![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Problem nastao nakon spajanja telefona putem usb-a sa kompjuterom, prebacivao sam neke aplikacije na memorijsku (.apk fajlove) i kad se zavrsilo stisnuo sam EJECT USB STORAGE i iskopcao telefon, gore mi se normalno pojavilo Preparing USB storage i nakon toga nisam imao nijednu aplikaciju koja je instalirana na memorijskoj. Dakle, kad udjem u npr root browser mogu da vidim memorijsku i sve fajlove, takodje u galeriji vidim sve slike i klipove sa memorijske ali nema aplikacija koje su bile instalirane, kao da su nestale. Probao sam i da izvadim pa vratim memorijsku, ali bezuspesno.
Da li je ovo moguce resiti? Edit: probao sam i da promenim launcher, ne pomaze.. Takodje pogledao u listi aplikacija, nema nijedne aplikacije, sve obrisano Poslednja ispravka: markos807 (16.4.2014 u 10:33) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
Član od: 8.6.2011.
Zahvalnice: 631
Zahvaljeno 72 puta na 70 poruka
|
![]() Citat:
1. Koji telefon imas? 2. Da li je memorijska kartica bila u telefonu dok si to radio? 3. Telefon ti je rutovan? E da, i poslednje, pre nego da stisnest eject pisalo li je nesto na kompjuteru? ![]() ![]() EDIT: Ima li aplikacija koje su bile u telefonu???? Mislim da si temu trebao postaviti u podforum Aparati i oprema, ali nema veze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Naveo sam da je android, mislim da nije bitan model ali evo: Prestigio 5044 DUO
Bila je u telefonu, rutovao sam telefon. Nije mi nista pisalo na kompjuteru, sve normalno kao sto treba biti samo sto su nestale same od sebe. Nema aplikacija, ni kad odem u Manage Apps nema ih. Inace, problem se sam od sebe resio, par puta vadjenje kartice i vracanje nazad, sve se vratilo u normalu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Mislim da je fon zagubio putanju ka delvic ceshu. Ako imaš link2sd možda bi mogao da povratiš delvic, ali bez njega nisam siguran kako da vratiš apk, sem novom instalacijom.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zajchik na korisnoj poruci: | ||
markos807 (17.4.2014) |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Mislim da je problem do toga sto je sd kartica bila u telefonu ili pak dalvic cache.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stefan programer na korisnoj poruci: | ||
markos807 (17.4.2014) |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Kako da sredim dalvik najjednostavnije? Inace nemam ubacen CWM ako je bitno. Telefon poceo opasno da brljavi, napravio je jos jedan folder Camera, zatim download i slicno, svuda gde pravim/skidam slike, sad imam jedan folder u internal storage i jedan na sd... To cu sve srediti dalvikom ili?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
Takodje imas na xda developers za wipe dalvik cache temu. I evo tema What is dalvik cache? Nadam se da sam ti pomogao, ako imas neka pitanja slobodno pitaj ovde na forumu tu smo da pomognemo. Pozdrav, ![]() EDIT: Evo sad gledam po netu za model tvog telefona nema tema, ali ove uopsteno gore bi mogle da ti pomognu. Javi sta si uradio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Instalirao sam Link2SD, obrisao dalvik cache koji je bio blizu 102mb, restartovao fon i aplikacije su se vracale jedna po jedna. Dakle, problem resen
![]() Hvala vam na trudu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
Lepo
![]() Ne znam kako stojis sa internom memorijom , ali bi bilo pametno da napravis particiju na sd i taj delvic da linkujes na sd t j na tu particiju. Mada ti je za to potreban CWM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
android, apk, memorijska, storage, usb |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Samsung S 5220 Star 3 - Koje su aplikacije dostupne? | data79 | Programi za mobilne telefone | 1 | 1.8.2013 16:23 |
[Android] Kako da Opera Mini NE nudi aplikacije? | ZoNi | Programi za mobilne telefone | 4 | 15.12.2012 4:01 |
Samsung gt-S5230 Aplikacije??? Pomoc | Kobilic | Aparati i oprema | 26 | 17.9.2012 18:38 |
potrebne android aplikacije | Vladimiros | Programi za mobilne telefone | 3 | 31.7.2012 21:45 |
Kreiranje remote control aplikacije | doctor | Programiranje | 38 | 3.2.2011 22:18 |