![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.694
Zahvaljeno 4.126 puta na 2.695 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Sjajna BBC-jeva serija Obaveštajci daje se radnim danima na HRT2, pa svi koji koriste blagodeti kablovske televizije mogu da je prate
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci: | ||
aerochivija (2.7.2008) |
![]() |
#123 | |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Beagle na korisnoj poruci: | ||
aerochivija (2.7.2008), Iris (1.7.2008) |
![]() |
#124 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
Bones, Bostonski Advokati sa fenomenalnim Spaderom u glavnoj ulozi... Numb3rs je takodje odlican. Nego ako se neko razume u matish, ima li tacnosti u onoj seriji?
|
![]() |
![]() |
#125 |
XXXtreme
|
![]()
U velikoj vecini sluchajeva ne. Skoro sam gledao epizodu kada je neki profa prodao svojim uchenicima foru da mogu da provale kod mashine za deljenje karata, tj. algoritam po kome radi i to je jedna od retkih epizoda koja bi mogla da ima neke istine u sebi.
|
![]() |
![]() |
#126 |
Veteran
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 535
Zahvaljeno 194 puta na 118 poruka
|
![]()
Neke epizode imaju, a neke bash i nemaju veze sa istinom, vise mi smeta u samoj seriji sto ispada da profa moze da pronadje resenje za svaku situaciju primenom odgovarajucih formula. Mada ako izuzmem ovu cinjenicu koja me (doduse veoma blago) nervira, serija je stvarno zanimljiva.
|
![]() |
![]() |
#127 |
Veteran
|
![]()
Pa ni u CSI-u nema puno realnosti (u originalnom i ima, a Miami i NY su cista glupost) pa je serija odlicna
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
Kakva je druga sezona Heroes? Prvu sam odgledao za 3, 4 dana...
![]() Cuo sam i za seriju Weeds, jel gleda neko? Kakva je? ![]() Poslednja ispravka: Iris (22.7.2008 u 19:03) Razlog: ne moraš to da nam kažeš |
![]() |
![]() |
#129 |
Veteran
|
![]()
Druga sezona Heroes-a je smornija barem meni. Ubaciše i neke mexikance sa onim o ...Presvetla Marije... pomozi mi... Samo kukaju...
![]() [QUOTE=steve89;573831] Cuo sam i za seriju Weeds, jel gleda neko? Kakva je? ![]() Odgledao sam prve dve sezone Weeds-a i nije loša serija moram da priznam... Jbg žena sa dvoje dece i bez muža mora malo da zaradi ![]() Poslednja ispravka: Iris (22.7.2008 u 19:03) |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku iMa_NeKo_PljUgU na korisnoj poruci: | ||
steve89 (22.7.2008) |
![]() |
#130 |
Veteran
|
![]()
Apsolutno najbolje serije koje sam gledao su Dexter i Scrubs.
2go mesto dele Lost i Heroes, a 3će mesto je Masters of horror. Ni 4400 nije loša serija, iako je niskobudžetna (barem u odnosu na heroes i lost). Još jedna kultna serija (i zbog toga van plasmana) je Homicide: life on the street! Gledao sam prvu epizodu Weeds-a i uopšte mi se nije svidela, prvenstveno zbog glumaca. A da, gledao sam i jednu epizodu Prison break-a i dao sebi obećanje da tu seriju nikada neću odgledati (mislim da je najgora koju sam ikad pogledao ![]() Slažem se sa gore navedenim zaključkom da je CSI Las Vegas jedini dobar iz te franšize. Bones je takođe vrlo loš (to je pokušaj da se zaradi na popularnosti CSI-ja). Solidna je bila i Law & order special victim unit (Law & order criminal intent je jedno veliko smeće, mislim na onaj sa D'Onofriom). Odrastao sam uz M*A*S*H, po sećanju to mi je jedna od omiljenih serija, ali mislim da kad bih je ponovo gledao ne bih bio toliko oduševljen. House nije loša serija, mada previše predvidiva. Moram da pogledam i taj Jericho. Španske i meksičke serije neću ni da komentarišem! ![]() Poslednja ispravka: Borowatz (22.7.2008 u 15:28) Razlog: dodavanje |
![]() |
![]() |
#131 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A kad ćete već jednom da se naučite da se prvo informišete u kakvoj temi učestvujete? Milion puta je ponovljeno da se ovde komentariše samo o serijama koje se trenutno prikazuju na televiziji!!!
|
![]() |
![]() |
#132 |
Veteran
|
![]()
@ Borowatz :
Slazem se potpuno ![]() Prison break mi je doduse bio super u prvoj sezoni, delom i u drugoj. A ondaje pocelo da smara Lost je fenomenalna serija (gledao sam dosta) ali necu da gledam dok se ne zavrsi (a onda cu odgledati sve). Ali ipak, najbolja serija svih vremena (bila, i ostace, po mom misljenju) je definitivno : The Adventures Of Sherlock Holmes I najbolji Holmes u istoriji Holmes-a : Jeremy Brett @Ocelot : Holmes se cini mi se prikazuje na TV MAG-u, iz obrenovca trenutno ![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku fingerprint na korisnoj poruci: | ||
Anaxander (22.7.2008) |
![]() |
#133 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
@moderator(i)
Pa verovatnoca da se trenutno prikazuju negde je veoma velika... ![]() ![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku steve89 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#134 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Nema potrebe za takvim tonom! Procitao sam zadnje 2 strane i tu niko nije pomenuo da treba da se pise on trenutnim serijama. Uostalom sve serije koje sam pomenuo, osim heroja, dextera i masters of horror se prikazuju ili su skoro prekinute. Poz |
|
![]() |
![]() |
#135 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
Svaki dalji offtopic će biti brisan, a po potrebi, i kažnjavan. |
||
![]() |
![]() |
#136 |
Starosedelac
Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 273 puta na 224 poruka
|
![]()
pa evo odgledah 6-tu sezonu Scrubs i baš je kul serija a sedma sezona je na 34% jedava čekam
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Veteran
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 118 puta na 72 poruka
|
![]() Citat:
![]() Od serija koje se trenutno emituju pratim Bouns, po meni ima mnogo zanimljivije likove od CSI-a. Pratio sam i Numbers jedno vreme ali mi je dosadila. |
|
![]() |
![]() |
#138 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() Citat:
"Ovaj deo foruma se zove "Kompjuteri i film", i u njemu govorimo o uticaju kompjutera na film i primenu kompjutera na filmu!" (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=12309)... Ako želite mesto gde ćete diskutovati o sjajnim novim serijama, možete to učiniti i otvoriti novu temu jedino ako iste imaju kvalitetan CG aspekt o kome će se dalje diskutovati! Za ostale teme tog tipa koje tebe/vas interesuju izvolite, postoji podforum Brbljaonica... I da podsetim, piraterija se ne toleriše na forumu! Ako ne pričate o serijama koje se trenutno mogu gledati na domaćim i regionalnim TV kanalima via satelit ili kabl, podrazumeva se da ih skidate sa Neta - a to je off limits, žalim slučaj, plus niko drugi ne može da vas prati (nećemo da pravimo SerbianChat od foruma)... Poslednja ispravka: Iris (22.7.2008 u 20:14) |
|
![]() |
![]() |
#140 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kompjuteri i film, serial, serija, serijal |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koja vam je omiljena rubrika? | Ogi | O SK-u uopšte | 38 | 16.3.2009 21:34 |
Omiljena klasa u FRP/RPG-u | Covenant | Role-Play | 67 | 23.2.2008 15:48 |
nova serija Corsair napajanja TX.. | mad_skillz | Osnovne komponente | 0 | 18.10.2007 23:56 |
Vasa omiljena serija | Covenant | Kompjuteri i film | 227 | 1.8.2007 21:33 |
Omiljena strategija | Fantom.Noci | Strateške igre | 120 | 4.6.2007 0:13 |