![]() |
![]() |
|
Igre za mobilne telefone Igre za obične i pametne mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Član
|
![]() Citat:
Restart, ja kontao da je lakše da se zakucaš u zemlju nego da tražiš po meniju (koji i onako nije baš dobar) restart opciju. Flappy Bird? Neee...Ali ako si pre 20-25 godina igrao Sopwith Camel, sve će ti biti jasno ![]() Pogledaj http://www.avion-checkpoint.com/pres...ortem-rev2.pdf |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku imandic na korisnoj poruci: | ||
Oggy (27.10.2014) |
![]() |
#43 |
Član
Član od: 28.1.2006.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 55 puta na 25 poruka
|
![]()
Good job.
Mene podseca na hit sa atarija i komodora Blue Max http://s.uvlist.net/l/y2011/11/90670.jpg |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zchira na korisnoj poruci: | ||
Oggy (8.12.2015) |
![]() |
#44 |
Član
|
![]()
Probajte novu verziju:
- svi nivoi su urađeni od nule - dodao sam dugme za pucanje (ispaljivanje raketa) - raketama možete uništiti i kapiju - avion troši gorivo koje se dopunjava skupljanjem paketa koji ispadaju iz neprijateljskih aviona... Ako nije problem, bacite koji post o performansama, jer sam izgleda malo preterao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Član
|
![]()
A sada i zvaničan tekst:
http://gamesauce.org/news/2014/11/20...a-regular-job/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Član
|
![]()
Izbacio sam i novu verziju igre Avion Checkpoint:
Dodao sam 8 aviona, igrač kreće sa papirnim koji je spor i male nosivosti i lagano zarađuje pare za bolji. Avion se troši eksploatacijom (amortizacija) pa ga treba osvežiti s'vremena na vreme, bolji i skuplji avioni se manje troše. Dodao sam 3 tipa raketa, biće ih još u budućnosti, najzanimljivije su samonavodeće rakete. Ceo interface sam odradio od nule u Unity 4.6 UI-u, malo lepše izgleda sada i sve konvertovao u C#. Sada radim na novim modovima igre, prvenstveno na beskonačnom nivou, biće više mini igara tipa: ko može najdalje da stigne ko može naviše neprijatelja da uništi ko može najniže da leti ... Ako je neko rad da proba i napiše neki komentar, značilo bi mi, posebno ako naleti na neki bug a ima ih sigurno pošto većinom na igri radim noću ![]() Hvala unapred, Ivan Google Play: https://play.google.com/store/apps/d...any.CrazyPlane |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Starosedelac
Član od: 14.2.2008.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 241 puta na 200 poruka
|
![]()
Probao sam malo sinoc na LG G3 (D855 Lolipop 5.0), fina je igrica, bacio sam review sa 5 zvezdica cisto da se pogura prica i dok sam igrao nisam naisao na bagove.
Moj predlog je da ubacis neki uvodni deo prilikom pokretanja igre, nesto tipa loading animacija sa "press to start" dugmetom nakon zavrsetka animacije. Takodje mozes da podesis da back dugme na telefonu dok si u meniju izbacuje prozor za izlazak iz igre sa "yes" i "no" opcijama, klasicna fora. Sve pohvale za trud, valjda ce biti neke vajde na kraju ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Lanikor na korisnoj poruci: | ||
imandic (8.12.2015) |
![]() |
#48 | |
Član
|
![]() Citat:
Imam u planu da uradim uvodni ekran, help ekran (puno igrača ne skonta da treba lagano da swipe-uje gore dole, mnogo je lakše napraviti looping laganim pokretom prsta nego brzim) i među-ekrane sa informacijama o sledećem nivou (i nekom reklamicom, malom, malecnom). Sada radim i na upgradeovanju aviona, pa će biti i zanimljivije... Hvala još jednom, Ivan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
3d letenje, android, domaca, igra, voznja aviona |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Proeconomica Nova Internet Igra | SasaPl | Mrežne igre | 0 | 13.3.2012 3:27 |
Nova Domaca Igra | OgnjenM | Pravljenje igara | 7 | 6.3.2012 19:06 |
Project FPTD - Domaca TD Igra | Andross | Akcione igre | 5 | 3.3.2012 23:59 |
Last Stand - Nova Domaca Igra | OgnjenM | otpaTci | 15 | 19.8.2011 13:14 |
Domaca Java igra za mobilne telefone | dachans | Pravljenje igara | 6 | 22.2.2006 19:11 |