![]() |
![]() |
|
|||||||
| Tekstovi u SK u rubrikama Test Play, Net Play itd. |
| Pregled rezultata glasanja: Izaberite najbolju igru 2007. godine | |||
| BioShock |
|
69 | 24,73% |
| Call of Duty 4: Modern Warfare |
|
90 | 32,26% |
| Command & Conquer 3: Tiberium Wars |
|
16 | 5,73% |
| Crysis |
|
68 | 24,37% |
| Need for Speed: ProStreet |
|
7 | 2,51% |
| Pro Evolution Soccer 2008 |
|
21 | 7,53% |
| S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl |
|
55 | 19,71% |
| The Witcher |
|
62 | 22,22% |
| Tomb Raider Anniversary |
|
17 | 6,09% |
| World in Conflict |
|
20 | 7,17% |
| Glasanje sa više mogućnosti izbora. Glasova: 279. U ovom glasanju ne možete da učestvujete | |||
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#281 |
|
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 293
Zahvaljeno 37 puta na 27 poruka
|
Cini me se da je glasanje zatvoreno, i pobednik je COD4
.
|
|
|
|
|
#282 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
|
#283 |
|
Član
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
Ako su ovo najbolje igre ja sam obeznadjen i uvredjen. Igre nisu kao sto su nekad bile...
|
|
|
|
|
#284 |
|
Starosedelac
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 404
Zahvaljeno 243 puta na 174 poruka
|
Cim je pobedila u ovako jakoj konkurenciji znaci da bi pobedila i da je bilo koja druga igra bila na spisku. Tako da ljudi otvorite sirom oci i ponovo odigrajte NAJBOLJU igru godine COD4.
![]() POz |
|
|
|
|
#285 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
Citat:
To sto neki ne zele da prihvate tu cinjenicu je njihov problem.Negiranje CoD-ove pobede nece staviti Crysis na tron
|
|
|
|
|
|
#287 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
CoD 4. . . Mada nema šanse da se sjetim koje su se igre pojavile npr. u prvom kvartalu 2007.
|
|
|
|
|
#288 |
|
Nepotvrđena registracija
Član od: 22.9.2007.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 22 puta na 17 poruka
|
Ubedljivo COD4,ovo nista ni ne moze da mu pljune pod prozor!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#289 |
|
Deo inventara foruma
|
Evo da reknem i ja nesto...
Prvo ne shvatam poentu davanja vise od jednog glasa, tako da sam izabrao samo jednu igru. U poslednjem trenutku sam glasao za Bioshock; ali koliko je taj glas merodavan govori cinjenica da Stalkera i Crysis nisam ni igrao, jer nemam dovoljno jaku masinu za te igre. Igrao sam pored BS-a i COD4, C&C i Witchera. PES ne igram po defaultu, a i malo mi je debilno da takva igra bude igre godine; NFS necu da komentarisem, mnogo mi je jadan; Tomb Raider, World in Conflict nisam ni video kako izgledaju... Ako bih morao da dam ocenu od 1-10 igrama koje sam igrao, to bi izgledalo ovako: Bioshock - 9 Witcher - 7 C&C - 6 COD4 - 5 NFSPS - 3 Stalker mi deluje kao veliki potencijal i konkurent za prva dva mesta, ali nisam imao srca da ga igram na minimum detaljima; cuvam ga za neku jacu konfu
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Patton na korisnoj poruci: | ||
3LANCER (10.2.2008) | ||
|
|
#290 |
|
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.968
Zahvaljeno 4.150 puta na 2.713 poruka
|
Stalker je poprilicno igriv na "minimalnoj" konfiguraciji. Tj. sa staticnim osvetljenje. Ne izgleda sjajno ali je veoma igriv.
|
|
|
|
|
#291 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
heh
sad sam video da je glasanje zatvoreno, a ja nisam glasao jer nisam odigrao bioshock...jbgKao sto smo i ocekivali pobedio je COD(iz boga pitaj kog razloga). Glasanje je kao sto sam vec rekao postavljeno na katastrofalan nacin. Naravno ako ovo glasanje ostane u domenu foruma nemam nista protiv ali ako ovakvi rezultati odu u SK(ne znam kojim slucajem) to bi bio problem. Slazem se sa Patton-om da je STALKER bio najjaci kandidat uz naravno Bioshock(ali njega nisam odigrao pa necu da komentarisem) i Crysis ali eto ja bih rekao da je pobedio faktor zvani " u vidi sto ovo dobro radi na mojoj krs masini od pre 3 godine, ajd da glasam za ovo posto mi jedino radi kako treba" Ali kako moramo u duhu demokratije postovati volju vecine necu se upustati u dalju raspravu(koja u principu ni nebi imala poentu). |
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikola87 na korisnoj poruci: | ||
3LANCER (10.2.2008) | ||
|
|
#293 |
|
Deo inventara foruma
|
Ovo glasanje je sve samo ne najbolje igre 2007. ali nema veze. Ipak ovo glasanje pokazuje sta se najvise igralo u 2007. medju clanovima foruma i to nije nimalo naivna titula. Meni se skoro uopste ne svidja COD4, ali sta da se radi sad kad je ubedljivo na vrhu i najpopularniji. Da li je to zato sto radi na krshware-u ili zbog neceg drugog, nije sad vise bitno. Malo mi je krivo sto nisam probao multiplayer, kazu da je odlican.
|
|
|
| Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Patton na korisnoj poruci: | ||
Nergal (10.2.2008), SFRJ-Forever [CG] (9.2.2008) | ||
|
|
#294 |
|
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
A vi stvarno mislite da je to zbog niske zahtevnosti? Uglavnom vecini ljudi (koji nisu bash toliki pasionirani gejmeri) beskrajni spawn neprijatelja ne predstavlja problem, tj retko ko ga i primeti...
A ako ga zanemarite (kao ja npr), igra stvarno dobija odlicnu atmosferu... I ako nista, onda makar se vidi da je i u svetu uglavnom COD4 odlicno prihvacen... A ameri i slicni se ne voze na mx400... Ja sam glasao za CoD4, jer mi je od igara na listi on najbolji, a da je najbolja igra koju sam odigrao prosle godine, verovatno i nije...
|
|
|
|
|
#295 |
|
Deo inventara foruma
|
Da, i nemojte pogresno da me shvatite sad, ne mislim samo na nisku zahtevnost hardvera, vec i mozga. Ne kazem da su COD4 igraci glupi, nego kazem da bih igrao takvu igru, ne treba puno da razmisljam. Zato sam za nju rekao arkadni FPS. To je klasicna "mozak na ispasu" igra; i takve igre su ocigledno popularnije kod nas.
Zato sam i poredio Colin-a i NFS. Isti slucaj. NFS je mozak na ispasu, zato sto u 85% krivina ti ne moras da kocis, vec samo drzis strelicu na gore i ufuravas sa 300 milja na sat u iste. U Colin-u svaka krivina mora biti proracunata, kad zakociti strelicom na dole, kad stisnuti space za rucnu; mora puno da se razmislja. Igram ja i jedne i druge igre, ali ipak vise mi se svidjaju ove realnije i sa dubljom pricom. Dok kod nas mi se nesto cini da igrac upali Colin-a i cim ne moze da prodje prvu lakat krivinu sa 300, odma ga iskljuci i kaze...sr*nje, bolji NFS. Isto vazi i za FPS-ove. Ako ne moze samo da srlja napred i puca, vec taktizirano mora da predje nivo, a to ume da potraje i 30min, odma se smori i pali neku igru bez mozga. |
|
|
| Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Patton na korisnoj poruci: | ||
|
|
#296 |
|
Starosedelac
|
Sve sto si rekao stoji, i tacno je, ali mi se opet nekako cini da si zaobisao poentu. Ja takodje vise volim CMR nego NFS (makar zadnjih 4-5 nastavaka), i isti je slucaj sa pucacinama. I uopsteno, sto se tice svih zanrova igara, mnogo vise volim one za koje je potreban mozak. Realno, najvise i igram avanture...
Ali kakve to veze ima? Zar su igre za koje ne treba mnogo mozganja po difoltu loshe? Ne mora da znaci. Ako ti mislis da je CoD4 prosao tako zbog niske zahtevnosti, to je skroz OK. Ima i neke istine u tome, ali da je kompletno zbog toga, nije. Meni se licno svidela zbog atmosfere, a nisam jedini. A mislim da je takvih ipak vise nego ljudi koji su srecni sto su uspeli jos jednu igru da poteraju na svojoj gf4. |
|
|
|
|
#297 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
E sad pogledaj... ovo sto cu reci odnosi se na podvuceni deo u tvom postu. CoD4 je pobedio sa 21 poena razlike... i ima ukupno 90 glasova. Od tih 90 glasova sigurno je 10% glasalo zato sto moze igra da se tera na krsu, 10% zato sto ne treba mozak... saberi oduzmi te procente i dobices da bi CoD4 i BS imali priblizno isti broj glasova. Ja sam lupio sad ove procente, a verujem da mnogo vise od 10% glasaca spada u one "leti na krsu", "ne treba mozak". Kada bi svima koji su glasali podelio high end masine, ova lista bi izgledala totalno drugacije. CoD4 jeste optimizovan, jeste lep, ali ipak Stalker i BS su mnogo lepsi i opravdavaju u potpunosti svoju zahtevnost. |
|
|
|
| Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Patton na korisnoj poruci: | ||
|
|
#298 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
Bioshock jos nisam odigrao, mada koliko sam procitao vidim da je prilicno zahtevan (za punu snagu, naravno). |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| best games, igre, igre u 2007, kompjuterske igre, najbolje igre 2007 |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Najbolje igre za mobilne telefone... | Željko | Igre za mobilne telefone | 108 | 14.8.2009 22:49 |
| Koje su najbolje igre za k750i? | smeker | Igre za mobilne telefone | 37 | 2.5.2009 13:35 |
| Najbolje igre za SE k800i | Extreme Player | Igre za mobilne telefone | 5 | 18.5.2008 16:20 |
| Wii - igre 2007 | renegade_of_funk | Konzole | 96 | 24.12.2007 9:40 |
| Najbolje igre 2005. godine | Nenad Vasovic | Tekstovi u SK | 73 | 26.12.2006 14:50 |