![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Veteran
|
![]()
Vidim da niko ne pominje Hobotnicu (La Piovra) po meni jedna od najboljih serija.
Poslednja ispravka: VojaM (11.2.2008 u 20:20) Razlog: Sređivanje štamparskih grešaka |
![]() |
![]() |
#83 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
A spremaju i spin-off:
In the midst of the show's third season, Fox ordered a script of a possible spin-off of the show, which is tentatively titled Prison Break: Cherry Hill. It is being written by Prison Break's executive producer Matt Olmstead and co-executive producer Zack Estrin. The series will be set at a women's prison and focuses on a character named Molly, who will be introduced in the third season of Prison Break.[38] Nije. ![]() Spoiler za spoiler:
|
![]() |
![]() |
#84 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
"Komšije, dobro selo moje, čuvajte mi decu, jer oca nemaju, već lažova, prevaranta, kurvara i pijanicu." teško mi je da poverujem da zaslužuje moju pažnju. Mislim se nešto: ako su kao jedan od nasjajnijih i najupečatljivijih trenutaka serije (a za reklame se, normalno, obično takvi biraju) izvukli ovakvo nešto, kakav li je ostatak? Možda nam je realan život stvarno takav i gori, ali ne moram to još i na televiziji da gledam. |
||
![]() |
![]() |
#85 | |
Član
|
![]() Citat:
a veruj mi ima puno boljih scena i dijaloga...i verujem kad bi odgledao par serija,ili cak u cugu svih 12 il 13 koliko ih je do sad izaslo,da bi promenio misljenje! |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima još jedna stvar, koja me je i konačno odgurnula od ove serije: kad sam prvi i zadnji put bacio pogled na jednu epizodu, izvesni gospodin u majici na tregere je jurio neku ženu po dvorištu sa očiglednom namerom da je (pre)bije.
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Član
|
![]()
Ovo cu reci poslednji put,i da ne bude vise offtopic....gresis,jako gresis...jer sustinu i glavne dogadjaje i glumce neces videti u par sekundi najave...al ko smo mi da te ubedjujemo u suprotno! A uostalom postenije bi bilo,kad si vec hteo da ocrnis ili das kritiku za ovu ili neku drugu seriju,da si odgledao bar neku epizodu,od pocetka do kraja,upoznao radnju i vecinu likova,pa onda izneo svoje misljenje,pa i ako je kriticno...ovako ti je poruka samo spam,i nista vise!
|
![]() |
![]() |
#88 | ||
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
Spoiler za spoiler, ne?:
I ja ću da ti kažem isto što i gagi, da grešiš. Sigurno jedna od najboljih ako ne i najbolja domaća serija. Poslednja ispravka: Iris (13.2.2008 u 15:57) |
||
![]() |
![]() |
#89 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Evo ja da dodam da zoran nije naleteo ni na loše izdvojenu reklamu, niti je nešto izvučeno iz konteksta, već naprotiv - 90% serije je u tom fazonu
![]() ALI, to ne znači da je serija loša, daleko od toga, jer kao što rekoh, pravo je osveženje jedan pravi, pravcati prikaz realnosti kod nas, a da to nije plastika i neprirodnost kao u domaćim porodičnim serijama koje se repriziraju ![]() Serija nije ni bedak niti samo puki prikaz socijale, ima nekako prijatnu atmosferu i opet je bar 70% serije prošaran dobrim humorom ![]() Pa eto, ko voli - neka gleda. Glupo je stvarati predrasude na osnovu reklame ![]() Da pomenem još jednu seriju koja sada ide na b92 radnim danima, "Nip/Tuck" (reži me)... Takođe prikaz jedne realnosti na malo drugačiji način, malo šokira i tera malo na razmišljanje, jako interesatno, preporučujem ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Član
Član od: 17.11.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Moje omiljene serije su Mućke i Seranovi.
|
![]() |
![]() |
#91 |
Veteran
|
![]()
Ne znam jeli iko vec spomenuo to ovdje, ali mnogi koji su gledali Oz, slozice se da je to jedna od najjacih zatvorskih serija ikada. Ustvari meni licno najjaca serija ikad. Preporucam svima da je pogledaju, a upravo se bacam na opetovano gledanje svih sezona, 8 put
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#93 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.123
Zahvaljeno 4.145 puta na 1.248 poruka
|
![]()
Lost
House MD Galactica TopGear ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
détente
|
![]()
A šta se od svega toga prikazuje na domaćim televizijama?
![]() Poslednja ispravka: Iris (13.2.2008 u 16:17) Razlog: prikazuje, a ne daje... |
![]() |
![]() |
#95 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 860
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
détente
|
![]()
Ja sam ipak za varijantu da govorimo o serijama koje se trenutno prikazuju kod nas! To je jedini način da stvorimo neku vrstu diskusije, komentara i preporuka, jer ćemo inače svi izverglati ono što trenutno gledamo, dobar deo neće znati ko o čemu govori (posebno ako se ne dodaju adekvatni linkovi) - i ode tema u mrtvi ugao
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.694
Zahvaljeno 4.126 puta na 2.695 poruka
|
![]()
Do skora Pink.
Fox Life, HRT2. Bilo na HRT2. RTS ima prava ali ni naznake kad ce emitovati. Nemam pojma. P.S. HRT nije domace, al je pristupacno svim kablovskim korisnicima. Isto i za FoxLife (kablovski kanal za ex-YU podrucije). Poslednja ispravka: player1 (13.2.2008 u 18:09) |
![]() |
![]() |
#98 |
Član
|
![]()
Trenutno omiljena serija je "South park" (u stvari uvek je omiljena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Veteran
|
![]()
Taj Rezi me nije losa serija, bila je na RTL-u, ispocetka nije mi se bas svidjela previse ali sto sam vise pratio vise mi se svidala. Prilicno sam se razocaro kad su stali na kraju prve sezone, bas sam se uvozo u seriju kad ono kraj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Član
Član od: 21.2.2006.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 127 puta na 64 poruka
|
![]()
Ja sam se zadnje vreme navukao na Nip/tuck i Deadwood.
Nije los ni Prison Break ali nish' posebno Ko nije pogledao Deadwood cim vidi ima da se navuce ozbiljno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kompjuteri i film, serial, serija, serijal |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koja vam je omiljena rubrika? | Ogi | O SK-u uopšte | 38 | 16.3.2009 21:34 |
Omiljena klasa u FRP/RPG-u | Covenant | Role-Play | 67 | 23.2.2008 15:48 |
nova serija Corsair napajanja TX.. | mad_skillz | Osnovne komponente | 0 | 18.10.2007 23:56 |
Vasa omiljena serija | Covenant | Kompjuteri i film | 227 | 1.8.2007 21:33 |
Omiljena strategija | Fantom.Noci | Strateške igre | 120 | 4.6.2007 0:13 |