad neko kaze da nece iTunes ali "samo ubodes" nece nista uraditi ako ne racunamo ikonicu da imas nesto ubodeno u USB. Znaci moras da otvoris nesto gde biras i prebacujus. Kod iTunes radis slicno unapred ili kad je ukljucen i sinhronizujes. Razlike u poslu nema jedino izbor da ti se okruzenje ne dopada. Poslednja ispravka: sim.a (24.11.2007 u 23:34) |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Novi član
|
znate kome se ne dopada itunes-onima koji nemaju ipod pa navode darg and drop kao prednost nad ipodom i kao nece da menjaju player zbog toga,a to j e smesno,napravili od tog itunesa pakao za muziku,strasno komplikovano
a i ako je nekom komplikovano,pa nece prebacivati muzika 10 puta dnevno u nano od 4gb staje 1000 pesama-stavis i posle nekog vremena dodas 20 novih,20 izbacis i tako |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
Ja bih radije potrazio neki adekvatni iRiver, 'mesto iPoda...
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Novi član
|
potrazio bih i ja,veruj mi,nudi bolji zvuk-najbolji koji postoji-cista 10,dok zvuk na ipodu ocenjuju sa 8 na testu,za iriver clix 2 su rekli da ima zvezdani zvuk +ima radio i line in,ali gde to da nadjem kad kod nas jedino sto ima je onaj h10 od pre 2 godine sa hardom i losim ekranoma to necu.ja sam uzeo iriver t10 pre 2 godine i radi ko sat,a po zvuku sije nano u svakom pogledu(sestra ga sad ima-nano 2)
da li neko zna gde mogu da nadjem neke nove iriver playere x20 ![]() ili clix2 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Veteran
|
Kod nas, nigde.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
ovih dana sam se malo zezao sa ipod classic i mogu vam reci da je ono najbolji mp3(ili sta vec) uredjaj koji postoji, jednostavno zvuk je nevrovatno dobar, a slika na ekranu kristalno jasna.
Svaka preporuka naravno za one koji imaju kesa da toliku cenu isprate. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Veteran
|
Kako mozes da kazes da je najbolji uredjaj? Jel si probao da sve mp3 plejere?
![]() Ovaj iriver clix 2 ga sije u svim pogledima, osim u kapacitetu. Dobro je poznato da ipod kada se poredi sa iriver, cowon, sony plejerima, ima samo solidan zvuk.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Član
|
Lici kao i vecina na iPod mora nesto da bude bolje
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Ipod Nano 2 gen | alesandro | Foto i audio/video | 69 | 19.2.2008 16:18 |
| Creative Zen Nano Plus ili iPod mini? | Wolverine | ŠDK - Foto i audio/video | 6 | 6.4.2006 13:28 |