![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2007.
Zahvalnice: 238
Zahvaljeno 1.109 puta na 827 poruka
|
![]()
Sledece nedelje cu uzeti slusalice za mobilni telefon a uskoro planiram da zameni Canyon CNR-HS10 sa nekim skupljim slusalicama.
Uzeo bih SONY MDR-EX10LP ili PIONEER SE-CL501 za mobilni telefon i AKG K44 V2 ili Audio-Technica AT ATH-T200 za kompjuter. Znam da za par stotina dinara vise mogu da se kupe studijske slusalice PreSonus HD7, Superlux hd681, hd668b ili hd662 ali mi se cini da takve slusalice nisu udobne za duze koriscenje iako verovatno imaju bolji zvuk. Vazno mi je da da slusalice za mobilni imaju kvalitetan kabl a druge slusalice da budu udobne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.628
Zahvaljeno 692 puta na 479 poruka
|
![]()
Za PreSonus mogu da potvrdim da su izuzetno udobne, cak i za mene sa vecim usima
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku galebns na korisnoj poruci: | ||
Acanen (3.5.2014) |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Znam kako izgledaju te slusalice a na slikama se vidi da su Superlux vece i zbog toga ce vise da greju usi. Shonkas je u jednoj temi napisao da posle 15 minuta greju usi a meni nisu potrebne takve slusalice pred pocetak leta. Mislim da mi se ne isplati da kupim Superlux 681 Evo koje su udobnije ali i skuplje jer imam integrisanu zvucnu. U radnji u kojoj planiram da kupim slusalice imaju Superlux, AKG i Audio-Technica pa cu sigurno traziti da ih probam pre kupovine.
Da li da uzmem SONY MDR-EX10LP ili PIONEER SE-CL501 za mobilni? Njih cu kupiti sledece nedelje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 669
Zahvaljeno 4.322 puta na 3.568 poruka
|
![]()
Čuo sam te Pioneer na nekom Samsung telefonu (ništa fancy) i zvuk je bio malo šupalj, da li je bilo do njih ili fona ne znam.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Picard na korisnoj poruci: | ||
Acanen (4.5.2014) |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Znam da za hiljadu dinara necu naci kvalitetne slusalice za mobilni telefon. Vazno mi je da imaju kvalitetan kabl, jak zvuk (da se cuje bas) i da ne ispadaju iz usiju. Trenutno koristim slusalice sa prilicno kvalitetnim kablom koje su mi ostale od Samsung Corby telefona.
Izgleda da cu novcicem odluciti koje od tih slusalica da uzmem mada sam blizi kupovini Pioneer sluskama zbog komentara na itsvet-u. Skuplje slusalice cu uzeti najranije sredinom ovog meseca pa cu do tada nastavim da trazim opise na youtube-u i internetu. Mislim da mi za kompjuter sa integrisanom zvucnom nisu potrebne skuplje slusalice od Pioneer SE-M290 a po komentarima sa interneta bi trebalo da su udobne. Koliko je jak bas na Superlux, Pioneer, AKG , Audio-Technica slusalicama spomenutim u ovoj temi? Da li je tacno da studijske slusalice imaju "ravan" zvuk? Slusam elektronsku muziku pa mi je vazna jacina slusalica kao i kvalitet basa a radije ne bih zamenio Canyon CNR-HS10 sa slusalicama koje nemaju kvalitetniji zvuk kada su povezane na integrisanu zvucnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 1.5.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
Na većini androida će raditi kako treba. Ovisi koji telefon imaš
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Napisao sam u mom postu da imam Sony Xperia Sola..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
Dok je bio sony ericsson koristili su konektor koji nije kompatibilan sa iphone slusalicama, ali sad su i oni presli na iphone conector. Ne znam kako je na tvom telefonu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
Još nisam uzeo slušalice, pa razmišljam da li bi Sennheiser MX 375 bio možda najbolji izbor za 1970 dunara?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
Kvare sluh jer ne izoluju spoljašnju buku i onda moraju da se slušaju glasnije, dok one koje ulaze u uvo mogu da budu veoma tihe, ali ćeš ih glasno čuti zbog male ambijentalne buke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Ma gde bre tik uz bubnu opnu
![]() Ja imam tri para solidnih in ear bubica, koristim ih svakodnevno već godinama i još uvek nisam oštetio sluh. Čovek može da ošteti sluh sa bilo kojim slušalicama ako osvrće do daske, ali ove bubice koje nisu in ear generalno imaju najgori kvalitet zvuka od svih tipova slušalica. Nebitno ko je proizvođač kvalitet zvuka je nula. To što su ove senn ne znači ništa, mogu biti i akg i audiotechnica princip je pogrešan i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 7.10.2012.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka
|
![]()
Carevi jel znate koliko se slusalicama pospesuje rast bakterija u usima? Proguglajte :₩
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
U jesi me provalio ko Bugarin semenku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
Slušalice bih koristio u kući a bogami i napolju tokom šetnje, vožnje itd...Kako vidim CX 150 nema u prodaji, onda MX 375 ili neki Sony (i ako da koji model) ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Pozovi ih i pitaj najbolje ![]() Edit: Sad vidim da si iz Subotice, ovo je radnja u beogradu. Ako gledaš to na ITsvetu onda nećeš naći dosta dobrih slušalica jer ih radnja koje se tu pojavljuju ne drže audio opremu već PC komponente. Pozovi ove što sam ti rekao, možda šalju poštom besplatno, nikad ne znaš. Što se sonija tiče imaju MDR-EX10LP koje su kolko tolko pristojne, al sad ćeš ih teško naći, a video sam i MDR-EX15LP koje su izgleda jedno te isto i mislim da ćeš ih lakše naći. Ovo je dosta lošija varijanta od cx150 al je i dosta jeftinije pa vidi kako stojiš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slusalice za Anycool ? | xp professor | ŠDK - Zvuk na računaru | 0 | 9.3.2012 23:17 |
Kompijuter se cudno ponasa kad su ukljucne slusalice | Flexyy | Kvarovi | 0 | 7.3.2012 23:00 |
Slusalice problem | Rkoma | Zvuk na računaru | 2 | 5.10.2011 23:25 |
Sve sto pusti drug na slusalice to ja njemu cujem preko skajpa | - TERMINATOR - | Zvuk na računaru | 0 | 4.5.2011 21:17 |
Slusalice i zvucnici zajedno? | brajko85 | Zvuk na računaru | 13 | 18.6.2010 20:45 |